Downtown DK ApS Bewertungen 1’652

TrustScore 4 von 5

4.2

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Købte 2 deals hos Downtown til HALIFAX. Hold nu op🤩. Vi fik en udsøgt betjening hos HALIFAX i Roskilde. Burger mm smagte fantastisk. Vi kan varmt anbefale stedet🍔

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Maden smagte rigtig godt og den unge mand, der betjente os, var både sød, glad og ekstraordinært servicemindet.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Dejligt når der er tilbud i Roskilde området, har før købt til Halifax, gode burgere kan varmt anbefales. Og der er nemt. Kirsten Valet

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Har spist på Halifax mange gange i årenes løb men dette blev den allersidste gang. Virkelig gået ned ad bakke med kvaliteten. Kødet som en McDonald’s bruger, så fik vi mere eller mindre forkulle... Mehr ansehen

1. Gutscheinservice
  2. Laden für Gesundheits- und Kosmetikprodukte
  3. Online-Marktplatz
  4. Restaurant

Vom Unternehmen geschrieben

DOWNTOWN – HÅNDPLUKKEDE OPLEVELSER OG TILBUD TIL HVERDAGSPRISER Hos Downtown har vi siden 2010 gjort det muligt at nyde byens mange glæder uden at tømme pengepungen. Hver dag sender vi inspiration ud til 350.000 danskere med alt fra eksklusive restaurantbesøg og wellness til mode og boligdesign. Vi går op i kvaliteten af det, vi sælger. Derfor besøger vi personligt vores samarbejdspartnere, og alle produkter kommer forbi vores kontor til kvalitetstjek. Vores vision er enkel: Er du ikke glad, er vi heller ikke glade. BRUG FOR HJÆLP? Du fortjener altid en god oplevelse som kunde hos os. Hvis du er utilfreds eller har spørgsmål, sidder vi klar til at hjælpe dig med at finde en god og fair løsning. Kontakt vores kundeservice her: Skriv til os på: Kundeservice@downtown.dk Ring til os på: 89 87 37 37 (Mandag-fredag kl. 10-12) Vi glæder os til at gøre din hverdag lidt sjovere med de bedste tilbud

4.2

Gut

TrustScore 4 von 5

1652 Bewertungen

1 Stern

Hat 87 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Braucht meist mehr als 1 Monat zum Antworten

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har fået et hurtig svar på mit…

Jeg har fået et hurtig svar på mit spørgsmål. Jeg var også tilfreds med deres svar. Tak.

10. April 2026

Hej Mildred

Tak for din feedback og den gode bedømmelse!

Vi gør os altid umage for at give vores medlemmer den bedste service, så det er skønt at høre, at du er glad.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Altid gode deals og god information…

Altid gode deals og god information omkring booking og indløsning af dealen, er meget tilfreds 😊

13. April 2026

Hej Lissi

Tusind tak for de 5 stjerner.

Det glæder os rigtig meget at høre, at du er tilfreds - både med vores deals og informationen omkring booking og indløsning.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Maden smagte rigtig godt og den unge…

3. April 2026

Hej Naomi

Tusind tak for de 5 stjerner!

Det glæder os virkelig at høre, at både maden og servicen hos vores partner var i top - især når betjeningen gør det lille ekstra :-)

Vi er glade for, at du havde en så god oplevelse, og håber at se dig hos os igen snart!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Nemt at købe og modtage værdibeviset og…

Nemt at købe og modtage værdibeviset og efterfølgende indløse det

26. März 2026

Hej Christel

Tusind tak for de 5 stjerner!

Det glæder os at høre, at det var nemt både at købe, modtage og indløse dit værdibevis - sådan skal det være!

God oplevelse

God oplevelse. Alt fungerede godt.

4. April 2026

Hej Ruth

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de gode stjerner! Det er vi utroligt glade for at høre.

Vi håber, vi får fornøjelsen af at hjælpe dig med din næste oplevelse igen snart.

Hurtig respons med værdibeviserne

Mange tilbud. Let at bestille ønskede værdibevis.
Efter betaling hurtig levering af værdibeviserne.

31. März 2026

Hej VG

Tusind tak for de 5 stjerner!

Det glæder os virkelig at høre, at du oplevede både en nem bestillingsproces og hurtig levering af dine værdibeviser - det er lige præcis sådan, det skal være.

Vi arbejder hver dag på at gøre det enkelt og hurtigt at finde og købe gode oplevelser, så din feedback betyder meget for os.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Dejligt når der er tilbud i Roskilde…

Og der er nemt.
Kirsten Valet

8. März 2026

Hej Kirsten

Mange tak for de fine stjerner! Det betyder meget for os at vide, at du har haft en god oplevelse hos vores partner!

Det virker bare med Downtown

4. April 2026

Hej Jensen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Dejlig og enkel.har ikke haft problemer…

Dejlig og enkel.har ikke haft problemer før.

12. April 2026

Hej Peter

Mange tak for de fine stjerner! Det betyder meget for os at vide, at du har haft en god oplevelse hos os.

Vi glæder os til at se dig hos os igen.

