Wij hebben een Dubatti One kinderwagen met autostoel en Isofix 360. De autostoel zat los op de Isofix, dus hebben wij dit gemeld bij Dubatti en het product opgestuurd voor reparatie. Toen wij de... Mehr ansehen
Dubatti smart: fijne, comfortabele buggy. Makkelijk en compact in te klappen. Ook een fijne buggy voor langere mensen. Dubatti kinderwagen: onwijs fijne wagen! Rijdt over alle terreinen makkelijk en... Mehr ansehen
We hebben de Dubatti Smart buggy nu een jaar en hij bevalt ons goed! Lichtgewicht, makkelijk in en uit te klappen en tot een klein pakketje in te klappen waardoor hij makkelijk mee te nemen is in de a... Mehr ansehen
Nu al 6 jaar intensief gebruiker van de Dubatti One, wat een fijne kinderwagen! Met deze ervaring een Dubatti buggy gekocht! Ook een hele fijne buggy, fijn dat de gehele bekleding gewassen kan w... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
THE ALL-TERRAIN STROLLER Enjoy your home, the city and the countryside with the Dubatti One stroller.
Niederlande
- www.dubatti.com
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Slechte service van Dubatti
Toen wij de autostoel en Isofix terugkregen, bleek dat er niets aan gedaan was, en dat na weken het probleem niet eens bekeken was. Dit soort ellende moet je niet hebben zeker niet hoe korte periode de kleine in een autostoel zit.
Wat een slechte service van Dubatti. Voor ons nooit meer dit merk.
Dubatti smart
Heel veel plezier van onze dubatti smart.
Waar ik heel blij mee ben is dat er sinds kort adapters zijn om de maxicosi op de buggy te zetten.
Zo hoef ik niet elke keer het onderstel van mijn dubatti one mee te nemen.
De smart gaat nu ook mee in de bakfiets!!
Zeer tevreden over de Dubatti TWO én de service van BabyPark!
Zeer tevreden over de Dubatti TWO én de service van BabyPark.
We hebben de Dubatti TWO inmiddels een tijdje in gebruik en zijn er erg tevreden over. In het begin zijn we een paar keer teruggeweest voor kleine dingen; een mandje dat scheef zat, knoppen om de wielen vast te zetten die vervangen moesten worden (oud model bleek niet ideaal) en hulp bij het ombouwen van de reiswieg naar het zitgedeelte. Alles werd ter plekke opgelost, zonder gedoe. Echt topservice van BabyPark!
Na het lezen van allerlei slechte reviews hadden we eerlijk gezegd een beetje een knoop in de maag bij de aankoop, maar onze ervaring is juist heel positief. Ja, er kunnen kleine dingen zijn die niet helemaal perfect zijn, maar dat heb je bij elk product. Het belangrijkste is dat het netjes en snel wordt opgelost en dat is hier absoluut het geval.
Wij zouden de Dubatti TWO én BabyPark zeker aanraden!
Fantastische kinderwagen!
We hebben de Dubatti Two kinderwagen en zijn echt super tevreden! Het is een super solide wagen die zeer makkelijk in gebruik is. Hij is wel wat looiig (met name het onderstel) maar daar hebben we hem juist ook voor gekocht. We zijn beide vrij lang maar alsnog de verstelbare stang werkt perfect voor ons. Ook de 2 hoogtes voor de wieg en zit zijn perfect!
Als 4 jaar lang hebben we enorm veel…
Als 4 jaar lang hebben we enorm veel plezier van de kinderwagen.
Dubatti Two en Smart zijn beide top
Wij hebben de Dubatti Two en de Dubatti Smart en zijn erg blij met allebei. Soepel in gebruik, ziet er mooi uit en voor ons zoontje is hij erg comfortable. Handig is dat de Smart ook makkelijk in te klappen is en mee kan in het vliegtuig.
Hele fijne kinderwagen rijd heel soepel…
Hele fijne kinderwagen rijd heel soepel en is makkelijk in te klappen!
Heerlijke wagen
Heerlijke wagen. Fijne wielen. Makkelijk in gebruik. Magnetisch dek. Goede kwaliteit!
Prachtige degelijke wagen
Prachtige degelijke wagen. Onderdelen zijn niet duur. En service van babypark is super goed. Nieuwe binnenband nodig en werd er gratis opgezet. Binnenband zelf kost heel weinig.
Handige compacte buggy
Handige compacte buggy. Wij vonden de Bugaboo Butterfly 2 het mooist, maar zijn uiteindelijk voor dit product gegaan, omdat mijn man dan (met zijn lange benen) achter de buggy kan lopen. De functies en het formaat zijn verder zeer vergelijkbaar. De prijs is een stukje mooier.
Quality is bad
Bought a stroller that broke during holding. our second hand stroller is beter then this one and this one cost 500 euro?!
Quality is low and we now have a broken stroller then is not able to be fixed nice sustainable brand.
Super geholpen door de klantenservice…
Super geholpen door de klantenservice medewerker Gerard. Draagbeugel van het autostoel was stuk en werd binnen 4 weken gerepareerd. Ik kreeg een leen autstoel mee en ook werd mijn kinderwagen meteen even nagelopen. Wielen werden nagekeken en bijgesteld uit voorzorg. Mega vriendelijk en snel geholpen. Wij zijn blij!
Praktisch
Praktisch, stevig en mooi. Bijna 2 jaar in gebruik en nog steeds te vreden.
Erg tevreden
Goede service, fijne buggy. Kortom 5 sterren!
Mijn kinderwagen de band was lek
Mijn kinderwagen de band was lek, ben gelijk geholpen aan de balie
Super service
Super service! Ontzettend fijn geholpen aan de service balie bij het vervangen van onze banden. Aardige dame die ons hielp en veel begrip, kortom top
Handig in gebruik
Handig in gebruik. Soepel in beweging
Top service en geweldige buggy
We zijn super geholpen!
We hebben het oudere model en gelukkig konden we nog geholpen met andere onderdelen erop te zetten.
We komen zeker vaker terug en we zijn zeer tevreden over dubatti
Top aankopen
Omschrijving klopt gewoon 100%. Levering heel snel; al met al was alles precies zoals verwacht.
Hele fijne kinderwagen
Hele fijne kinderwagen, met veel comfort
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.