Super glad for dette sted. Handler ca. en gang om måneden online. Varerne er super kvalitet. Pakken kommer hurtigt og der er god kommunikation med butikken.
Unternehmen hat geantwortet
Unternehmen hat geantwortet
Gode priser, hurtig ekspedition. Jeg afhentede mine vare i deres butik i Middelfart og blev mødt af et smilende og mege venlig personale. Bestillingsprocessen i deres webbutik virker dog noget k... Mehr ansehen
Bestilte mandag (lovet levering indenfor 1-3 dage). Da jeg ikke havde fået leveringsbekræftelse, skrev jeg til dem onsdag, hvor de bekræftede afsendelse torsdag. Idag (torsdag) oplyser de så, at leve... Mehr ansehen
Jeg synes Duft & Natur fortjener 5 stjerner for gode produkter, hurtig levering og flot information hele vejen igennem. En lille detalje jeg kunne ønske mig anderledes er, når jeg feks. bestiller de... Mehr ansehen
duft-natur.dk har et Danmarks største sortiment indenfor personlige pleje. Duft & Natur driver sideløbende med denne webshop også en alm. detail helsekostbutik, beliggende i Middelfart. Du er velkommen til at besøge os der også.
Østergade 6, 5500, Middelfart, Dänemark
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Lynhurtig og prof. Med hjertet i venstre side.
Jeg har købt mange gange fra Duft og Natur og kan varmt anbefale dem.
Hej, har farvet mit hår med sanotint harfarve (mørk kobber), og det har jeg ikke fortrudt. Det er en flot rød farve, og dækker helt. Jeg havde lysere reflekser under, og det giver derfor et flot spil i håret.
Hilsen Susanne
Alt omkring ordren forløber professionelt. Er varen ikke på lager, gives besked om dette og igen, når varen så er kommet på lager.
Varerne kommer altid dagen efter bestilling på nettet.
Jeg er meget tilfreds med duft og natur. De varer jeg har bestilt kom allesammen meget hurtigere end jeg havde regnet med, på trods af at nogle af varerne var i restordre.
Så jeg vil helt sikkert bestille varer hos duft og natur igen.
Et Firma med en fin og samvittighedsfuld service.
Det er kort og godt min vurdering af duft-natur.dk, efter at have handlet der et par gange. Nem og overskuelig hjemmeside -og varene er til levering 1 - 2 dage efter bestillingen. Én gang hvor jeg havde bestilt -fik jeg med det samme en tilbagemelding på, at en af de bestilte varer, som jeg havde bestilt 5 stk. af ikke var på lager, men at bestillingen ville blive udført hurtigst muligt. Trods det, gik der kun 5 dage, så modtog jeg varene på min bopæl.
MVH.
Maria Petersen
Jeg bestilte en masse varer og da nogle af dem ikke var på lager, fik jeg besked om hvornår de kunne forventes, hvilket var 1-2 dage efter min bestilling. En rigtig god service.
Jeg har handlet hos Duft og Natur gennem de sidste 5-6 år. De giver altid hurtig og effektiv service. Hvis en vare ikke er på lager bliver man altid orienteret via mail og man kan altid følge sin ordre. Er der særlige forhold omkring der man har bestilt, tager de sig gerne tid til at ringe en op personligt og ordne tingene. Kan kun anbefale butikken.
Duft-natur leverede en fantastisk service i forbindelse med min første bestiling: orienterede om manglende produkter, som ville være på lager efter et par dage, hvorefter levering ville følge. Fin orientering og efterfølgende levering. Jeg vil handler her igen.
Rigtig god service og hurtigt levering. Jeg handler altid her, de har altid det jeg skal bruge! Det leveres pakket pænt ned, så det kan klare transporten. Man kan hele tiden følge sine varer, hvis der lige er nogle der mangler på lager. Super godt - er fuldt ud tilfreds.
Meget hjælpsomt personale. Nemt og hurtig support ved spørgsmål til produkter både hjemmefra og i butikken.
Kan varmt anbefale Duft & Natur.
Super service og meget hurtig levering.
rigtig hurtig behandling af min ordre, kunne allerede afhente varene dagen efter i butikken.... :0))
jeg vil stadig handle hos duft og natur fin service, mine varer blev leveret i dag som jeg bad om, selv om ikke alle kunne leveres.
bente rensch nielsen
En hurtig og professionel håndtering af min ordre - og øjeblikkelig besked, da en af varerne blev en dag forsinket.
Hvis bare alle on-line firmaer var som det her :o)
Super service og hurtig levering hos "Duft og Natur"....
Fin og hurtig levering , god kontakt service og gode varer kan købs hos Duft & Natur, jeg som sukker syg kan få mange sukker fri varer til diabetiker.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.