Altid god betjening og gode burger

Altid god betjening og gode burger

7. März 2026

Hej Ania

Tusind tak for din anmeldelse og de gode ord!

Det er skønt at høre, at du altid får god betjening og lækre burgere hos vores partner - det er lige præcis den slags oplevelser, vi ønsker at kunne tilbyde gennem vores deals.

Købte 2 deals hos Downtown til HALIFAX

Købte 2 deals hos Downtown til HALIFAX.
Hold nu op🤩. Vi fik en udsøgt betjening hos HALIFAX i Roskilde.
Burger mm smagte fantastisk. Vi kan varmt anbefale stedet🍔

29. März 2026

Hej Dina

Tusind tak for de 5 stjerner!

Det glæder os virkelig at høre, at I havde en så god oplevelse hos Halifax i Roskilde - både med betjeningen og maden.

Der er intet, der varmer mere end at høre om gode smagsoplevelser, og vi er så glade for, at I kunne bruge jeres deals fra Downtown til en fantastisk aften.

Vi glæder os til at se jer hos Downtown igen snart!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Godt tilbud og en god oplevelse på…

Godt tilbud og en god oplevelse på Halifax i Amagercentret. Vi slår til igen, hvis muligheden byder sig.

3. April 2026

Hej Helle

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God betjening og god mad😊

5. April 2026

Hej Lise

Mange tak for de fine stjerner! Det betyder meget for os at vide, at du har haft en god oplevelse hos vores partner.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Altid hyggeligt at besøge Halifax i…

Altid hyggeligt at besøge Halifax i Roskilde, og de har bare de bedste burgere. Sødt personale og hurtig betjening.

21. März 2026

Hej Gitte

Tusind tak for de 5 stjerner!

Det glæder os virkelig at høre, at du havde en hyggelig oplevelse hos Halifax i Roskilde - og at både burgerne, servicen og tempoet var i top!

Der er intet bedre end gode smagsoplevelser kombineret med sødt personale, så det er skønt, at det hele spillede.

Super god service🙂

Jeg havde købt et produkt, jeg ikke havde brug for alligevel. Ringede til deres kundeservice og fik krediteret ordren med det samme af en meget venlig medarbejder. Dejlig oplevelse🙂

23. März 2026

Hej Bente,

Mange tak for de fine stjerner!

Det betyder meget for os at vide, at du har haft en god oplevelse hos os.

Vi glæder os til at se dig hos os igen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Havde brug for forlængelse af…

Havde brug for forlængelse af værdibeviser. Det gik nemt og uden problemer.

9. März 2026

Hej Trine

Tusind tak for din anmeldelse!

Det glæder os at høre, at forlængelsen af dine værdibeviser gik nemt og uden problemer - vi gør altid vores bedste for at gøre det så enkelt som muligt for vores medlemmer.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Altid hurtig og kompetent hjælp.

9. März 2026

Hej Merete

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg havde købt en massage deal til 400…

Jeg havde købt en massage deal til 400 kr.
Da jeg opdager,at dealen desværre var udløbet d.6.02.26.
Jeg kontakter Downtown kundeservice, for at høre om de kunne hjælpe mig samt forny min kupon og forklarede min situation.

Jeg har været sygemeldt angående en skade på min højre skulder, samt fremviste dokumentation til Downtown.

Downtowns respons lød på en afvisning fra deres udbyder, og har lukket min sag. Jeg modtager en mail, men oplysningerne om at udbyder selv ikke længere er til rådighed og heller ikke ønskede at imødekomme en mulig fornyelse, da jeg gerne vil anvende min kupon!

Jeg er normalt meget glad for Downtown, men den her behandling er ikke acceptabelt, især når jeg ikke ekstra information får, andet end et "nej"- det er kort sagt penge ud af vinduet.

Dårlig service Downtown, i mister en kunde!

24. Februar 2026

Hej Kerry,

Tak for din feedback.

Vi er kede af, at du har haft denne oplevelse, da vi har forsøgt at mægle i din sag.

Som det fremgår af vores dialog d. 24. februar, kontaktede vi med det samme vores samarbejdspartner for at undersøge muligheden for en forlængelse til dig.

Desværre oplyste partneren, at de ikke havde mulighed for at imødekomme din forespørgsel, da deres behandler var sygemeldt til genoptræning efter en operation.

Da vi er formidlere af tilbuddene, er det i sidste ende partneren, der afgør, om et værdibevis kan indløses efter udløbsdatoen.

Vi beklager meget, at det ikke var muligt at finde en løsning i denne situation.

Alt er som sædvanlig super godt 👍

Alt er som sædvanlig super godt 👍

15. Februar 2026

Hej Marianne

Tak for de fine stjerner og den gode bedømmelse.

Vi er glade for at du finder det hele super godt - det er bestemt den oplevelse vi stræber efter at levere til vores medlemmer!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God oplevelse har fået hvad jeg har…

God oplevelse har fået hvad jeg har bestilt

13. Februar 2026

Hej Helle

Mange tak for de fine stjerner! Det betyder meget for os at vide, at du har haft en god oplevelse med os.

Team Downtown

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr