dynalogic a/s Bewertungen

TrustScore 1.5 von 5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Pas op! Pas op!!!! Niets bestellen bij AQ living, want die werken ook nog eens samen met deze oplichters. Waardeloos, meubels besteld bij AQ living, gesteggel over waar producten zijn, liegen en bedr... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Één ster is nog teveel, vaatwasser besteld bij Media Markt, kwam wel optijd maar de bezorgers van Dynalogic heeft de drempel van voordeur zwaar beschadigd. Hun aansprakelijk gesteld, de verzekeri... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Catastrophique ils ont même pas essayé de coucher le congélateur pour monter à l’étage , ils ont même pas des cordes ni des matériel exprès pour ce , très facile à dire non on ne monte pas. Alors que... Mehr ansehen

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Vandaag een vaatwasser via mediamark gekocht. Mijn vrouw was alleen thuis,ik heb betaald voor installatie enigste wat ze moesten doen slang bij wasmachine afkoppelen op vaatwasser zetten. Weigerden.w... Mehr ansehen

Ungenügend

103 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bezorging van KPN televisie op 20-12-24

Bezorging van KPN televisie op 20-12-24
Wat een onbeschoft iemand die aan de deur kwam.
Aankondiging tijd , was er niet!
Staat in eens voor de deur , terwijl er door omstandigheden niet ala minuut open kon doen.
Deze smeerlap ging mij bellen en zei opschieten nu ik heb nog meer te doen.
Ik had hem liever zo MET KPN TV weggestuurd.
Wat een man zeg.
Voor mij ZEKER geen Dynalogic meer.
KPN denk hier ook eens over na.

20. Dezember 2024

Koelkast besteld

Koelkast besteld, chauffeur was erg onbeschoft. Ze waren met z'n tweeën en wilde de koelkast niet naar boven brengen. Ze deden heel lelijk! Ik moest hun helpen om de koelkast naar boven te brengen! VRESELIJK!!
Nooit meer deze bedrijf!!!

16. Dezember 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

ik zou nul sterren geven mocht ik…

ik zou nul sterren geven mocht ik kunnen.
dag van levering haalden ze niet.
Ander adres proberen doorgeven. Dat ging niet in hun kansloze online tool.
nadien gebeld en ze gingen de levering alsnog leveren.
Niemand gehoord of gezien nadien. Ook op geen enkele manier te bereiken.
Kansloos bedrijf.

7. Dezember 2024

Schandalige bezorgers…

Vandaag kwamen ze mijn wasmachine brengen. Ik heb extra service erbij gedaan dit koste mij €39,95+€10 extra om de wasmachine boven te brengen. Als ik niks had gezegd had de wasmachine nog gewoon midden in mijn woonkamer gestaan ipv boven op zolder. Eenmaal boven en aangesloten werd de wasmachine zonder iets te zeggen aangezet en liep naar beneden met de woorden KLAAR!
Toen ik beneden kwam stond mijn buitendeur gewoon open en waren de twee mannen al weg. Belachelijk gewoon!
Bij de service waarvoor je betaald heb zit ook uitleg van de wasmachine maar meneer wist niet hoe snel hij weer weg moest gaan. €39,95 betaald voor een belachelijke slechte service! De twee bezorgers spraken ook slecht Nederlands. Misschien daarom geen uitleg van de wasmachine maar dan moeten jullie zorgen voor goed Nederlands sprekende bezorgers en geen €39,95 ervoor vragen!

5. Dezember 2024

Company overloads curriers

Company overloads curriers, who are given too many deliveries for one day. As a result curriers refuse to wait people coming downstairs to open the entrance door, refuse to lift equipment other than 1 stairs and these limitations nowhere to be found during ordering etc.
Avoid this company at any costs.

After your review they suggest you to play their game: "Give us more details, and we will check!" Don't play their game, it is a waste of time, and it will solve nothing. They will just say that delivery curriers did a bad job, they received bad ranking or whatever, or that you did not read small letters in some terms and conditions, links to which are nowhere to be found during your order.

This company trashes their curriers. They hire curriers as "independent contactors" to deliver your equipment, these contractors work all the time on Dynalog with their own cars, which by law makes them permanet employers of Dynalog. Contractors receive pennies for each job they do. If they don't agree for pennies, Dynalog just hires others, because almost all curriers are from volnurable population like asylum seakers, and they need some job to feed their families. Dynalog pays pennies forcing these contractors to get/agree on more deliveries per day than they can physically do with good even with OK quality.

As a result:
1) cutomers do not get full service they asked for,
2) Dynalog does not pay salary and social security taxes for these curriers,
3) curriers are screwed.
4) company bosses and owners get fat paychecks

You can see yourself, that what I am writing is true, because there is no other way Dynalog would be able to get exclusive contracts in Netherlands with BOL, Mediamarkt and other huge stores. Dynalog gives very low prices to its clients, because it screws own currier, screws government by not paying proper taxes, and screws customers by not providing service they expect.

