discoveryplus.se Bewertungen

TrustScore 1.5 von 5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Sämsta kundtjänst. Pengar dras från kontot trots att vi vill avsluta abonnemanget. Det har inte varit aktivt sedan 21. Pengar dras varje månad. Ca 100 kr i månaden i flera år. De påstår att de inte f... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Står att jag har en aktiv prenumeration fast jag har sagt upp den för flera månader sedan. Det står att fakturor betalas men det dras inte från mitt konto. Varken Discovery eller Apple vill hjälpa til... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Katastroft dålig och buggig streaming över Chromecast. Undertexterna byter språk mellan varje avsnitt, gärna två språk samtidigt så man har fyra rader av undertext på både norska/danska och svenska. G... Mehr ansehen

Ungenügend

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Das haben sich andere Leute angesehen

Alle Bewertungen

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Alltid krash,aldrig glad

En streamningtjänst jag inte rekommenderar.Kraschar hela tiden,kan ej fortsätta och se där du slutade.Man undrar ju varför alka andra kanaler funkar att streama ifrån. Kommer inte rekommendera

8. November 2023

Så irriterad på discovery

Så irriterad på discovery, text har inte fungerat på 3 veckor. Har mailat 4 ggr och bara fått svar 1 gång. Ringde för 1 vecka sen och blev lovad att det snart skulle bli en uppdatering. Men inget händer. Jag mailade igår mitt missnöje över eländet och ifrågasatte varför vi kunder inte får någon ursäkt och förklaring. Men dom har minsann skickat ut angående prishöjning. Rent ut sagt otroligt dåligt skött.

3. November 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Sämsta streamingtjänsten som finns på…

Sämsta streamingtjänsten som finns på marknaden! ALLA andra streamingtjänster fungerar med textning, möjlighet att fortsätta titta där man slutade titta, spola framåt OCH bakåt utan att appen kraschar. Man kan även pausa programmet utan problem. Men inte när man använder Discovery+, för i den appen fungerar INGENTING!!! ABSOLUT SÄMSTA TJÄNSTEN SOM FINNS!!!!

2. November 2023

Så dåligt

Så dåligt! Kan varken texta utländska eller svenska program längre när man cromecastar. När ska ni få ordning på detta problem? Börjar kännas onödigt att fortsätta abonnemanget när man varken hör eller förstår vad dom säger!

29. Oktober 2023

ETT SKÄMT!

ETT SKÄMT!
Tidigare så hoppade textningen så man inte hann läsa. Men nu funkar inte textningen över huvud taget. Och när man ringer dem så säger de att de håller på att kika på det... (de har kikat på det i flera veckor nu...)
Sedan minns appen inte var man var när man ska återuppta tittandet...
Fy f*n vilken skräp! Men ta betalt kan de göra.... det funkar helt utan problem.
Vilken annan tjänst som helst funkar bättre. Tex Netflix, Tv4, SVT, Viaplay, prime etc etc
Skräp-TJÄNST!!!!!
Kommer säga upp abonnemanget!

28. Oktober 2023

Undertexter

Byt tekniker eftersom dom aldrig lyckas med att lösa problemet med undertexter. Värdelös app.
Sämsta möjliga betyg till er.

15. Oktober 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Alltså..ingen textning..om man inte…

Alltså..ingen textning..om man inte byter streeming...sen svaret när man påpekar detta..som hållit på i 1 år..
Vi har tekniker som kollar detta ..byt tekniker när ni även höger priset..!

11. Oktober 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Pinsamt dålig app och ångrar mig att vi…

Pinsamt dålig app och ångrar mig att vi uppgraderade appen till att streama de vanliga tv kanalerna. Vi hade ett gammalt avtal som endast innehöll ID, TLC, Discovery, animal och BBC där vi betalade 79 kr / månad. Då Cmore tagit bort fler kanaler från sitt TV utbud sa vi upp det och uppgraderade vårt Discovey paketet som nu kostar 149 kr / månad. TV appen fungera otroligt dåligt, såväl smart tv som Apple TV. Konstant buggigt och laggar. Skräp app ! gör om och gör rätt !
Tyvärr kan vi inte nedgradera till vårt gamla (reklamfria) abonemang så vi kommer avsluta eländet.

1. Oktober 2023

Otrolig långsam app

Otrolig långsam app. Omodernt användargrepp tex fram o bakspolning i programmen. Gör så att man kan lätt spola i programmen. Snälla.
Textningen är ibland helt obegripligt lagd eller helt borta.
Gillar dock många program men appen är för dålig så tänker nog inte behålla den

26. September 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Sedan i går kommer man inte in i appen…

Sedan i går kommer man inte in i appen alls. Bara appikonen och den är fryst. Känner att det ALLTID är något problem med denna tjänsten. Man blir utkastad, texten krånglar, bilden fryser, det laggar osv. Men det tråkigaste är ju att dom alltid vill skylla på ens egna utrustning. Och särskilt om man har en Samsung tv vilket är det första dom frågade i dag fast flera har samma problem. Min tv är ny och jag har många appar att streama i från, men dock ingen som krånglar som denna tack och lov. Så jäkla frustrerande verkligen 😧

18. September 2023

Bugg app Discovery+

laggar de gör den och stänger av !!och nu får vi bara laddbilden discovery + har avinstallerat som man brukar få göra och installerat igen men samma stsrt bild kommer upp sedan inget mera 🤔

18. September 2023

Laggar sönder.

Skaffade ett abonnemang för att kunna se allsvenskan men appen laggar vart man än försöker ladda ner och se på den. Mobilen, tv-boxen, datorn. Sämsta streamingtjänsten jag någonsin varit med om.

12. August 2023
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr