Djurslands Bank Bewertungen

TrustScore 4 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi blev godt modtaget da vi henvendte os til Djursland Bank. Vi havde en god fornemmelse da vi tog derfra. Hele proceduren omkring bankskifte er gået glat. Kirsten Frøslev Larsen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg vil gerne give Glenn Møller fra jeres Aarhus afdeling 5 personlige stjerner. Vi havde haft en del udfordringer i kommunikation med banken og Glenn var en guttermand der gav mig en god kundeserv... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Engang var Djursland bank, en lokal bank med kendskab til kunderne og et sted hvor man følte sig værdsat. De lidt højere priser end øvrige banker, blev dengang opvejet af ekstraordinær god service og... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

En bank der virkelig forstår at sætte sig i sine kunders sted, og ikke altid kun vælge den nemmeste løsning. Djurslands bank Risskov skabte rammerne, og så muligheder, hvor andre banker ikke kunne... Mehr ansehen

1. Bank

Vom Unternehmen geschrieben

Djurslands Bank er en relationsbank. En bank, der arbejder for individet ved også at arbejde for fællesskabet. En bank, der indgår i fællesskab med sine kunder. Med filialer i hele Østjylland er Djurslands Bank en stærk og attraktiv samarbejdspartner for private og erhvervsvirksomheder med sund fornuft i økonomien.

4.2

Gut

TrustScore 4 von 5

216 Bewertungen

5 Sterne
4 Sterne
3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 48 Std.

Alle Bewertungen

78 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Tak for mange gode bank-år

Jeg har været kunde siden 1997. Der har fungeret rigtig godt og der har været en god dialog. Især vil jeg gerne sige tak til Lone Wind-Thomsen fra Rønde-afdelingen, som har været min faste bankrådgiver i de sidste 8 år. Jeg har været supertilfreds.

4. Mai 2021

I Djurslands Bank

I Djurslands Bank, Tranbjerg kan man møde Daniel Møller Kongsgaard og hans kolleger, som med en god blanding af nærvær, netværk og professionalisme fejer enhver 'bank-lede' af banen og giver en positiv oplevelse af at være kunde i en lokal full-service bank i stedet for at være netural kunde i en stor gebyrhungrig kreditinstitution. Hvis ikke Daniel bliver bankdirektør engang, så har jeg ikke forstand på bankverdenen - men det har jeg måske heller ikke!

21. Februar 2021

Det spiller bare!

Flyttede bank for kort tid siden. Virkelig positiv oplevelse. Hurtig betjening og god kontakt til rådgiver. + en netbank og iOS app, der virker laaangt bedre end Nordeas på alle devices. Kan anbefales.

19. Februar 2021
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg anbefaler denne bank til alle jeg kender

Har været kunde i ca. 4 år og har altid oplevet professionel service, gode og informative møder og snakke omkring tvivlsspørgsmål. Jesper Sørensen har altid været super nem at komme i kontakt med, er utrolig venlig og en god rådgiver.
De har altid en eller anden vildt god kampagne igang, ligesom deres bankoaften - hvor de endda sendte en slikæske ud til os deltagende!

Hver gang jeg hører fra venner og bekendte at de har problemer med lån eller service, anbefaler jeg altid Djurslands bank - Danmarks bedste bank, fordi de er kompetente og omhyggelige i deres kunderelationer.

4. Februar 2021
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Fin nok

Fin nok. Deres motto er en gebyrfri hverdag hvilket overhovedet ikke er sandt. Skal betale penge for at have indlån hos dem. Har dog aldrig haft problemer med dem.