Others in this business do the same shit, but Dynalog is the most disgusting of them.

This company is a scam, and has nothing to do with being good company and good member of your community. Hope consumers will understand it and give her a kick out of business, and government finally starts checking what this company is doing.

4. Dezember 2024

Slecht bedrijf

Slecht bedrijf, Bed en matras besteld. Datum ingepland (vrijdag) vrij genomen van werk. Bestelling kwam ineens niet (uur voor de bezoging bekend). App gestuurd dat er weel vaart achter zit. Dinsdag (vandaag) nieuwe afspraak en krijg ineens dat er een sorteerfout is.

Dit zelfde grapje is ook bij mijn ouders gebeurt met dezelfde bestelling. Ik zit in en verhuizing en dit heeft echt haast!!!!

3. Dezember 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Driver lying about the customer not being home

The driver has lied about the customer not being home. On the tracking page, we saw the driver approaching our street so we even went downstairs and waited for him outside in the street but he never turned up in our street. He did not even contact us and just drove away again. We received 3 other deliveries that day without any problem and this behaviour is absolutely unacceptable. After contacting the company the next day (during their opening hours) I still have not received any valid excuse, answer, compensation, or any solution. If you can, avoid this company. And to the webshops or postal companies hiring them to deliver their goods (like PostNL or BPost), please read all of these alarming reviews and finally understand that you should no longer work with them unless they visibly improve their reliability and responsibility. This is absolutely unacceptable and unprofessional.

27. November 2024

Very rude

Very rude, terrible delivery and was cancelled to next week. Not flexible timewise and method of dropping the package. Very low IQ individuals.

Very bad experience.

23. November 2024

Onbetrouwbaar en klantonvriendelijk

Dynalogic is net als de vorige keer niet op komen dagen. We waren niet thuis…. M’n dochter heeft een halve vrije dag opgenomen om me te helpen en we hebben zitten wachten met de kaart erbij waarop af te lezen was waar de bezorger reed. Deze is gewoon niet op komen dagen.Eerst kregen we een sms dat hij er om 13.50 zou zijn en vervolgens om 16.00 een melding dat ze ons gemist hadden. De vorige keer zou het gelegen hebben aan een kapotte auto en heeft er ook al iemand uren voor niets zitten wachten zonder een melding te krijgen.Personeel aan de telefoon spreekt gebrekkig Nederlands heeft heel storende rommelige achtergrond geluiden ik heb meermaals mijn gegevens moeten herhalen. En uiteraard was er niets anders mogelijk dan een nieuwe afspraak maken. Helaas, dat gaat niet gebeuren. De producten mogen terug naar de verzender want ik zit niet te wachten op onbetrouwbare diensten en wederom wachten op een bezorger die niet op komt dagen.
Ooit hadden we de zaken prima op orde in dit land. Tegenwoordig is het een zooitje en maken bedrijven zoals deze er een regelrechte puinhoop van.Als klant sta je machteloos en krijg je jouw verloren inkomsten niet terug.

20. November 2024

Niets eens 1 ster waard WAARDELOOS

Op donderdag 24/10 mijn order geplaatst waarbij geadverteerd wordt “volgende dag levering” waardoor dit mijn keuze wordt gezien mijn wasmachine het begeven heeft. Helaas bij het afronden van mijn bestelling bleek dit niet zo te zijn en kon deze pas op 26/10 ingepland worden. Prima nog een extra dag wachten. Op 26/10 krijg ik in de ochtend een update voor levering met tijdsvak 12:20 uur - 15:20 uur, dit komt goed uit kan ik met mijn jongste zoon s’morgens naar de bioscoop. Tot mijn grootste verbazing ontvang ik om 11.34 uur een telefoontje van mijn oudste zoon die thuis is gebleven dat de bezorgers voor de deur staan. Oké prima, laat ze maar binnen, ik kom wel vanuit de bioscoop (10 minuten rijden) zsm naar huis. Aangegeven dat de buren aanwezig konden zijn zodat er gewoon een volwassen bij is. Chauffeur gaf hier geen gehoor aan en is vertrokken met mijn wasmachine. Direct contact opgenomen met de “klantenservice”, sorry mevrouw nieuwe afspraak mogelijk over 3 dagen.

Daar zit ik dan met een berg was nog dagen te wachten op mijn wasmachine.

Nog nooit zo’n slechte service ervaren en er wordt geen enkele moeite gedaan de nieuwe levering zsm opnieuw in te plannen

26. Oktober 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Vrije dag voor deze bezorging…

Vrije dag voor deze bezorging opgenomen. 5 minuten voor de bezorging krijgen we een berichtje dat er niet bezorgd wordt. De koerier gaf aan niemand thuis. We hebben een ringdeurbel. Het is onmogelijk hier langs te komen zonder gezien te worden. We vermoeden dat de koerier niet heeft willen uitstappen omdat we in een appartementencomplex wonen.

