Was altijd super blij met de kleding van smashed lemon. Tot ik in nov een jurk kocht voor de bruiloft van mijn dochter . Ik was ruim op tijd de jurk te kopen, maar na de prachtige dag bleek de stof t... Mehr ansehen
Jurk besteld 6 oktober zou 7 oktober bezirgd worden. Is inmiddels 21 oktober. Nog geen jurk. Mevr klantenservice wist te vertellen dat verkeerd bezorgd was Ik moest zelf mn buren langsgaan⁉️😤Maar n... Mehr ansehen
I ordered two by mistake and contacted them straight away. They said they would deal with it. Unfortunately two arrived identical. They were very shoddily made and nothing like the ad. I contacted th... Mehr ansehen
3 jurken besteld, waarvan 1 te klein. Bij het terugsturen bleek bij het postkantoor dat ik verkeerde retourbon had gekregen. Daarover gebeld, netjes excuses gekregen. De nieuwe bon werd toegemaild. Ju... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Dresses Only is de online specialist op het gebied van jurken. Je slaagt gegarandeerd voor een op en top vrouwelijke outfit als je shopt in de online jurkenwinkel van Nederland en Belgie.
Bruijellestraat 4, 5048AE, Tilburg
- 013-4687821
- klantenservice@dressesonly.nl
- www.dressesonly.nl
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
De jurk is precies zoals het beschreven…
De jurk is precies zoals het beschreven staat. Top!
Prachtige jurk besteld
Prachtige jurk besteld! Helemaal blij.!!
Prettig geholpen!
Er ging iets niet goed met bestellen. Uitstekend geholpen om het op te lossen!
Snelle levering
Snelle levering, en uit ervaring weet ik dat eventueel retoursturen ook nooit een probleem oplevert. Was niet nodig gelukkig, blij met de jurk!
Heerlijke jurkjes voor hollandse meiden
vriendelijke mails ontvangen.
vriendelijke mails ontvangen.
helaas 1 artikel bleek achteraf niet voorradig.
andere is dat ik helaas een artikel terug moest sturen daar het model mij totaal niet paste.
Mooie jurkjes
Mooie jurkjes, goede service - wat wil je nog meer!
Super tevreden
Altijd snelle levering, netjes ingepakt, mooie pasvorm en goede kwaliteit.
Bestelling werd binnen de beloofde…
Bestelling werd binnen de beloofde termijn geleverd. Helaas moest ik de jurk ongepast retourneren in verband met een inmiddels opgelopen schouderbreuk. Het was niet mogelijk om de jurk binnen de gestelde retourtermijn te passen. Ik heb de, bijzonder leuke, jurk via Post.nl geretourneerd, maar helaas heb ik na anderhalve week nog geen retourbevestiging van Dresses Only ontvangen.
Leuk jurkje
Leuk jurkje. Snelle levering. Maataanduiding is ook goed.
Veel keuze uit leuke jurken
Veel keuze uit leuke jurken. Zowel zakelijke als minder formele jurken. Pasvorm van eigen merk is goed, past eigenlijk altijd goed. Prijs is wel aan de hoge kant. Verder snelle verzending via PostNL. Pakketten zijn netjes ingepakt. Vragen worden goed behandeld en retourprocedure werkt goed.
jammer
Bij ontvangst bleek de blazer nog een diefstaltag te bevatten.
Bovendien vond ik prijs/kwaliteit niet in verhouding. Slecht afgewerkte knoopsgaten, dat verwacht ik niet voor zo'n prijs. Artikelen retour gestuurd, met opgave van reden. Contact gehad met klantenservice en niet eens verontschuldigingen voor het niet verwijderen van de tag. Jammer hoor, ik verwachtte er meer van. Het bestellen zelf ging prima, en de spullen werden snel en in prima verpakking geleverd.
De ene jurk te smal op de boezem
De ene jurk te smal op de boezem. Maat groter is er niet. Twee andere wel maat groter besteld, direct tuttig. Sorry
Goede site
Goede site, leuke jurkjes, voor elk wat wils, alleen jammer dat sommige maten snel zijn uitverkocht. Je kunt dan een e-mail krijgen als ze er weer zijn, dat is dan weer wel goede service. Ook goede en gemakkelijke retour service en steeds het geld keurig terug gehad.. Ik ga hier zeker weer bestellen.
Ik heb tot nu toe nog niets ontvangen

Antwort von Dresses Only
Retour gezonden jurk
Het duurde lang eer de geretourneerde jurk werd verwerkt en het geld geretourneerd werd.
Tevreden klant
Goede kwaliteit, snelle levering en zeer klantvriendelijk!
Super service!
Toen ik per ongeluk van 1 product 2x zelfde maat had besteld kreeg ik direct een bericht of dit klopte. Mijn bestelling is direct aangepast en ik kreeg dus keurig de juiste producten en maten thuis bezorgd. Super service!