Dunkin' Donuts Bewertungen 210

TrustScore 2 von 5

1.9

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Always great, Sevice the employees always treating your right even if they’re super busy. Ashley and Brandy did a great job of running the morning shift it’s a lot to do and they do it well.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

ordering is a jokkkeeee. most products are unavailable but the prices are seriously ridiculous. you only have large options like come on. I have always had an issue with the orders and lets not talk a... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Heb een jaar lang donuts gewonnen, Regels zijn veranderd en ben nu 2 keer zonder donuts weggestuurd omdat zogenaamd alle donuts die ik mocht kiezen op waren (alle schappen lagen helemaal vol) vandaag... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ik heb om 20:22 een doos van 6 besteld. Niet veel donuts meer over, snap ik einde avond dus had besteld wat er nog wel was. Wachtijd staat op 40-55 minuten. Ik na een uur nog wachten staat er bestelli... Mehr ansehen

1. Bäckerei

Vom Unternehmen geschrieben

Dunkin’ Donuts is opgericht in 1950 door William Rosenberg in Quincy, Massachusetts. Sinds de oprichting is het bedrijf sterk gegroeid en is het een van de grootste koffie- en broodjesketens ter wereld met 22.000 restaurants in 45 landen. Dunkin’ Donuts streeft ernaar om overal ter wereld de nummer 1 te worden!

1.9

1 Stern

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

Dunkin Hulshorst.

Dunkin Hulshorst.

Vriendelijke en nette jongen, stond alleen & moest hard werken.
Lekker eten en drinken.

Verdiend een goede recensie, die ik niet vaak schrijf ;).

8. Juni 2024
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Donuts niet vers

Donut lag er al een tijdje en of ik nou kon zeggen dat het daadwerkelijk naar speculoos proefde, absoluut niet. Had gelukkig een voucher waardoor het gratis was maar no way dat ik hier €3 voor had betaald. Service was ook matig. Haal hier geen donuts meer

6. Juni 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Je kan niet meer contant betalen

Bij Dunkin donuts zaandam kan je dus niet meer contant betalen! Onmenselijk! Walgelijk! Geld is geld. Dat dit zomaar kan. Zo kan de bank en meer in de gaten houden waar je je geld aan uitgeeft. Sommige mensen zijn afhankelijk van contant geld. Mensen, doe hier niet aan mee! Ik dacht eindelijk glutenvrije donuts te kunnen eten daar. Zit er geen eens een vulling in. Jammer! En best weinig keuze. En geen voordeel qua geld als je meer ervan koopt. Kan wel met normale donuts. Ik ga hier nooit meer heen!

29. Mai 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

I ordered two ice coffees

I ordered two ice coffees. Paid almost €10 for two cups filled with ice cubs, some mik and a little bit coffee. It tasted watery from the first sip and became worse when the ice cubes started to melt. Did not even finish it . What about some stronger coffee and some ice cream ?

27. April 2024
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Slappe cappo en geen wc

Enorm jammer dat je op Koningsdag even wil uitrusten met een cappuccino en van de wc gebruik wilt maken. De wc was helaas gesloten, en de cappuccino was een slappe bak. Hier kom ik dus niet terug.

27. April 2024

Mini donuts

De mini donuts waren gewoon in de doos gesmeten, alle toppings waren eraf. Sommige donuts waren zelfs niet meer heel. Dit zou niet mogen gebeuren het was de eerste keer da we de doos opende.

13. April 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Visited the Alma retail park…

Visited the Alma retail park Chesterfield Dunking donuts today. Easter Sunday 2024. No other customers in. Dirty tables lazy & rude female serving with very poor customer service skills. Didn’t explain any offers or pricing resulting in feeling ripped off. This rude member of staff couldn’t wait to hand over our order so she could get back to leaning against the wall staring into space. Will not be returning 😏

31. März 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

ze ontslaan een jongen die elkedag wilt…

ze ontslaan een jongen die elkedag wilt werken zn uren pakken meerdere malen gesprekken gehad over hey moet uren hebben vanwege me huur ze willen daar niet aan me denken ontslaan ze me omdat der 2 klachen zn en ze nemen nieuwe mensen aan en dan krijgt een maatje van me zn uren niet best wel een ……… bedrijf

25. März 2024
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Filiaal Zoetermeer

Filiaal Zoetermeer. Goede koffie en lekkere Panini ham/kaas. Wel slechte service. Kon niet ergens gaan zitten. Bovenverdieping was dicht en medewerker vertikte het om deze toegankelijk te maken. Verder plakte de vloer vreselijk, waarschijnlijk wat gemorst en dit niet of te laat schoongemaakt. Nee, ik zou hier niet meer heen gaan.

22. März 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

dunkin Venlo zeer slecht en traag

Een kwartier moeten wachten op 2x een tosti en een frap. Er was niemand anders in de zaak.. tosti is smakeloos en ipv tomaat zit er zongedroogde op wat ik echt niet lust..eerste en laatste keer dat we hier heen gaan..giga duur voor wat je krijgt €24 voor een beetje gemolten kaas .
Jammer dat ik geen foto kan toevoegen wan het lijkt niet op de fotos die ze voorschotelen.. sappige verse tomaten zeggen ze 🙈..

9. März 2024

Dunkin Spui DH Via Uber

Via Uber, 1 kopen = 1 gratis.. we bestellen wat enkele en krijgen ook echt enkele.. gebeld naar bezorger van Uber, moest naar Dunkin bellen. Laat me wachten aan de telefoon echt heel lang en vertelt vervolgens; heeft u er niet 2 aangevinkt? Uhhh nee want het is 1 kopen en 1 gratis.. nou ik moest foto’s mailen van mn bestelling en allerlei lastig gedoe. Nee sorry, dus hun maken fout en ik kan er achter aan als een gekkie? Bel al 2 keer en kost al weer 20 minuten! Je ziet toch dat ik van alles 1 heb gehad en meer hoor te krijgen.. ik heb de bon en betaling..

Nope, alstublieft hier uw mooie review en tot nooit meer..

5. März 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Het is dat ik verplicht 1 ster moet…

Het is dat ik verplicht 1 ster moet geven, maar dat was het niet eens waard bij Dunkin Donuts Van der Valk Hoorn.
Vandaag een hightea gehad en dat was 1 grote aanfluiting. Eerst kregen we zoet terwijl je normaal eerst hartig krijgt. Vervolgens kregen we meteen hartig terwijl het zoet nog bijna onaangeraakt op tafel stond. De spiesjes met zalm en mozzarella waren een droge hap. Daarbij kreeg je bladerderg hapjes die niet eens gaar waren waarna we een antwoord kregen, ik heb een oven tijd waar ik me aan moet houden en anders verbranden ze van binnen uit....?! Dat is natuurlijk grote onzin. En dan krijg je ook nog met 6 personen maar 4 tosti's?
Karig was het.
De twee dames die het verzorgde leken net 14 en kwamen geen enkele keer vragen of alles smaakte, en wisten ook totaal niet waar ze mee bezig waren.
Slechte service en slecht eten. NOOIT MEER!

3. März 2024

Dunkin Rokin super nice!

Dunkin Rokin geweest, bestellen is super easy en de donut was heerlijk. Koffie was nog beter en je kon er gezellig even zitten. Tafeltjes werden steeds netjes schoongemaakt en koffie werd heel lief naar ons tafeltje gebracht.

11. Februar 2024

Waardeloos

Waardeloos. Paninni is warm maar dat is alles, slap en taai. Koffie heeft een slechte smaak, donut verder prima.

Slechte ervaring, nooit meer!

9. Februar 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr