De glemte spisepinde, Ingefæren virker tør, der var wasabi til et stykke sushi, sushien falder fra hinanden og det er nogle urimeligt små stykker. Spild af penge.
Das sagen Bewerter
Jeg har netop hentet sushi fra Domo Sushi Frederiksberg. Det bliver helt sikkert sidste gang! Allerede da plastbakkerne blev åbnet, påtalte min medspiser, at der var en markant fiskelugt - efter... Mehr ansehen
Mit absolutte sushi yndlingssted i København til sushi på budget! Personalet er altid søde og hjælpsomme og deres afdeling på Frederiksberg er virkelig intimt og hyggeligt(har også været på de andre... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Kontaktinformationen
Das haben sich andere Leute angesehen
De glemte spisepinde
Spild af penge.
Anbefales IKKE!!
Allerede da plastbakkerne blev åbnet, påtalte min medspiser, at der var en markant fiskelugt - efterfølgende kunne vi konstatere, at flere at stykkerne have en tilsvarende markant og skarp smag af fisk.
Stykkerne faldt fra hinanden fordi rulningen ikke var stram nok, alt for mange af stykkerne var (over)fyldt med en mærkværdig "fiskefars", som mildt sagt ikke var ret delikat, og de i alt mere end 60 stykker sushi smagte stort set ens. Hvilket selvfølgelig kunne have været en positiv oplevelse, men desværre ikke var det.
Alt i alt en rigtig ærgerlig oplevelse, hvor vi sad og tyggede i nogle ubestemmelige og ikke særlig delikate stykker sushi.
Den ene tvungne stjerne der gives, må gå til den søde pige, der modtog bestilling og betaling.
Bestilte en sushi menu
Bestilte en sushi menu, som smagte dårligt. Risene var hårde og ikke ordentligt kogte.
Aldrig igen
Bestilte tun menu, edamame bønner og tangsalat. Tangsalten smagte af mug og bønnerne var seje og underlige. Selve sushien lugtede også sært og efter et par bidder røg det hele i skraldespanden. Køber aldrig derfra igen.
ALDRIG BESTIL FRA DOMO FREDERIKSBERG!!
ALDRIG BESTIL FRA DOMO FREDERIKSBERG!!
Jeg bestilte deres family menu c, det resulterede i en hel nat med hovedet i en spand🤮🤮🤮🤮🤢🤢🤢🤢🤒🤒🤒jeg fandt desuden også noget der kunne ligne en udsmattet flue på et af deres sushi stykker. FØJ DETTE STED ER IKKE I ORDEN!!!!!
Vi havde bestilt edamame bønner og mens…
Vi havde bestilt edamame bønner fra domo sushi Valby og mens vi spiste dem kunne vi se en ukogt kyllingefinger med negl i bunden af takeaway boxen
Den eneste grund til de får 1 stjerne er fordi man ikke kan give dem mindre.
Virkelige dårlig service domo sushi…
Virkelige dårlig service domo sushi Valby vi fik en højstol uden sele og spurgt om der var en med hvor derefter blev medarbejderen sur og sagde i fik spurgt om en højstol hvad skal i bruge en anden til når i har en men vores var uden sele og fik afvide at der ikke var nogen med efter vi fik sat os ned fandt vi så en med sele da vi fik vist ham så sagde den er sikkert ny den så ligeså gammel ud så alle de andre han virkede meget sur og slet ikke imødekommende det tog meget langtid før maden kom da det så endelig kom så synes jeg sushien havde en lugt og en mærkelig smag ikke lige det man forventer når man ser alle de videoer de laver på TikTok og at de hyper det op det var slet ik pengene værd
Virkelig dårlig kvalitet og lugtende…
Virkelig dårlig kvalitet og lugtende sushi… Bestiller aldrig her igen.. Nægtede at kompensere for maden, vi smider nu ud for 600kr.. så dårlig service.
Godt til at spise ude
Jeg har spist på deres afdeling på Amager. Der er altid rigtig gode råvarer og frisklavet. Kæmpe lifehack at tage på DOMO istedet for for eksempel KASAI som altid er helt proppet med mennesker.
Manglende mad
Jeg bestilte maden via Wolt.
Restauranten glemte at lægge al maden i posen og da jeg ringede og gjorde dem opmærksom på det sagde de bare de kunne gøre noget fordi de ikke selv har en kurer. Elendig service!
vi bestiller sushi hos Domo sushi vi er…
vi bestiller sushi hos Domo sushi vi er 4 i hjemmet og 3 ud af 4 ender med opkast og mavekramper. føj en oplevelse, jeg kommer aldrig til at spise sushi fra Domo amagerbrogade 111 igen føj.
Vært så så fornøyd så mange ganger
Vært så så fornøyd så mange ganger, fast kunde!
Hold jer væk👎
Forfærdeligt mad, ingen service.
Har bestilt take a way og betalt cirka 600 dkk, jeg vil gerne betale mere og være tilfreds med smagen.
Værste sushi jeg har fået
Værste sushi jeg har fået. Den var så tør som om det havde stået ude hele dagen, desuden meget smagsløg. Trist oplevelse
Middelmådig sushi
Rå mad og dårlig service
Jeg har bestilt mange gange fra dette sted og har altid været tilfreds med maden. I dag har jeg bestilt en sushi menu derfra hvor halvdelen af mine tempurarejer i sushien var rå. Jeg har bestilt min mad gennem Wolt som har kontaktet restauranten og de nægter at der er sket en fejl og vil ikke kompenserer for maden.
Bestillingen modtaget og godkendt af…
Bestillingen modtaget og godkendt af restauranten 18:42, 22:33 ankommer maden. Næsten 4 timers ventetid, 20:45 ringer jeg førstegang til restauranten de underskylder og siger der vil gå yderligere 20 minutter. Stadig ingen ændring, 21:45 ringer jeg igen for at høre hvad der sker men kan nu ikke længere få fat på stedet. beslutter mig får at gå på Burger King og får så 10 minutter efter en besked om min mad nu bliver leveret 22:33. vel og mærket en halvtime efter restaurantens LUKKETID.
Don’t order online
Order food online and waiting 3,5 hours 🤯
Jeg har faktisk prøvet et par steder
Jeg har faktisk prøvet et par steder, og jeg synes, at dette er en af mine favoritter. Serveringstiderne kunne være bedre, men det er ikke noget alt for slemt. Jeg vælger som regel à la carte frem for all-you-can-eat-menuen. Jeg er på ingen måde en sushi-ekspert, men jeg kan virkelig godt lide den i Valby
So funktioniert Trustpilot
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.