Jeg har haft Domhusgaarden som administration for den studiebolig jeg har haft lejet hos Obo og de har ved alle henvendelser over de næsten 4 år jeg har boet der hjulpet hurtigt og effektivt. Alle... Mehr ansehen
Da jeg flyttede ind på Hibiscusvej, fik min far en bøde for at holde på blå parkeringsplads på trods af, at han havde købt en billet. Det viser sig, at jeg skulle have skrevet hans nummerplade inde... Mehr ansehen
Jeg har ikke kunne åbne mit vindue i 6 måneder og ved gentagne henvendelser er der stadig ikke lagt dato for udbedring. De tager intet ansvar og totalt apatiske for velværet af dem, som lejer deres le... Mehr ansehen
I have just rented the first house my family is going to live in in Denmark, so I had a lot of questions. Line is an incredibly nice and helpful person, the communication is seamless and quick, and... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Vi administrer ejendomme for investeringsvirksomheder, ejer- og andelsboligforeninger samt almene boligselskaber. Vi er alene et administrativt servicebureau for ejendomsejere og foreninger. Det betyder, at vi ejer ikke de ejendomme vi administrerer. Vedligeholdelse af ejendommene varetages af ejendommens ejere. Vi har ikke ansat viceværter, trappevasker mv.
Albanigade 44, 2.sal, 5000, Odense, Dänemark
- mail@domhusgaarden.dk
- www.domhusgaarden.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Domhusgaarden er uprofessionel og…
Domhusgaarden er uproffessionel og behandler deres beboere med disrespekt og ekstremt dårlig attitude. De mener, at beboerne spilder deres tid. Honoraret påstås meget lavt - men her mangler div. voldsomme gebyrer som Domhusgaarden også tager. Pas på hvis I lader dem administrere jeres ejendomme, for de evner ikke at rådgive iflg. lovgivningen og desuden truer de sig til tavshed fra bebeboere og bestyrelser. Jeg håber, nogen orker at ta' kampen op med dette uprofessionelle selskab.
Har ventet 4 måneder på at få deres hjælp
Jeg skrev en pæn mail til domhusgaarden tilbage i oktober måned 2022 - altså nu 4 måneder siden. Jeg spurgte om muligheden for at de kunne sende en ud og kigge på udsugningen i min lejlighed, da den er defekt og støjer må niveau med at sige ved siden af en tørretumbler. Så meget at det påvirker mig og mine gæster alle ugens 7 dage. I mellemtiden er min opvaskemaskine også gået i stykker (ikke at jeg ikke kan vaske op i hænderne), men har trods alt betalt for at have en.
Gang på gang har jeg fået den ene søforklaring om manglende handling efter den anden. Jeg er i dialog med en pr. mail som sender problemet videre til en vicevært René hver gang. Jeg har ikke engang modtaget et opkald endnu. EFTER 4 MÅNEDER uden at tage nogen form for ansvar.
I mellemtiden har jeg gjort opmærksom på, at jeg overvejet at søge hjælp hos LLO - og fortsat ingenting er sket.
Det er dybt frusterende…
Læs og tænk jer nu om
Læs alle anmeldelser og tro på dem de er så sande....
Depositum m.v.
Afr. Forudbetalt leje -5.300,00
Depositum -15.900,00
I alt -21.200,00
Istandsættelsesudgifter jvf. synsrapport
(kopi af fakturaer vedlagt)
Andersen-Garrett 10.628,19
Indbetalt -700,00
Tilbageholdt til igangværende varmeregnskab 2.100,00
I alt 7.400,00
Saldo til udbetaling -3.171,81
Jeg flyttede 01-12-2022 hvor når kan jeg så forvente at se en opgørelse samt penge kik engang
Igangværende varmeregnskab afsluttes pr. 30. april 2023. Endelig opgørelse af dit forbrug i
lejeperioden, forventes herefter at foreligge til afregning 4-5 måneder herefter.
Det betyder at jeg kan forvente at hører noget et år efter jeg flyttede ud af lejligheden....
Total useriøst firma hold jer væk
Isabella Elholm
Alt er godt.mens du bor der MEN
Alt er godt.mens du bor der. Fra opsigelse for du ikke nogen penge tilbage, og så "pynter" de på el, vand og varme så de kan få ekstra penge.
Men hvad kan man gøre?
Ingen ting med mindre man vil slæbe dem i retten.
