Djurslands Bank Bewertungen

TrustScore 4 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi blev godt modtaget da vi henvendte os til Djursland Bank. Vi havde en god fornemmelse da vi tog derfra. Hele proceduren omkring bankskifte er gået glat. Kirsten Frøslev Larsen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg vil gerne give Glenn Møller fra jeres Aarhus afdeling 5 personlige stjerner. Vi havde haft en del udfordringer i kommunikation med banken og Glenn var en guttermand der gav mig en god kundeserv... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Engang var Djursland bank, en lokal bank med kendskab til kunderne og et sted hvor man følte sig værdsat. De lidt højere priser end øvrige banker, blev dengang opvejet af ekstraordinær god service og... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

En bank der virkelig forstår at sætte sig i sine kunders sted, og ikke altid kun vælge den nemmeste løsning. Djurslands bank Risskov skabte rammerne, og så muligheder, hvor andre banker ikke kunne... Mehr ansehen

1. Bank

Vom Unternehmen geschrieben

Djurslands Bank er en relationsbank. En bank, der arbejder for individet ved også at arbejde for fællesskabet. En bank, der indgår i fællesskab med sine kunder. Med filialer i hele Østjylland er Djurslands Bank en stærk og attraktiv samarbejdspartner for private og erhvervsvirksomheder med sund fornuft i økonomien.

4.2

Gut

TrustScore 4 von 5

216 Bewertungen

5 Sterne
4 Sterne
3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 48 Std.

Alle Bewertungen

78 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bedste rådgivning nogensinde

Jeg har ved Djurslands Bank fået den bedste service nogensinde. På alle parametre

22. Januar 2026

Hej Lars

Mange tak for din flotte anmeldelse af vores bank. God service, god rådgivning og dét at skabe merværdi er noget af det vigtigste for os - så det er dejligt at høre, at det også er sådan, du oplever det.

Tak - og god dag.

Vh Karin/ Djurslands Bank.

PERSONLIG rådgivning

Min rådgiver er altid velforberedt og jeg føler at hun interesserer sig lige netop for min personlige økonomiske situation. Hun giver god vejledning.

8. Januar 2026

Hej Linda

Mange tak for din flotte anmeldelse af vores bank. Det er vi meget glade for - for den personlige rådgivning skal jo netop gerne være kernen i at være tryg ved sin bank.

Jeg ønsker dig en god dag.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har haft dem i et par år eller 3 nu…

Jeg har haft dem i et par år eller 3 nu og jeg synes stadigvæk de er troværdige og pålidelige. Ja, det er store ord om en bank, men det er min oplevelse.

12. Januar 2026

Hej

Tak for de pæne ord om at være troværdig og pålidelig - det er lige præcis sådan, vi gerne vil være, så det er dejligt, at du bekræfter, at du også oplever det sådan.

Tak fordi du tog dig tid til at skrive den flotte anmeldelse.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Dårlig service ingen personlig relation…

Dårlig service ingen personlig relation som for 15 år siden.

6. Januar 2026

Hej Orla

Jeg er ked af at læse din dårlige anmeldelse. Er der en særlig grund eller en konkret oplevelse, så er du meget velkommen til at kontakte os for en snak.

I Djurslands Bank betyder den personlige relation netop rigtigt meget, og vi er altid til at få fat på. Enten via bankens hovednummer eller direkte til rådgiver.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Hvor er servicen blevet af?

Vi har gennem flere år været kunder i banken og været glade for den service vi har fået. Vi bor i lokalmiljøet og det var derfor et oplagt valg.

I dag havde vi dog en oplevelse, som på mange måder indrammer det der desværre er sket med servicen.
Vi skal bruge nogle mønter til en gave, men får at vide, at det kun er bankens erhvervskunder der kan bestille mønter... Vi spørger derefter om ikke det kan lade sig gøre mod et gebyr, men her er svaret at de ikke udleverer mønter til privat - end ikke til gaver i forbindelse med bryllup, konfirmation osv.
En bank hvor man ikke kan bestille mønter... end ikke mod et gebyr...