22. Dezember 2020

Jeg er ny kunde i Djurslandsbanken 🙂

Jeg er ny kunde i banken. Det er uforståelig, at det kan tage 6 uger + før jeg kan komme i gang. Jeg har talt med Gitte Michalsen. Min pensionsrådgider bad om hendes navn, hvilket jeg ikke husker da jeg er syg, og ikke kan huske eller finde ord. Jeg ringede på kundetlf. Damen jeg talte med oplyste mig at jeg ikke var optaget, som kunde, ligeså ville hun ikke give mig tlf.nr. til Hinnerupafdl, og heller ikke navnet på Gitte Michaelsen. Nu vil jeg vide om der forelægger en misforståelse, det er anden gang, at jeg får at vide at jeg ikke er opsat, som kunde i banken. Jeg sagde til tlf.damen, at jeg havde fået bekræftet at alt var i orden, og at I havde fået alt, hvad i skulle bruge i forbindelse med oprettelse af kontoen, men hun var ikke behjælpelig, og jeg ved hverken ud ell. ind. jeg blev lovet at Gitte ville gøre alt hun kunne for at få gang i optagelsen. Jeg har ingen sted at få min pension overført til, ligeså de poster, som skal være BS. Jeg håber at I vil være forståelig, og tænke på at jeg er syg, og ikke helt kan følge med, som andre kunder. Hilsen Jørgen Roland Vestergaard Nørreskovvej 19 stv. 8382 Hinnerup hjemmetlf. 50125542 mobiltlf. 52220663.

19. Dezember 2020

Kundechef Daniel Møller Kongsgaard

Jeg kan varmt anbefale Kundechef Daniel Møller Kongsgaard, som sidder i Tranbjerg afdelingen. (og jeg tænker ikke, at man behøver, at bo i nærheden)

Fantastisk flot kundepleje, service og vejledning - og det føles næsten som om, at jeg er i centrum i Daniel Møller Kongsgaards's arbejds liv!

Jeg har været omkring både Danske Bank, Amagerbanken - og fik så Daniel Møller Kongsgaard, som kontaktperson i Handelsbanken.

Da Daniel forlod Handelsbanken, forsøgte jeg mig i 1 1/2 år med at forblive i Handelsbanken, men jeg måtte følge Daniel Møller Kongsgaard, til hans nuværende arbejdsplads til Djurslandsbank, for at få den fornemme service han udviser.

Han skuffer aldrig, og hjælper ved enhver lejlighed.
Jeg tænker, at Djurslands bank, har været meget heldige, ved at Daniel Møller Kongsgaard valgte dem!

Mvh Anette Vejby

4. November 2020
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

DB er kun interesseret mens der er…

DB er kun interesseret mens der er penge på kontoen, det er ikke sjovt at stå uden en kr fordi de beslutter sig for at fjerne dit overtræk uden advarsel, dermed også (ulovligt) beholder dine ferie penge og yderligere svarede vores bank rådgiver ikke telefonen da vi prøvede at ringe for at få et svar hvor barnligt og hvor uprofessionelt ikke engang at kunne tale fornuftigt med sine kunder.

3. Juni 2020
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

svend kristensen meget dårlig bank når…

svend kristensen meget dårlig bank når der er penge på kontoen og banken betale regning så efter 8 dage trækker hun bolette pengene tilbage de 2 der sidder i kolind afdeling ved ikke hvad de laver som os erhverv har de ikke fostand på vi har regnskav fra revisior men de 2 har ikke noget med enhverv at gøre dårlig det er sådan vi fotælles os kunde den bank pas på

14. April 2020
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Har været kunde i banken de sidste 14…

Har været kunde i banken de sidste 14 år og er stadigt som privat.
Til private er den nok ok hvis pengene kommer fra staten, eller helt uden forstyrrelser.

For soloister, enkelmanden og erhverv anbefaler jeg hvad som helst andet.
I den periode jeg havde erhverskonto hos DjurslandsBank har rådgiver ulovligt hævet penge til anden selskab uden at spørge og brokket sig når det blev opdaget og tilbage tragte først når advokat ringede hende op.
Hvis man dukker op med underskrevet byggekontrakt til flere milljoner og beder om 5% overtræk, siger de koldt, bliv udenfør!
At Djurslandsbank har erhversafdeling er en total griner.

18. März 2020
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Jeg er i gang med at skifte bank

Jeg er i gang med at skifte bank, i forbindelse med huskøb.

Vores bankrådgiver er en sød mand, som er venlig og imødekommende. Dog regner han gentagende gange vores budget mv. forkert ud. Vi har selv måtte gøre opmærksom på, at der er flere ting i vores budget han har "glemt". Det er de samme ting, som han gentagende gange glemmer at medregne. Det har medført, at jeg overhovedet ikke har tiltro til, at han har regnet noget rigtigt ud.

