discoveryplus.se Bewertungen

TrustScore 1.5 von 5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Sämsta kundtjänst. Pengar dras från kontot trots att vi vill avsluta abonnemanget. Det har inte varit aktivt sedan 21. Pengar dras varje månad. Ca 100 kr i månaden i flera år. De påstår att de inte f... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Står att jag har en aktiv prenumeration fast jag har sagt upp den för flera månader sedan. Det står att fakturor betalas men det dras inte från mitt konto. Varken Discovery eller Apple vill hjälpa til... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Katastroft dålig och buggig streaming över Chromecast. Undertexterna byter språk mellan varje avsnitt, gärna två språk samtidigt så man har fyra rader av undertext på både norska/danska och svenska. G... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Så irriterad på discovery, text har inte fungerat på 3 veckor. Har mailat 4 ggr och bara fått svar 1 gång. Ringde för 1 vecka sen och blev lovad att det snart skulle bli en uppdatering. Men inget händ... Mehr ansehen

Ungenügend

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Das haben sich andere Leute angesehen

Alle Bewertungen

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Valet att se livesändningar från början…

Valet att se livesändningar från början fungerar inte så hela tiden så blir det spoilers. 3 gånger har det hänt att den finalen jag väntat med spänning för att få se har förstörts av antingen inklippta snuttar när man ser någon annan sändning eller när man försöker välja se från början, istället hoppar den automatiskt till där sändningen är just nu.Skulle ge minusbetyg om det bara gick.

19. Februar 2022

Sämsta sändningar jag sett

Sämsta sändningar jag sett. Inga intervjuer! När dom väl ska visa en intervju så får vi varken bil eller ljud. Ingen kommentering på tiotal minuter när man går in på sändningar. Krångel med ljud och bilder. Som nyss skulle vi få en intervju av valachef för landslaget fick bara sen bilder från arenen och knäpptyst i TV.

19. Februar 2022

Sämst

Sämst, sämst, sämst. Man kan inte välja vilken del av konståkningen man vill se utan möts av 4 alternativ som samtliga heter ”par/män/damer, kortprogram”. I repriserna finns ingen som vill se när de spolar isen mellan startgrupperna, inte heller vill jag se höjdpunkter från helt andra sporter. Kan inte spola fram, kan inte spola tillbaka utan att hamna helt från början igen. Jag förstår inte hur Dicovery kan leverera så katastrofalt dålig kvalitet. Varför?

18. Februar 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ingen stjärna för sändningar från OS

Ingen stjärna för sändningar från OS . Varför tala om resultat i andra pågående tävlingar när det går att se dessa på play.Vacchi på både skridsko och skicross.
F.ö missar han tala om skidskyttarnas sko och underklädsstorlek och ordbajsare Larsson verkar ha betalt per ord och bonus för perfekt,extrem och smart . När man fått honom att sluta kalla skidåkarna för atleter borde man kunna få tyst på honom.

18. Februar 2022

Snälla Discovery - Släpp OS sändningarna

Jag kan bara hålla med om den dåliga kritiken kring Discoverys och TV5s bevakning av OS.
De flesta av kommentatorer och experter håller inte klass, men värst av allt är själva produktionen av sändningarna. Normalt sett får man som tittare se saker som kommentatorerna missar och kan själv fylla i för att få en helhetsbild.
Nu visas inte ens det väsentligaste i bild. Spänningen försvinner. Fortsätter det så här då går radiosporten en ljus framtid tillmötes.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

En streamingtjänst som inte kan…

En streamingtjänst som inte kan leverera en fungerade streamingupplevelse. Avsnitten laggar och det går inte att ta sig vidare. Ibland spolas man tillbaka till början av avsnittet och kan inte spola framåt. Detta trots att man uppfyller de krav på enheter som de listar på sin hemsida.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