Derudover påpeger den pågældende servicemedarbejder i banken, at vi har haft en indbetaling på vores konto, som banken ikke kan acceptere og det skal stoppes. Det drejer sig om et beløb på 250,24 kr. hvor der i teksten står "faktura", som bare er en indbetaling fra et auktionshus, hvor vi har solgt en vare.

Mistænkeliggørelse og manglende service... desværre...

17. Dezember 2025

Hej Martin

Beklager det sene svar retur. Vi er selvfølgelig ærgerlige over at læse om din dårlige oplevelse.

Har du spørgsmål, så er du altid velkommen til at kontakte os direkte på telefon 8630 3055.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Djurslands Banks IT systemer fungerer…

Djurslands Banks IT systemer fungerer simpelthen ikke. Når man er uden for Europa, bliver både app og hjemmeside nærmest ubrugelige – ekstremt langsomme og med hyppige crashes.

Der er jævnligt nedetid og småfejl, som gør appen upålidelig. Senest kunne jeg ikke overføre penge til min egen Saxo Bank konto på grund af “tekniske problemer”. Jeg informerede min rådgiver i weekenden, og her onsdag aften er det stadig ikke løst.

At en kunde ikke kan bruge sine egne penge i flere dage er efter min mening helt uacceptabelt.

10. Dezember 2025

Hej David

Jeg er ærgerlig over at læse din dårlige anmeldelse - og kede af, at du har haft en dårlig oplevelse. Vi vil gerne hjælpe med at få det løst.

Vi har dog ikke oplevet de problemer, som du beskriver og håber, at du på nuværende tidspunkt har været i kontakt med vores e-bank hotline på direkte nr. 8630 3888. De hjælper meget gerne med at få tingene løst, for selvfølgelig skal det fungere.

Rigtig god behandling

2. Dezember 2025

Hej Norma

Mange tak for de pæne ord. Vi sætter stor pris på at være ordentlige og på at behandle vores kunder rigtigt godt, så det er dejligt, at du bekræfter, at du også oplever det sådan.

Tak fordi du tog dig tid til at skrive den flotte anmeldelse.

Fantastisk troværdig og ordentlig

Fantastisk troværdig og ordentlig.
Kan klart anbefales

1. November 2025

Hej Ulrik

Tusind tak for de flotte ord. Det er lige præcis sådan, som vi ønsker at være: Troværdig og ordentlig.

Tak fordi du tog dig tiden til at skrive den flotte anmeldelse.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Dejligt at blive hørt og taget seriøst…

Dejligt at blive hørt og taget seriøst i mine drømme.

1. Dezember 2025

Hej Mette

Jeg er meget glad for at læse din pæne anmeldelse - det er nemlig rigtigt rart at møde en rådgiver, der hjælper med at opfylde drømme.

Sådan vil vi gerne være, så det er dejligt og bekræftende, at det også er det, som du oplever.

Tak fordi du tog dig tiden til at skrive.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Tvang mig som ung naiv person til at…

Tvang mig som ung naiv person til at tegne forsikring hos dem for at oprette et huslån. Jeg fandt ud af det var ulovligt. De fik mig til at tegne en forsikring et andet sted, ventede til den ikke længere kunne annulleres og så truede de mig med at annullere mit lån hvis jeg ikke bare gik med til at have den eksisterende forsikring alligevel. Kan dokumentere hele forløbet hvis nogen skulle være interesserede.
Har i øvrigt følgende renter:
kassekredit 14%
Huslån 7%
Vil virkelig anbefale ikke at stole på denne bank.

20. Dezember 2024

Hej Kenneth

Jeg er selvfølgelig meget ærgerlig over at læse din dårlige anmeldelse af banken.

Vi gør altid hvad vi kan for at være imødekommende og hjælpe vores kunder så godt som overhovedet muligt, så du er velkommen til at kontakte os direkte, hvis der er noget, du ønsker en forklaring på.

De var fuldstændig skuffende

De var fuldstændig skuffende, og jeg flyttede til andelskasse.

15. Januar 2025

Hej Reza

Jeg er selvfølgelig ærgerlig over at læse din negative anmeldelse. Vi stræber altid efter at være en bank, der er på forkant med vores kunders behov.

Hvis du har spørgsmål, du ønsker opklaret, så er du velkommen til at kontakte os direkte.