22. Oktober 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Koken zonder afzuigkap met dank aan Dynalogic

Afzuigkap besteld bij Bol.com. Die zou afgelopen vrijdag bezorgd worden door Dynalogic. Hiervoor thuisgebleven en tegelijk een afspraak gemaakt met de installateur. In de loop van de dag echter het berichtje van Dynalogic dat ze de afspraak niet na konden komen wegens een "sorteerfout". Ik zou op de hoogte worden gehouden over het verdere verloop. Het bleef echter stil. Installateur afgebeld.

Op zondag contact opgenomen met Bol die tel. contact zocht met Dynalogic. Uitkomst: maandag zou er actie worden ondernomen en dinsdag zou alsnog geleverd worden.

Maandag niets gehoord en zelf gebeld met Dynalogic. Kreeg te horen dat de bestelling naar een verkeerd distributiecentrum was gestuurd en het niet bekend is wanneer dit is opgelost.

Vandaag, dinsdag, hele dag niets gehoord en status val levering nog op foutief. Installateur wil duidelijkheid ivm planning; echter die kan ik niet geven.

22. Oktober 2024

SLECHTSTE BEZORGDIENST OOIT

SLECHTSTE BEZORGDIENST OOIT! Wasmachine en droger zouden vandaag bezorgd worden tussen 08:00 en 22:00. Uiteindelijk kreeg mijn vriend een sms’je dat ze om 11:30 zouden komen. Ik was thuis aangezien ik hier een vrije dag voor heb opgenomen. Een paar minuten later krijgt mijn vriend (die op het werk was) een sms’je dat er niemand thuis was en ze verder zijn gegaan. Ik was gewoon thuis en zat voor het raam zodat ik het in de gaten kon houden als ze komen. Nadien heeft mijn vriend 1 minuut na een gemiste oproep van DynaLogic teruggebeld en sindsdien is het bedrijf onbereikbaar. Contact gezocht met Mediamarkt en daar hebben ze een foto ontvangen van de voordeur van de bezorger als ‘bewijs’. Echter was dit helemaal niet onze voordeur en ook niet onze straat???? Op de foto was ook geen huisnummer te zien. Na een nummer te hebben gekregen van de Mediamarkt van de klantenservice van DynaLogic meerdere malen geprobeerd te bellen maar word gewoon weggedrukt. Mijn vriend kreeg daarna een berichtje dat bezorgen vandaag niet meer lukt omdat ze al ‘in een andere stad zijn’. Onzin! Ze zijn hier nooit geweest. Zonde dat Mediamarkt hier zaken mee doet want wij kopen NOOIT weer iets bij Mediamarkt of welk ander bedrijf dan ook wat samenwerkt met DynaLogic!!

9. Oktober 2024

Slechtste service ooit

Met afstand het slechtste bedrijf ooit! Ze hebben 2 maal mijn bestelling niet bezorgd, bij de tweede poging zelf geannuleerd! Een compleet onbetrouwbare partij die geen enkel verstand van bezorgen heeft. Mediamarkt zou zich moeten schamen dat ze met dit soort partijen in zee gaan.

2. Oktober 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ik kreeg een levering van Gall en Gall…

Ik kreeg een levering van Gall en Gall en de chauffeur kwam mooi op tijd, echter bij het overhandigen van de doos, trok de chauffeur de doos weer uit mijn handen en zei dat hij het wel op het bankje wilde zetten. Het bankje in de hal stond 1.50 meter verder, waar ook mijn rijbewijs lag. Ik zeg lag.... weg rijbewijs!
Het contact met dynalogic verliep alleen via een chat en nadat ze vertelden dat ze belden met de chauffeur, en er geen rijbewijs was gevonden, konden ze niks voor me doen. Ik vertelde dat ik aangifte ging doen en ze kon nog steeds niks voor me doen. Ik zei dat ik graag telefonisch contact met ze had gehad, maar weer kreeg ik te horen dat dat niet mogelijk was. Zelfs de manager "kon" mij niet even bellen.
Zo slecht.. ik krijg vandaan de rest van mijn bestelling, stel je voor dat het weerdezelfde bezorger is....

24. September 2024

Vreselijk gewoon!

Vreselijk gewoon!! Eerst kreeg ik bericht dat ik dinsdag ( morgen) de kast kreeg. Alles geregeld en gedaan. Snipperdag genomen en opvang geregeld voor dochter. Die slaapt overdag en de kast hoort op haar kamer. Kreeg ik net dus ineens een mail dat ze donderdag komen. Nergens maar dan ook nergens een telefoonnummer te vinden. Al met al een hele dure kast.

23. September 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr