Pas op! Pas op!!!! Niets bestellen bij AQ living, want die werken ook nog eens samen met deze oplichters. Waardeloos, meubels besteld bij AQ living, gesteggel over waar producten zijn, liegen en bedr... Mehr ansehen
Één ster is nog teveel, vaatwasser besteld bij Media Markt, kwam wel optijd maar de bezorgers van Dynalogic heeft de drempel van voordeur zwaar beschadigd. Hun aansprakelijk gesteld, de verzekeri... Mehr ansehen
Catastrophique ils ont même pas essayé de coucher le congélateur pour monter à l’étage , ils ont même pas des cordes ni des matériel exprès pour ce , très facile à dire non on ne monte pas. Alors que... Mehr ansehen
Vandaag een vaatwasser via mediamark gekocht. Mijn vrouw was alleen thuis,ik heb betaald voor installatie enigste wat ze moesten doen slang bij wasmachine afkoppelen op vaatwasser zetten. Weigerden.w... Mehr ansehen
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Tot 2x toe thuisgebleven zeggen op het…
Tot 2x toe thuisgebleven zeggen op het laatste moment afspraak weer af
Ongelooflijk wat een slecht bedrijf snap niet dat ze nog bestaan
Mijn advies: maak geen gebruik van Dynalogic
Ik heb bewust gekozen om mijn online bestelling bij Gall & Gall winkel.te laten leveren. Tot 2x toe krijg ik van dit bedrijf een "niet thuis" bericht. Ongelooflijk! Al een aantal keer een slechte ervaring gehad. Ik ziu zeggen tegen de bedrijven die van deze bezorgdienst gebruik maken: doe het niet want je verlies klanten. Gall&Gall heeft keurig opgelost met mij. Heel fijn!
Slechte ervaring
Laatste klant op vrijdagavond, het was te merken. Weigerden droogkast naar beneden te dragen want ^het leek wat smal^ en wilden ook oude droogkast niet meenemen omdat ik de zijpanelen verwijderd had. Duurt 3 berichten om je ongenoegen kenbaar te kunnen maken en vervolgens hoor je niets meer. Ik kies voortaan een winkel met andere bezorgdienst. De droogkast was op 123 beneden.
order didn't receive on time
I ordered something over 2.000 to get a email that there was a sorting mistake so still don't have my order u get a email to choose a date to not get it I didn't even pick the fastest option but when I'm home to not get it at all.
Waardeloos
Waardeloos , echt waardeloos . Nog geen 1 ster waard .
3 weken geleden een telefoon besteld via Vodafone , en eerst vergaten ze een afspraak in te plannen , en vervolgens komen ze 3!!! Keer niet opdagen . Abonnement is inmiddels omgezet dus ik ben onbereikbaar omdat mijn simkaart ergens in een bus van hun ligt . Vodafone schuift de schuld af en niemand neemt verantwoording.
levering
Dit moet wel het slechtste bezorgbedrijf ooit zijn. Ik had een cadeau voor mijn dochter besteld bij bol.com , maar helaas wilde de bezorger niet komen. Hij annuleerde de bezorging na een hele dag wachten en plande een nieuwe bezorging voor drie dagen later.
Wij zijn enorm tevreden van Dynalogic
Wij zijn enorm tevreden van Dynalogic. Alles is soepel verlopen. Er was een mail 2 dagen op voorhand met de datum, dan een mail met "we komen eraan" de dag van de levering dat ze gingen leveren tssn 10 en 13 uur. Nadien nog een mail "levering bezorgd' Er is om 10 uur geleverd.
vanavond werd op tijd een wasmachine…
vanavond werd op tijd een wasmachine gebracht.
Aangezien ik door een zwaar ongeluk weinig kan hebben de 2 heren netjes voor mij de wasmachine aangesloten. top gedaan
De hele dag zitten wachten en thuis…
De hele dag zitten wachten en thuis gebleven op 5 december. Een mailtje ontvangen van' we hebben u gemist' .....
Maar niemand die geweest is om mijn bestelling te bezorgen. Nu ik de andere reviews lees, hoe ik mijn hart vast of de volgende afspraak die ik moest plannen wel doorgaat.
als ik minder dan een ster kon geven…
als ik minder dan een ster kon geven deed ik dit. wat een slecht bedrijf. schaam je als je hier werkt en de mensen bewust aan het lijntje houdt en voorliegt alsof ze achterlijk zijn! als 6 x de afspraak geannuleerd een uur van tevoren , het kost veel uren die je moet opnemen en frustratie. ongelofelijk dat vodafone zaken met ze blijft doen, dit is geen goede reclame voor vodafone zelf! ik heb dit nog nooit meegemaakt, het slechtste bedrijf ooit met de beste leugenaars die er zijn.
Stem dit soort bedrijven eruit door voor kwaliteit te kiezen!
Binnen 12 seconden stond ik aan de deur. De Dynalogic koerier zag ik keihard weg scheuren. Tsja, ik was de laatste vrijdagavond… Geen pakket, geen respect voor de uren dat je zit te wachten. Er komt wederom een klacht aan over zo’n koerier ‘gastje’, maar ik weet inmiddels dat dat niet helpt. Dus ik annuleer mijn hele bestelling. Vodafone kiest bewust voor deze rommel. Als consument stem je met je voeten en ik stem Vodafone samen met Dynalogic eruit. Ik kies voor bedrijven die wél staan voor kwaliteit. Zolang Vodafone blijft werken met onbeschofte koeriers zonder moraal, zoals bij dit treurige bedrijf, zegt dat mij genoeg.
Je devais me faire livrer un…
Je devais me faire livrer un congelateur rue du Bailli, Bruxelles 1000. Ils ne sont jamais venu malgre 3 tentatives. Cette societe partenaire de Bol.com nest pas serieuse. Experience tres decevante, j ai du annuler ma commande
SLECHT !
2 x besteld nu achter elkaar eerst vergeten ze me schroeven er uit te halen voor de helft waardoor onder tussen me halve kamer in stortte, vervolgens Hele dag vrij genomen om een nieuwe te laten bezorgen en waren zogenaamd aan me deur komen je ook niet tegemoet heb gebeld nemen niet op! Moet hele dag van 8 tot 10 ‘s avonds zitten wachten op lucht !
Zeer slechte organisatie
Zeer slechte organisatie. Er word gevraagd om een afspraak te maken.. doe je dat krijg je gewoon een nieuw bericht "Onze afspraak staat"...nee die word eenzijdig zonder overleg aangepast..En dat tot twee keer toe. 1 ster is nog teveel. Ze gooien de naam van de partij die ze vertegenwoordigen (vodafone in dit geval) te grabbel.
0 sterren waard
uiterst slechte dienstverlening
eerste leveringsdatum : bezorger is zogezegd langsgeweest maar dit is fout, of indien hij effectief is langgeweest dan heeft hij niet aangebeld. Dus 1 dag geblokkeerd voor niks
nieuwe afspraak gemaakt voor nieuwe levering, hiervoor een dag kwerkafspraken moeten annuleren, want hun leveringsvenster is tussen 8u en 22u, u moet dus voorzien heel de dag bij u thuis te blokkeren om te wachten op de levering
voor levering 2 de dag zelf een tijdslot doorgekregen voor levering tussen 19u45 en 21u45. (dus voor niks werkafspraken afgezegd)
Om 21u30 bericht ontvangen dat het pakket door vertraging van de bezorger niet meer zal worden geleverd en er een nieuwe afspraak dient gemaakt te worden.
Alsof een werkende zelfstandige niks beter te doen heeft dan volledige dagen te blokkeren voor een levering van een pakket.
contact opgenomen met de klantendienst: het telefoonnummer is buiten gebruik. Dan maar via de chatbox.
er wordt geen oplossing geboden, enkel dat er een nieuwe afspraak moet worden gemaakt en dat er geen uur kan gekozen worden en dus een dag moet geblokkeerd worden van 8u tot 22u voor de nieuwe levering.
Bedrijven zouden niet meer moeten werken met deze leverancier, uitermate slechte dienstverlening
snelle levering
snelle levering, plaatsing en installatie wasmachine op 4e verdieping zonder lift. wel een beetje gehaast.
Helaas kan ik niet min 1 ster geven
Helaas kan ik niet min 1 ster geven. Ik zat te wachten op MAALTIJDEN die ik besteld had . Om 16.45 kreeg ik een sms met een half uur zijn we bij u. Om 18.15 waren ze er nog niet, ik gebeld, mijnheer ze zijn in de buurt, binnen 10 minuten zijn ze er. Nou, ze moeten nog komen. Kijk ik in de app staat er doodleuk we hebben u gemist🤬 een ding weet ik zeker, wil nooit meer iets te maken hebben met deze leverancier. En het erge is, ze benadelen ook HUN opdracht gever want die is een klant kwijtgeraakt
Ik zou een 0 geven als het kon
Ondertussen al 3 dagen verlof genomen omdat ze mijn pakket zouden brengen...niets gezien ! Elke keer weer mail dat het dag erna is wegens overmacht...snap niet dat mensen met zulke bedrijven werken ! Je kan whatsapp sturen om te vragen waar het blijft en antwoord is ' we doen ons best voor morgen ' ...nog steeds niet ontvangen
2 dagen voor niets thuisgebleven
2 dagen voor niets thuisgebleven, wachtend op aangekondigde levering, maar op einde van de dag bericht dat het toch niet geleverd wordt. Top planning.
ONGELOOFELIJK
ONGELOOFELIJK, VANAF 3 UUR SMIDDAGS TOT 10 UUR SAVONDS GEWACHT EN HIJ IS GEANNULEERD IK ZIE HEM 5KM VAN MIJN HUIS ZIJN EN HIJ ZEGT JA VERTRAGING MAAK EEN NIEUWE AFSPRAAK, GA NIET MET DIT BEDRIJF IN ZEE, bah bah bah bah
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.