För att få skriva här måste man tyvärr…

För att få skriva här måste man tyvärr dela ut minst en stjärna. Discovery har tyvärr inte knowhow om hur man levererar streaming. Trots att 7 andra streamingappar fungerar full tillfredsställande undrar man vilken teknik jag använder för att se OS. Discovery+ appen är inte ens värd första bokstaven i namnet. Discovery+ verkar syssla enbart med marknadsföring och kan ingenting om teknik. Discovery+ streaming var urusel redan innan OS. Nu har man verkligen gjort bort sig! Lyssna på radion i stället om du vill undvika irritation och uppleva sport live.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Tyvärr så förstör Discovery upplevelsen…

Tyvärr så förstör Discovery upplevelsen för oss sportälskare med sina undermåliga sändningar från OS väldigt dåliga kommentatorer främst när det gäller skidor och skidskytte. De förstör hela upplevelsen med sitt okunniga kommentarer de verkar inte ha någon kunskap om den sport de pratar om, sen är det så synd om Magdalena som hela tiden blir överkörd av Vacchi med sitt blaj. Längtar tillbaka till SVT och riktiga proffs.

16. Februar 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Discovery tror jag är i Norge

Av någon anledning tror sidan att jag är i Norge, det är jag inte. Men jag kan inte logga in och titta eftersom den tror jag är i Norge.
Dom ska lösa problemet och supporten var trevlig, men det är inte fixat än och jag kan inte titta.

16. Februar 2022

Sämsta OS-upplevelsen någonsin

Sämsta OS-upplevelsen någonsin. Saknar SVT och Härenstam, Renberg etc. Chris är en expert som gör sin research och erbjuder folket nördig och precis info. Hockeysändningarna och experterna är under all kritik. Lundqvist var en fantastisk målvakt men nog känner man att Renberg är bättre på att erbjuda ett helhetsperspektiv kring spelet. Allt är så förbannat vinklat och smalt och det här med att inte sända hela matcher? Vad i helskotta är det frågan om? Sänd matchen från start till slut. Amerikaniserat eller engelskt jippo till skitbygge med ständiga reklamavbrott och brutalt repetitiva och kortfattade analyser från s.k. "Experter". Hoppas att det är sista gången man behöver bevittna den här sörjan. Detta borde vara en folklig upplevelse.
Måste ha varit de rådande omständigheterna som möjliggjorde chanserna för Discovery att få rättigheterna. Ett stort fiasko.
För i h*lvete!? Att ni visar en studio som ska surra en timme om kvinnornas 30km när Sverige inte haft en medaljkandidat? Och därmed inte sända OS-finalen i hockey!!! Vilken j*vla fars! Skandalöst! Detta måste vara lyteskomik? NI försöker provocera genom att vara så urusla ni bara kan? Sicken parodi.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

App funkar inte och kundtjänst slutar svara när de inte kan hjälpa

Mejlade om att appen inte fungerar på vår tv. Det står att vi måste uppdatera den, men det finns ingen uppdatering. Fick svar på första mejlet, men sen slutade de svara när jag skrev. Så sjukt tråkigt att deras app inte funkar och att kundtjänst slutar svara när de inte lyckas hjälpa en. Kommer inte fortsätta betala.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Skidåkningens kommentator + "expert"…

Skidåkningens kommentator + "expert" har tappat det helt. Kan man inte bara byta bort dem nu direkt?
Med dagens teknik borde man väl kunna välja bland ett par kommentatorer (eller inga alls) under sändningen?
- Alt 1 Orginal
- Alt 2 Ingen alls
- Alt 3 Norrmännen
- Alt 4 Valfri amatör på nätet
P.S. Hur kan man välja att visa Kanada-Schweiz i damhockey framför kvalet till Big Air Snowboard med två svenskar??

Pinsamt dåligt

Pinsamt dåligt. Gapiga dåligt insatta kommentatorer. Experter som bara säger det alla kan se. Pajaser till reportrar på plats. Fragmentarisk nyhetsuppdatering. Ljud som försvinner och kommer. App som kraschar. Stackars Jonas Karlsson mitt i detta kaOS.
En bra sak är curlingen. Bra kommentator och experter som kan sin sak och introducerar oss in i curlingens värld.

Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr