Tømrerne Danielsen og Nielsen Entreprise ApS. Bewertungen 38

TrustScore 5 von 5

4.8

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Danielsen og Nielsen leverede på kvalitet, kommunikation og aftale. Stor ros til tømrer og lærling som de sendte ud!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi fik totalrenoveret vores stueetage (nedtagning af bærende væg, gulvvarme, nyt gulv, nyt køkken, nyt el, nyt varmeanlæg) i vores murermestervilla fra 1929 samt opført en ny tilbygning som skulle mat... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ved udnyttelsen af vores 1 sal. på vores 230 år gamle stuehus brugte vi Tømrerne Danielsen og Nielsen. De var fantastiske fra start til at bidrage med gode og nytænkende løsninger, men samtidig med re... Mehr ansehen

1. Zimmermann
  2. Holzarbeiter

Vom Unternehmen geschrieben

Tømrerne Danielsen og Nielsen Entreprise ApS er en tømrer virksomhed , som holder til i Vanløse. Vi har de fleste af vores opgaver i København og omegn. Vi udfører alt fra den manglende liste til en større entreprise, udskiftning af vinduer, døre, terrasse og generel service i ejendomme, privat som erhverv. Derudover samarbejder vi med et godt team af håndværkere så som elektrikere, murer, vvs, blik, maler, gulvmand, beton og tagdækker.

4.8

1 Stern

Kvalitet i top

27. März 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God rådgivning og flot resultat til en fair pris

Vi benyttede Tømrerne Danielsen og Nielsen i forbindelse med udskiftningen af vores hoveddør.
Vi havde valgt en lidt eksklusiv producent af døren, der viste sig at være dyrere end vi havde forventet, og droppede det derfor på grund af prisen. Med Kaspers hjælp fandt vi dog en løsning, der matchede både kvalitet og udseende en-til-en, til en betydeligt lavere pris.

Derudover fik vi en god og kompetent rådgivning omkring montering, og selve arbejdet blev udført tilfredsstillende.

Alt i alt en rigtig positiv oplevelse, og vi vil helt sikkert overveje at bruge dem igen til fremtidige opgaver.

18. Oktober 2025

Professionelt arbejde

Vi har haft fornøjelsen af at bruge Kasper og Martin som hovedentreprenør på et større byggeprojekt, hvor der blev lavet en ny tilbygning med en ny nedgang til kælderen samt renovering af både stueetage og dele af kælderen – og vi er meget tilfredse med resultatet.

Fra starten har kommunikationen været god og tydelig, og de overholdt både deadlines og aftaler. Kvaliteten af arbejdet har været høj, og selvom man kan finde andre der er billigere, synes vi at vi fik valuta for pengene.

Vi oplevede også, at de kom med relevante og værdifulde input undervejs, som løftede projektet yderligere.

Alt i alt en rigtig god oplevelse, og vi kan varmt anbefale dem til andre.

13. Juni 2025

En varm anbefaling herfra. 🌸

Vi har haft den store fornøjelse at samarbejde med Tømrerne Danielsen og Nielsen, og vi kan kun give dem de varmeste anbefalinger. Fra start til slut har de sørget for, at hele processen forløb uden problemer for os.

Kommunikationen har været klar, og alle aftaler er blevet overholdt til punkt og prikke. Håndværkerne har udvist både stor professionalisme og venlighed.

Kvaliteten af deres arbejde er høj, og vi er virkelig tilfredse med resultatet. Vi vil uden tvivl anbefale Danielsen og Nielsen til alle, der søger dygtige og pålidelige tømrere.

Tusind tak for en fantastisk service!

26. November 2024

Perfekt Service og Kvalitet

Vi har for nylig haft fornøjelsen af at få installeret nye terrassedøre af Tømrerne Danielsen og Nielsen, og vi kunne ikke være mere tilfredse med resultatet. Fra start til slut sørgede de for hele processen, hvilket gjorde det nemt og bekvemt for os.

Kommunikationen var klar og effektiv, og håndværkerne var både professionelle og venlige. Kvaliteten af arbejdet er fremragende, og vi er meget glade for vores nye terrassedøre. Vi vil uden tøven anbefale Danielsen og Nielsen til andre, der har brug for dygtige og pålidelige tømrere.

Tak for en fantastisk service!