Upersonlig bank

Jeg har egentlig været godt tilfreds med Djurslands Bank indtil omkring 2015, hvorefter det virkelig gik ned af bakke. Jeg har skiftet bankrådgiver ca hvert andet år - som oftest uden at få besked herom. I forbindelse med et boligkøb og skift af bank, har processen fra Djurslands Bank været helt forfærdelig.
- 4 bankrådgivere har været involveret i boligkøbet (2 gik på barsel uden at give besked om det og 1 skulle pludselig på ferie)
- Aftaler blev generelt ikke overholdt
- Overførsel til ejendomsmægler blev ikke gjort før jeg selv gjorde Djurslands Bank opmærksom på det
- Ifm bankskifte gjorde min nye bank mig opmærksom på at der kunen indbetales 9400kr årligt på min ratepension, hvilkert klart kunne anbefales. Dette har Djurslands Bank ikke gjort mig opmærksom på, så sidste indbetaling på ratepensionen var i 2013.
- Efter bankskiftet har Djurslands Bank virket fornærmet over skiftet og taget gebyr for alt, hvad de kunne komme afsted med.

Selvom jeg engang var glad for Djurslands Bank, så skal jeg love for at tingene har ændret sig. Banken pryder sig med at være en personlig bank, der tager ansvar overfor kunderne. Det var måske sandt engang, men desværre ikke mere (jævnfør manglende rådgivning på pensionsindbetalinger)

31. Oktober 2025

Hej Simon

Jeg er ked af at høre, at du har haft en dårlig oplevelse. Jeg kender ikke til din konkrete situation, men vi arbejder altid på at give personlig og relevant rådgivning og skabe merværdi for vores kunder.

Hvis du har spørgsmål eller ønsker at drøfte din oplevelse, er du velkommen til at kontakte os direkte.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Som altid er jeg fuldt ud tilfreds med…

Som altid er jeg fuldt ud tilfreds med min bank, Djurslands Bank, kan ikke få en bedre bank.

10. Oktober 2025

Hej Karsten

Mange tak for din flotte anmeldelse af Djurslands Bank. Det betyder meget for os at høre, når du som kunde er lige præcis så tilfreds, som du skal være. Det er det, som god kunderådgivning handler om.

Tak fordi du tog dig tid til at skrive de pæne ord.

Useriøst og uprofessionelt

Djurslands bank har enehændigt afskrækket os fra boligmarkedet. Vi har henvendt os til Djurslands Bank som første gang købere, med interesse i at købe et hus til vores familie. Rådgiveren vi snakker med virker fra start meget positiv omkring vores situation og vil rigtigt gerne kigge på det. Efterfølgende får vi tilsendt er budget fra rådgiveren der forklare at det overhovedet ikke kan lade sig gøre fordi vores rådighedsbeløb vil falde alt for meget. Efter nærlæsning af budgettet kan vi så konkludere at halvdelen er alle tal er direkte forkerte med flere tusinde kroner, og vi ser ikke ét eneste spor af vores oprindelige budget... Dette forklare vi rådgiveren som så snart ikke ved om han egentlig får tid til at kigge på det. Da han så vender tilbage og har "opdateret" de poster vi har pointeret, ser vi at han stadig har anført en stor mængde fejl. Dertil tilføjer han at det altså ikke kan lade sig gøre hos dem, til trods for et rådighedsbeløb på 23.000.

Ekstremt useriøs og uprofessionel håndtering af en, relativt simpel case. Hvis man ikke vil have folk som kunder, så kommer man længst med at sige det som det er, i stedet for at fabrikere et budget der fremstiller folks økonomi dårligere end den er...

2. Oktober 2025

Hej Emil

Jeg er ked af at læse din dårlige anmeldelse af Djurslands Bank.

Jeg kan selvfølgelig ikke kommentere på din konkrete forespørgsel her på dette medie, men du er velkommen til at kontakte os igen, hvis du har spørgsmål til de beregninger, du har fået.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Blev trukket for Værdiplus, på trods af at være meldt ud en måned tidligere.