Aldrig har jeg oplevet noget linje
Aldrig har jeg oplevet noget linje - i bo tiden er alt ok venlige og svare hartigt. efter opsigelse holde indskud tilbage, de siger de ikke har fået nogen rapport endnu = 10 uger siden d.d. lejligheden er afleveret. Ejer/udlejer var ikke på opkald eller sms'er. ville aldrig anbefale nogen at leje sig ind nogen steder som har Domhusgaarden til hjælp. intet note i lejekontrakt om at der kan gå over 10 uger for opgørelse af lejemål.
minimum engan om ugen sender jeg en mail og høre hvad stadig er, svaret er blot - jeg rykker igen. jamen det er bare ikke godt nok!
LEJ IKKE EN LEJLIGHED HER!
LEJ IKKE EN LEJLIGHED HER!
Såfremt du ikke vil ud i en masse hovedpine, utallige mails frem og tilbage og være ved leje et sted hvor de ikke tager ansvar. Jeg har boet i en lejlighed via Domhusgaarden i et år, har haft jurist indover og en masse andet hovedpine. Er nu flyttet ud, af en vedligeholdt lejlighed, og får ca. 200 kr. tilbage fra indskudet.. det er lidt som en dårlig joke, jeg håber inderligt der er en som en dag har energi og overskud til at gå i retten med dem. Forfærdeligt at en virksomhed kan leve på at behandle folk så dårligt som jer, stiftere og ledelsen burde skamme sig.
The worst
In general, it is the worst landlord/ apartment administration/ whatever you call that. Their focus is only money. They do not reply or react to emails, only if you follow up by sending more emails and calling them more than once- could be that luck is on your side. More to this, in our apartment they started fixing cooker hood, and then suddenly in the middle of fixing it stopped (by the way for them it took around 6 weeks instead of human time). And for the 4 months, it is still not fixed, and we call them, write them- but apparently luck is not on our side and they are busy collecting some money instead of actually taking care of their property which is their job. I have many more examples. The quality of the apartment is the worst, floors are extremely fragile and some windows don't open for winter position because they just wanted to save money on that (their worker told us that). So good luck with window that actually only opens in one position. There has been few robberies into the common basement space- it took them around 2 weeks to fix the door. There are many situations like this- so please think before you would choose this company as your landlord and so on. Our apartment is beautiful and we absolutely love it, but we want to move out sooner than we planned because Domhusggarden is just a bad company.
Åndsvage udlejere og sløve viceværter
Åndsvage udlejere og sløve viceværter.
Viceværterne er aldrig til at komme i kontakt med, og hvis de endelig er er det de mest ubelejlige tidspunkter.
Udlejere og administration er svære at få fat på og snyder dig for hver eneste krone de har mulighed for. Det umuligt at opbygge et godt sammenarbejde mellem udlejer og lejer hvis du lejer hos dem.
mvh tidligere lejer.
“Glemsom” vicevært og påmindelser om deres dygtige advokater...
Jeg har skrevet den samme anmeldelse på odenseboligselskab(punktum)dk men siden det er domhusgarden eder administrere den, får du lige en kopi af anmeldelse her også.
Nogle hoved punkter fra min erfaring af dette selskab
- “Glemsom visevært”
- viseværten bruger i gennemsnit 2 måneder på at reperare ting, og ikke kun små ting, så som smadret vinduer, utæt badeværelse loft eller utætte døre/vinduer.
- da jeg nævnte at jeg ville skrive en dårlig anmeldelse, over et utæt vandrør som viseværten var informeret om. Jeg bliver mindet om fra en kontor dame fra mit område at de havde nogle gode advokater, hvor jeg mindede hende om at jeg har billeder af skader og emails og sms’er angående de skader der er forekommet og at viceværten intet gjorde på mine henvendelser, så de advokater har bare at være nogle dyre advokater hvis de kan fordreje sandheden. (Man kan jo undre sig over at der ikke er flere anmeldelser?)
Opdatering med dybere forklaring.
Jeg har lagt mærke til at hvis jeg ringe er der forskelligt hvordan folk snakker til mig, det gik op for mig da min område leder var på ferie at jeg blev mødt med en venlig stemme der sagde at de er her for at hjælpe. Hvilket kom meget på mig. Da hende jeg plejer at snakke med siger, at de problemer jeg nævner for hende har hun aldrig hørt om før. Et godt eksempel er at der ingen en stor plakat i vaskekælderen hvor der står “pga vedvarende tyveri bliver døren overvåget”. Min afdeling leder ved intet om tyveri men råder til at man bruger sin forsikring fremfor at involvere politiet i sagen. Lad os bare sige at jeg har ringet til politiet en del gange nu pga hærværk mm. Viceværten bruger også udtryk som “der kommer altid bare en ny (lejer)” og “hvorfor vil du have det repareret (ødelagt vindue)”. Min hoveddør har været forsøgt sparket op og har en 25 cm lang flænge, det er en brandsikker dør så der har virkelig været sparket igennem. Men den kan ikke blive repareret da den koster 10.000 kr for boligselskabet at reparere... min postkasse blev sprunget i luften ved nytårs aften og det tog 28 dage at sætte en ny postkasse op, så jeg måtte undvære post i den tid. Da mit badeværelse loft skulle skiftes “glemte” viceværten at fortælle at min lejlighed vil være uden vand, og jeg kunne ikke få stillet en låne lejlighed til rådighed men der ville komme et transportabel wc/bad til at stå foran min opgang hvilket skulle være godt nok... jeg var nød til at tage at køre til Jylland fra Fyn på egen regning og være der i en uge mens jeg ville være foruden vand... jeg fandt ud af at jeg ikke ville have vand da jeg ville afkald en vandhane i badeværelser og slukkede for vandet i badeværelset med nogle ventiler man bare skal skruet lidt på, men så havde jeg ingen vand i køkkenet i mellemtiden. Mit badeværelse skulle skiftes fordi min overbos spildevand løb ned uden på det rør der går igennem mit badeværelse (ved siden af mit wc). Røret har nok en diameter på 20 cm men den er op koblet til at føre alt spildevand fra min overbo videre (køkkenet, wc, badeværelse). Det tog lidt over 2 måneder med spildevand løbene ned af røret før det blev lavet og reparations datoen blev rykket 2-3 gange med ugers mellemrum.
Jeg vil fraråde alle at skrive sig op til deres egne lejligheder.
LEJ IKKE LEJLIGHED HER!!!!
Kan ikke anbefale nogen at leje lejlighed her.
Ved udflytning skal du af med en mindre formue.
Jeg boede der i 6 måneder, var sjældent hjemme, og havde intet hængende på væggene. Alligevel får jeg en efterregning fra malerarbejdet på 10.000kr.... væggene var perfekte i forvejen, men det har taget et professionelt malerfirma 16,25 timer at male en et værelses lejlighed? Hvor er det dog dårlig service, at domhusgården ikke selv kan se den er gal, og gør noget ved det.
Jeg har efterfølgende ringet til 3 forskellige malerfirmaer, og hørt dem hvor lang tid de vil være om det, og ikke en af dem kommer over 5 timer!
Min mor på 60 år, har malet min nuværende 3-værelses på 10 timer..... Det er jo helt galt Domhusgården!
Viceværten siger også en masse fine ting under udflytningstjek, men alligvel får man regninger, for ting man allerede har gjort. LAD VÆR med at lej en lejlighed her!
Dårlig service og pengesnydere
Har lejet mig ind i en lejlighed, som administreres af Domhusgaarden.
Jeg vil ikke byde min værste fjende, at skulle leje sig ind her.
Ved indflytning tager det en krig, at få ordnet ting der er galt i lejligheden, hvor man desuden skal argumentere frem og tilbage, før de sender nogen ud for bare at kigge på det.
Man skal have tungen lige i munden og virkelig snakke/skrive sine ord med omhu, for de twister alt, og prøver at presse så mange penge ud af en, som de kan.
Ved udflytning tager de hele depositummet + kræver ekstra penge for at renovere lejligheden, når den ifølge dem til udflytningssyn: "er rigtig fin og bare hurtigt skulle males over". Man kan i hvert fald godt forvente dårlig service og absolut ingen forståelse, samt at skulle betale mindst 7.000 mere end det depositum på 3 måneders husleje der er indbetalt.
Jeg vil ikke anbefale Domhusgaarden til nogen, og ønsker ikke nogen skal sidde i denne situation.
Kender ikke lejeloven
Vi har lejet et hus af Centrum VVS hvor Domhusgaarden administrere det
vi har så fundet ud af at de pålægger alle udgifterne til lejeren selv renovationen hvilket er ulovligt ifølge en dom fra højsteret i 2009
de pålægger os
1 skal selv skifte filter
2 betale renovation
3 det skal males med bestemte malinger fra flugger
4 vi skal male vinduerne
de har faktisk pålag os at betale alt ligesom man selv ejede huset det vil Domhusgaarden have hvilket ikke er rigtigt
og er Lejer forening fyn sat på sagen da Domhusgaarden ikke er til at snakke med omkring problemerne
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.