Derudover har der ikke været andet end problemer med selve flytningen til banken. Jeg har nu over tre-fire gange bedt om at komme på netbanken, hvilket endnu ikke er lykkes? Når jeg logger ind, kan jeg ikke se nogle kontoer mv. Min bankrådgiver siger han ordner det, men der sker ikke noget. Når jeg taler med en anden nede fra banken, henviser de altid til vores bankrådgiver. Når jeg kontakter Aarhus-afdeling, bliver jeg mødt af dårlig kundeservice, som bare skynder sig at henvise til vores bankrådgiver.
Han er dog sød og imødekommende, men det virker ikke til at han får handlet på de ting som han lover.
Jeg har modtaget nye kort, og har fået flere forskellige pinkoder, selvom jeg kun skulle have haft en.

Hele forløbet har været præget af, utallige småfejl fra bankens side af. Hvilket fremstår enormt uprofessionelt og en anelse utrygt når man er igang med at skifte til dem som kunde. Derudover er det nærmest umuligt, at få hjælp fra banken af.

9. März 2020
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Da min nuværende bank har barslet med…

Da min nuværende bank har barslet med en netbankhjemmeside som efter 4 måneder stadig ikke virker uden en masse problemer og fik derfor et møde med Djurslands Bank. Det er den mærkeligste samtale jeg har haft med en bankansat. Da vi kom til punktet om mine fremtidige lånebehov til en ny bil, så sluttede samtale brat efter jeg meddelte, at jeg selv kunne betale den kontant med egen opsparede midler. Farvel og tak. Jeg var aldeles målløs da jeg forlod banken.

26. Januar 2020
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har været kunde i banken i 3-4 år og er meget tilfreds. I forbindelse med at lave deleøkonomi med to andre har de også skiftet bank til djurslands bank, og overgangen har været professionel og smertefri.

Det er rart at man har en personlig rådgiver, som har styr på ens sager.

3. Dezember 2019
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Altid god

Altid god, hurtig og venlig betjening i Lystrup. Dejligt med personlig kontaktperson.

9. Oktober 2019
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Efter at have set en del bedømmelser

Efter at have set en del bedømmelser, får det mig også til at give mine kommentarer... Jwg har kendt DB gennem hele mit liv, dog ikke altid som kunde, nej desværre kan jeg genkende de man ge kommentarer, som fol beskriver (ikke de positive, de er nok bestilte !)
Jeg har haft kontakt med banken både ved besøg og forsøgt via kontakt muligheden på nettet, begge dele opleves ikke særligt imødekommende.
Besøg : påståelige og vil undersøge og ringe tilbage, men ringer aldrig... ?
Når man så kommer igen, siger man at de har oplys mig om det, hvortil jeg må gennemgå sagen igen,hvorefter de må give mig ret ( undskyldning, men vi troede !)En opringning koster ikke noget.
Dette også oplevet før, hvor filieáldiektør blev bedt om at ringe tilbage, men i stedet ringer yngstemand, helt Nyon Resultat flytning af allle ativiteter i den pågældende sag.
Efter en 14 september forsøger jeg at gå på netbank i DB, men det oplyses at jeg ikke har adgang ?, Det skal hertil siges at jeg ikke har nogen udenstående eller skyld til -DB.
Jeg kontakter hotline, men her oplyser man at jeg skal kontakte min lokalafdeling.? Det forsøger jeg, men kommerikke igennem, hvorefter jeg skriver igen til banken via kontakt på DB hjemme side og beder dem kontakte mig, men igen ingen reaktion, så kære Djurslandsbank, jeg er af den opfattelse at nok siger I at I er verdensmestre, men jeg har en aften opfattelse...
Og mår man vælger Bank, så gør det med omtanke. DB bliver ikke vort valg, hverken os eller min nærmeste.

Dette er ikke bare et surt opstød, men fakta gennem mange dårlige oplevelser gennem rigtig mange år..
NB. Jeg forventer naturligvis ikke at høre mere fra DB, som har mere travlt med at servicere sine primærkunder og rigtig god fornøjelse til jer som er positive.

18. September 2019
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr