Op advies hebben wij een Sitecom router gekocht bij Dixons Schalkwijk en na deze een tijdje gebruikt te hebben, bleek deze het niet goed te doen. Een slechte verbinding en we moesten steeds opnieuw... Mehr ansehen
Dixon verkocht een game voor PS4 als goedkoopste (vergeleken met andere winkels, verschil van €11). Echter was deze niet meer online bestelbaar, maar wel nog in enkele winkels. Echter is de dich... Mehr ansehen
Erg jammer! Op de site staat duidelijk voor 23:30 besteld de volgende dag in gratis huis! Hierdoor de keuze gemaakt om bij jullie te bestellen! Kreeg ook meteen bevestiging dat bestelling verzonden wa... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Über www.dixons.nl
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
- 3 jaar garantie op Apple
- 036-5302529
- info@dixons.nl
- www.dixons.nl
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
prima
volgens afspraak keurig op tijd geleverd
eerste kennismaking, heeft prima voldaan
Trust touchscreen pen
Het lijkt erop dat de bestellingen die ik gedaan heb,
Wat lang in de schappen hebben gelegen,
Dat daar door wat corrosie
op het artikel ontstaan is!
Dixon heeft concurrerende prijs en snelle/gratis levering
Ipad air 2 gekocht, aangezien zijn 3 jaar garantie leveren op de Ipad air en een concurrerende prijs hebben deze hier besteld.
In de loop der jaren hier al meer producten besteld en altijd tevreden over Dixons.
Dus zeer tevreden over Dixons, ga zo door Dixons
Groeten, F. de Vries
Vlekkeloze service
Goede en overzichtelijke manier van producten kiezen en een helder vervolg voor de thuisbezorging. Natuurlijk ook een goede prijsstelling, maar niet gevolg door extra bezorgkosten en dergelijke - een prima bedrijf!
traag
Helaas heb ik mijzelf niet goed geïnformeerd over deze laptop. Voor deze prijs mag ik niet veel verwachten, hij werkt goed maar mijn enige klacht is dat hij erg traag is. Dit ligt overigens niet aan Dixons.
Perfect, Voor half 23:30 besteld volgende dag thuis, en dat is geen fabeltje.
Dit is een goede keuze, er word echt aan de afspraak gehouden. Er zijn veel leuke aanbiedingen, die iedereen aanspreekt.
uitstekende service
Verschillende keren besteld bij Dixons, omdat zij de goedkoopste waren en bovendien snel konden leveren. Zelfs een zeer late bestelling (net voor 23:30 uur) werd de volgende dag keurig verpakt om 13:00 uur gratis geleverd. Die belofte hebben ze waar gemaakt.
Goeie servies
Alle ik goed gegaan alleen had ik liever dat post NL ook 's avonds kon af leveren want ik was de 1ste dag niet thuis en toen moest ik wachten tot de 2de dag maar ver wel oke
Product werkt prima
Product werkt prima, precies zoals beschreven. Aansluiten en gaan!
Vlotte en goede levering
altijd vlotte levering
prima
Een zeer correcte afhandelend bedrijf
Ik vond Dixons in voorgaande jaren een prettige winkel om iets te kopen en nu om het online te kopen van hun..... zijn zij in mijn ervaring zeer betrouwbaar.
's Avonds besteld en de volgende dag in huis.
Het bestelde artikel op voorraad en de volgende dag had ik het al in huis. Netjes ingepakt.
Laptop
In heb een laptop gekocht online en Windows 8 doet niet helemaal. Als ik naar de technichse help nummer wil bellen moet ik 70cent!!! Betalen per minut!!!
Vind ik heel slecht!!!
Keurig geholpen
Goed geholpen en plezierig gesprek in de winkel bij het kopen van mijn tablet
Niet tevreden over het product
De virusscanner MCafee meegeleverd met dit product werkt niet naar behoren. Meteen na opstarten en verbinding maken met internet kreeg ik meerdere meldingen van virussen op de pc. Tijdens contact met het callcenter werd mij verteld dat zodra ik verbinding met internet maak Dixons niets voor mij kan doen. Omdat virussen nu eenmaal snel binnengehaald worden. Slechte service dus. Zelf een aantal programma;s erop gezet die virussen en malware verwijderen. Er lijkt nog steeds een constante stroom van malware en virussen binnen te willen dringen die nu wel geblokkeerd worden door een andere virusscanner die ik er zelf op heb gezet.
bestelde Samsung tablet
De bestelde tablet was de volgende dag in huis en de bestelling verliep vlekkeloos en dus super Goed en snel
Dixons doet wat hij belooft!!!!
helemaal goed. niets op aan te merken!
prima prijs, prima bezorging. feilloos
Geweldig!
Hij voldoet precies aan mijn verwachtingen, ik ben er erg blij mee.
Ik raad hem iedereen aan!
Aanschaf iPad 2 Air
IPad Air 2 In de namiddag besteld bij Dixons. Gekozen voor Dixons vanwege langere garantieperiode. Volgende ochtend thuis afgeleverd. Ik kan niet anders dan tevreden zijn.
Internet bestelling Dixon
Dixon professioneel en vlug.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.