Jeg meldte mig ud af Værdiplus ordningen, da den skulle stige fra 229 kr til 700 kr. Her en måned senere trækker de alligevel 700 kr for Værdiplus, og det er nu blevet umuligt at få svar på henvendelser, eller få dem til at give mig mine penge tilbage.
Jeg har været kunde i omkring 15 år, og deres service er kun gået nedad, mens gebyrer og renter er gået op.
Jeg ville ikke anbefale Djurslands Bank til nogen.

30. September 2025

Hej Lene,

Jeg er ked af at læse din dårlige anmeldelse af banken.

Jeg kan forstå på min kollega, at der desværre er sket en fejl, så du får naturligvis de 700 kr. ført tilbage til din konto. Dette skulle du også have fået besked om.

Vi går meget op i at give gode oplevelser til vores kunder, men når der så beklageligvis sker en fejl som dette, så retter vi selvfølgelig op på det.

Har du yderligere spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte banken direkte - det kan du nemt gøre i din netbank eller ved at ringe til os.

Ha' en god dag.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

jeg lavede en kassekredit i min bil da…

jeg lavede en kassekredit i min bil da jeg skiftede til djursland bank for 2 år siden. Den har aldrig rigtig været i brug da renten har fået 7 varslinger kort tid efter optaget. Jeg har selvfølgelig betalt et stort beløb for stiftelse.
Jeg har derudover haft 7-8 forskellige rådgivere som ikke har været kvalificeret til at løfte opgaven på erhverv hvilket jo er synd for medarbejderene ligeså meget som det er træls for kunden.
Nå nu har de tvangsindfriet mit lån uden varsel selvom vi lavede en 4 årig aftale. Kort tid efter jeg nævnte at jeg var ved at få tilbud på mine bankprodukter i anden bank.
dårlig oplevelse fra start til slut.
Forstår ikke hvordan det er lovligt, men det må ankenævnet jo vurdere. Det koster heldigvis kun 300 kr. Det er et meget lille beløb når man samligner med de gebyrer der er kommet til efter skiftet.
Djursland bank aktien klarer sig dog godt.

30. September 2025

Hej Glenn

Det var en ærgerlig anmeldelse at læse - og vi skal selvfølgelig beklage, at du føler, du har haft en dårlig oplevelse.

Du er velkommen til at kontakte os direkte, hvis der er noget, du mangler svar på.

Ekstrem dyre gebyrer

Deres gebyrer er enormt høje, som man gerne må være opmærksom på, inden man lader pengene stå derinde for længe. Ca. 25 % af mit indestående forsvandt i minusrenter og gebyrer ved bare at lade pengene stå derinde

29. September 2025

Hej Martin

Jeg er ked af at læse din dårlige anmeldelse af banken. Overordnet set kan jeg sige, at det er lang tid siden, der har været negative renter. Det gælder for alle danske banker.

Har du spørgsmål til din egen konto, så er du altid velkommen til at kontakte en af mine kolleger i Kundeservice direkte.

Karin/ Djurslands Bank.

God rådgivning og mobilbank

God rådgivning ifm. forskellige konti og altid hurtige svar i mobilbanken - som i øvrigt er super brugervenlig.

Tilfreds!

11. September 2025

Hej David

Mange tak for din flotte anmeldelse af Djurslands Bank. Det er super vigtigt at få den rette rådgivning, så tak fordi du bekræfter, at dette også sker.

Vores mobilbank er ganske rigtigt meget brugervenlig og kan bruges til langt de fleste ting i hverdagen.

Tak fordi du tog dig tid til at skrive.

God service i.fm

God service i.fm. bolighandel (Jeanette)

29. August 2025

Hej Søren

Mange tak for din flotte anmeldelse af Jeannette og af Djurslands Bank.

Lige netop i en bolighandel er det super vigtigt at føle sig tryg og godt rådgivet. Sådan skal det naturligvis være i en boligbank.

vh og god dag.

Karin/ Djurslands Bank.

Skuffet

Bare genelt mega skuffet over service, behandling af kunder og tænker lidt at de er blodsugere

17. Juli 2025

Hej Diana

Jeg er ked af at læse din dårlige anmeldelse af banken. Du er naturligvis velkommen til at kontakte os direkte, hvis du har spørgsmål til noget, som vi kan hjælpe dig med.

Ønsker dig en en god dag.

vh Karin/ Djurslands Bank.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr