Jeg købte et BST pa system og alt virker som det skal og det spiller rigtig godt. Jeg fik det dagen efter jeg bestilte det så det er hurtig levering og rigtig god service de er rigtig flinke at snakk... Mehr ansehen
Jeg bestilte i mandags et par 'Sennheiser HD 25-C II', som jeg skulle bruge hurtigst muligt. Dagen efter modtog jeg hovedtelefonerne, vel og mærke helt fra Tyskland. Igennem hele forløbet fra spørg... Mehr ansehen
Fik varen efter 2 dage jeg havde bestilt! Bestilte efter lukketid skulle jeg mene, så modtog varen efter 1 dags tid. Er rigtig glad for varen, og prisen jeg gav for den! Det kan ikke gøres bedre :) Må... Mehr ansehen
Bestilte mandag op af dagen og skrev til dem torsdag aften efter deres lukketid om de kunne se hvor mine varer blev af og om de ikke ville ringe med besked. Ringede til mig fredag 5 minutter efter de... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
DJ-Udstyr.dk er Danmarks største online forhandler af DJ udstyr.
Norddigesvej 4, 8240, Risskov, Dänemark
- 7027 3041
- info@musicgroup.dk
- www.dj-udstyr.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
skide god side!
jeg bestilte en Numark Mixtrack pro, og så ca 58min efter får jeg en mail, om at den er pakket og afsendt, det sys jeg fanme godt nok der er god service, og flinke mennesker er der også fra hjemmesiden, for jeg mailen dem på et tidspunkt for at få lidt hjælp. jeg blev taget godt imod og blev hjulpet så meget som de kunne, jeg sys det er en god hjemmeside pga deres design og den overskulige menu, og så står der en masse info om varene så man ved hva man køber.. :)
Intet mindre end Suprem service!
Super, Super service fra Palle, godt at handle med, og kan slet ikke vente til at modtage mine produkter, helt igennem 10 ud af 5 Stjerner =)
Kan klart anbefales
Hurtig betjening og helt sikkert Danmarks bedste priser på langt det meste udstyr.
Udmærket webshop
God og troværdig webshop. Hurtig og venlig svar på emails.
Eneste dårlige ting var leveringen, GLS havde ikke givet mig information om at min pakke var klar til afhentning, så jeg måtte selv kontakte forhandleren og høre ad. Men det er jo egentlig ikke noget Dj-Udstyr.dk kan gøre for.
Priserne opleves som acceptabelt.
Ud over alle forventning
Jeg har lige købt en Numark MixTrack Pro da jeg ønsker at forsøge mig i verden som hjemme dj. efter jeg havde bestilt varen ( Selv om det var lidt sent på dagen) fik jeg en mail fra dj-udstyr.dk inden for 4 timer at min vare var sendt. Det er bare top klasse service og kan varmt anbefales.
Service ud over det sædvanlige
Jeg havde en meget specifik ordre, som der krævede research samt opfølgning fra dj-udstyrs side. Det gjorde de med glæde, og deres løfter blev holdt til punkt og prikke. Jeg er meget tilfreds, og handler gerne samme sted igen!
Kanon side
Hjemmesiden dj-udstyr.dk er super. Der er en overskuelig menu, lækkert design og så er siden god til at fortælle om varen. - Og så er det billigt.
Jeg bestilte et par sennheiser hovedtelefoner, var lidt i tvivl om denne og et andet mærke, men høretelefonerne blev leveret og var perfekte.
Super hjælp!!
Jeg har fået min gamle hovedtlf. ødelagt, idag d. 21/12!
Jeg ringede 16.55 og spurgte om de kunne nå og få sendt nogle nye. de hjalp mig, og nu håber jeg så bare at post dk, kan levere..
Men super hjælp, og forståelse for hurtig afsendelse!
Blandet fornøjelse
Jeg har lejet lyd- og lysudstyr hos DJ-udstyr.dk. Hvis jeg skal starte med det positive, så fungerede hovedparten af udstyret perfekt, og afhentningstidspunkt kunne jeg selv vælge. Udstyret blev bestilt med en lille uges varsel, og alligevel var der et fuldt sortiment at vælge i mellem.
Jeg fik et tilbud som fulgte listepriserne, og fik efterfølgende et par lyseffekter med uden beregning. Jeg kunne dog have sparet 1000 kr. ved at have stået fast på mit udgangspunkt med et mindre lydsystem, men sælger fik mig solgt op i et større, som jeg nok kun udnyttede 25%. Men fedt lød det sq.
Stativer, bro, hazer, 8 scannere og høttalersystem fungerede som det skulle. Den ene af effekterne var ikke indstillet korrekt, og fungerede derfor ikke. Havde jeg ikke stået alene med både lysstyring og dj tjans, kunne jeg nok have rettet det.
Ved bestilling fik jeg tilsagn om div. adapterkabler til stærk strøm medfulgte. På udleveringstidspunktet erfarer sælger at adaptere til de stærkstrøms udtag vi skal have omformet, så de passer til det lejede anlæg, ikke findes på lageret. Han sælger os derfor en specialløsning for 300 kr. som giver os de udtag vi behøver, og et utal af kabler, som passer til denne nye strømløsning pakkes med udstyret. Jeg lejer også et strobeskob for 200 kr. ekstra.
Ved opstilling konstaterer jeg at hovedkablet, der skal forbinde vægudtaget, med den nye ”strømboks” ikke er medleveret. Jeg måtte henstille ”strømboksen” samt alle de kabler, der medfulgte. En alternativ løsning blev stablet på benene i en fart, men det kostede 20 min. over deadline. Strobeskobet var heller ikke indstillet korrekt, og det var ikke logisk hvordan man indstillede det. Så det var 500 kr. lige ud af vinduet.
Der var ikke udleveret et nødkalds telefonnummer, og jeg forsøgte forgæves at kontakte sælger, på hans mobil.
Betalingen var 4500,- kontant ved levering. Der blev ikke udfærdiget nogen lejekontrakt, jeg fik heller ikke nogen kvittering på det betalte beløb.
En anden detalje var vedr. aflevering. Det lykkedes mig at få en tilbageleveringsaftale i stand samme aften, da mit job sluttede kl. 22. Men var mit job sluttet senere, ville der først være åbnet for indlevering tidligst kl. 12 næste dag, og dette uagtet, at jeg nævnte at jeg så ville få et ekstra døgns billeje på 700,- kr.
Der var heller ikke tale om kompensation for de til dels alvorlige mangler, men blot et skuldertræk, og en bemærkning om at det jo aldrig er smart at have travlt, når der skal stilles op.

Antwort von DJ-udstyr.dk
Super vejledning, bedste pris - og hurtig levering
Efter søgning på internettet fandt jeg hurtigt ud af, at de har klart de billigste priser. Da jeg er helt ny i 'faget' havde jeg en del begynderspørgsmål, som blev besvaret super hurtigt af DJ-udstyr.dk (Palle).
Dagen efter bestilling blev udstyret leveret!
-vil helt klart anbefale DJ-udstyr.dk.
Hurtig levering og rigtig god kundeservice
Jeg stod og skulle bruge noget helt nyt dj udstyr, og der var bare en super service og vejledning i hvad for nogle dele jeg skulle sætte sammen.
Super service og lynhurtig levering!
Super service og lynhurtig levering!
mvh.
Gadeforeningen - København
Kanon service og levering
Har lige handlet D.J udstyr for ca 50000kr og fik top service og faglig betjening
af Palle han ved virkelig noget om tingene. Og priserne er jo som altid iorden
det er tredje gang jeg handler i shoppe.
S.U.P.E.R SERVICE
5 stjerner. Super profesionel behandling, og varerne var fremme allerede dagen efter bestilling og betaling, alt virker perfekt.
Supergod service og hurtig betjening
Jeg har handlet flere gange og møder altid en super god og kompetent service. Hurtig betjening og fejlfrie leveringer.
110% fantastisk kundeservice!
Kundeservicen på dj-udstyr.dk var helt i top. Jeg havde bestilt noget udstyr, og fandt så senere ud af at jeg havde skrevet min gamle adresse istedet for min nye.. Har før oplevet hos andre forhandlere at de ignorede min e-mail / telefon opkald, men ikke hos dj-udstyr.dk, de gjorde det sku godt! ;D
Vh
Mathias
6/5 ! :D
Bestiller mine hovedtelefoner tirsdag kl. 18 og modtager min vare torsdag eftermiddag. Fantastisk service. Modtager mails så jeg kan følge med hvor min pakke er. Kan helt sikker anbefale de mtil andre! . 100%
Nærest Perfekt :)
Man bestiller en vare og du modtager mail og alt :) Hvornår den er everet og at pengene r trukket.. altså efter jeg nu har lavet flere handler ved Dj udstyr er jeg tadig positiv.. er sikker på det er der jeg fortsat vil handle .. tak for yderst god service og overholdelse af aftaer..
Fantastisk service!
Igennem hele forløbet fra spørgsmål omkring produktet til efter modtagelsen har servicen været i top. Det er ikke sidste gang jeg køber hos DJ-Udstyr.dk
Kan varmt anbefales!
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.