Købte 4x Drillepind Godteposen, hvoraf 3 stk. blev signeret med en hilsen, hvilken var vildt hyggelig at læse. Kvaliteten på produkterne er rigtig god og forsendelse og leveringstid er der heller... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Alt gik som forventet med bestillingen og leveringen, men fik en virke lige god oplevelse da vi åbnede bogen og læste den hilsen der var skrevet i bogen. 😊 Så er fuld ud tilfreds
Unternehmen hat geantwortet
Fantastisk bog! Hurtig og nem bestilling, ovenud tilfreds. Selve bogen er så anderledes og godt skrevet, at jeg ville ønske der kom nogle flere... Glædelig jul til Charleys mor og far❤
Unternehmen hat geantwortet
Der er nogle lidt svære formuleringer i,
U-kedelig leg med lærdom
Magnoliavej 53, 2000, Frederiksberg, Dänemark
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Så er fuld ud tilfreds

Antwort von Charleys Mor
Det var en god og personlig hilsen.
Fantastisk bog..værd at vente på 👍🙏

Antwort von Charleys Mor
Hurtig forsendelse, og de sødeste personligste hilsner til mine piger ☺️

Antwort von Charleys Mor
Fantastisk service og alt er gået nemt og hurtigt :-) de kan varmt anbefales

Fantastisk bog!
Hurtig og nem bestilling, ovenud tilfreds.
Glædelig jul til Charleys mor og far❤

Antwort von Charleys Mor
Kvaliteten på produkterne er rigtig god og forsendelse og leveringstid er der heller ikke noget at sætte en finger på.
....og så er det jo ekstra fedt at det ikke koster en tumpe masse penge.
Vil helt sikkert holde øje med om der skulle dukke nogle nyde spændende og sjove produkter op.
Drillepind Godteposerne er blevet modtaget med smil og glæde hos alle modtagerne.

God service.
Bogen kom signeret til min søn med en lille ekstra hilsen til faren.
Bogen kom en 1 uge efter bestilling, hvilket er super, når den nu også skulle signeres.

Antwort von Charleys Mor
Det er en fantastisk bog for voksne 😅 glæder mig til at hører hvad børnene synes om den

Super fed bog! Så fed at den burde få 5
Men da jeg primært købte fordi den ville blive signeret, og så modtog en uden noget som helst, hvilket jeg synes er super øv - så 4 stjerne
Ej øv, så var den ikke gået med igennem, for ved jeg skrev det! Nå men øv, så får i 5 stjerner :((

Antwort von Charleys Mor
Nemt at bestille på hjemmesiden. Hurtigt svar på mail, ankom efter 2 dage, da pakken var afsendt.
Super flot bog, glæder mig til mange timers fjolleri med min datter.

Antwort von Charleys Mor
Skønne og gode materialer. Glæder mig til at bruge dem i min klasse 🥰

Antwort von Charleys Mor
Drillepind er en vidunderlig bog. Så spot on og mega sjov. Kæmpe anbefaling herfra

Antwort von Charleys Mor
Rigtig god bog, med flotte illustrationer og med korte og sjove beskrivelser af dem alle, som både min søn (4år) og datter (6år) kan relatere til og grine af. Bogen giver grobund for gode samtaler og følelser i børnehøjde 🤩 Specielt har vi talt meget om “hidsigproppen” og afprøvet hvordan den kan afværges...🤩👌🏻

Antwort von Charleys Mor
Hurtig levering og ekspedition ! Og bogen er vildt god !

Antwort von Charleys Mor
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.