11. November 2024

Utæt tag og tagterrasse - Super god service 👍

Kasper og hans team har hjulpet med genopbygning af utæt tag på tilbygning og tagterrasse. Det har været en lang process med flere udfordringer, bla med døre der skulle løftes for at få plads til terrassen. Gennem hele processen har vi kun oplevet tålmodighed og god service og rådgivning fra Kasper 😁

Vi kan kun give Kasper de varmeste anbefalinger og vil bestemt ringe til dem næste gang, vi skal have lavet tømrerarbejde 👌

2. Oktober 2024

Renovation af køkkenet

De stod for nedrivning af det gamle køkken osv og bagefter tømrerarbejde, maling, vvs, el og gulvet.

De holder fast til aftalerne med priserne. Men de er også meget fleksibelt, hvis der opstår noget. Samt ret god til at forklare hvad der foregår eller det næste skridt i processen.

Jeg er en meget tilfreds kunde. Jeg giver firmaet en varm anbefaling.

29. April 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Godt og effektivt arbejde med god kommunikation

Vi fik anbefalet Tømrerne Danielsen og Nielsen af vores netværk til vores projekt der omfattede ombygning af stue (skillevæg) samt udskiftning af terasse-skydedør og flere vinduer. De leverede et godt, effektivt og kompetent arbejde med et slut resultat som vi er meget glade for.
De har vores højeste anbefaling til alle der står med et byggeprojekt

11. März 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Gipsvægge og Velux-vindue. Varm anbefaling.

Vi har fået opsat gipsvægge og sat nyt Velux-vindue i på vores 2. sal. Vi er så tilfredse med resultatet. Det er flot arbejde, og der er lavet gode løsninger - ikke nødvendigvis bare det nemmeste. De har været flinke, ordentlige og overholdt alle aftaler. Vi vil helt sikkert bruge dem igen en anden gang.

1. März 2024
Tømrerne Danielsen og Nielsen Entreprise ApS.-Logo

Antwort von Tømrerne Danielsen og Nielsen Entreprise ApS.

Hej Anne, mange tak for din fine anmeldelse, den er vi bare så glade for.

En varm anbefaling

En varm anbefaling
Jeg kan varmt anbefale Martin fra Tømrerne Danielsen og Nielsen Entreprise ApS.
Det er så skønt med en håndværker, som overholder alle aftaler og sørger for at holde een informeret.
Udskiftningen af vindue foregik hurtigt og effektivt og der blev ryddet meget pænt op efterfølgende.

31. August 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super tilfreds med udskiftningen af vinduer og døre samt ny facadebeklædning

Vi skulle have udskiftet døre og vinduer i hele huset samt have ny facadebeklædning (Cedral) overalt på huset. I samarbejde med Kasper og Martin fra Tømrerne Danielsen og Nielsen Entreprise fandt vi frem til, hvilke døre og vinduer samt facadebeklædning der ville passe til vores 1-plans villa fra 1970'erne. Det var rart at få faglig ekspertise til at træffe de rigtige valg, for det var ikke en helt nem beslutning. Vi var med under hele forløbet, så vi fik udført opgaverne helt efter vores ønsker. Er yderst tilfreds med resultatet som er blevet udført med stor faglighed. Tusind tak for det flotte arbejde samt det gode samarbejde udført af Martin, Kasper og Simon. Den bedste anbefaling herfra.

9. Juni 2023

Kæmpe anbefaling herfra

Kæmpe anbefaling herfra. Super kvalitets tømrerarbejde, men også projektledelse med koordinering og ansvar for murer, vvs og elektriker ved total renovation af lejlighed👋
Kasper og Martin er oveni mega søde og sympatiske og overholder deres aftaler.

30. November 2022
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

De varmeste anbefalinger herfra.

De varmeste anbefalinger herfra.

Efter at have indhentet flere tilbud på tilbygning og renovering valgte jeg TDNE, da prisen var fornuftig og mavefornemmelsen og kemien var god.

Del gode fornemmelse blev til fulde indfriet og når der opstod udfordringer med løsningerne, blev der lynhurtigt rådgivet og fundet nye løsninger.

Resultatet er en fantastisk flot tilbygning med renovering, der giver huset et fuldendt udtryk.

24. März 2023

Kvalitetsbevidst tømrerarbejde

Martin fra Danielsen og Nielsen Entreprise har endnu engang leveret varen - og mere til! Han hjalp med at sætte en ny hoveddør i, lavede en anden dør om til et vinduesparti, satte nye paneler, karme og døre i hele huset mv. Alt arbejde udført i top kvalitet og til den aftalte tid. Kan virkelig anbefale Danielsen & Nielsen Entreprise til enhver, der ønsker hjælp fra et dygtigt, kvalitetsbevidst tømrerfirma!

11. Dezember 2022
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr