Jeg købte idag noget flexslange, da jeg skulle betale stod der at vare fra 0-10 kilo kostede et og vare over 10 kilo kostede lidt mere. Fint nok, så jeg skulle så betale for over 10 kilo - men hos G... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Unternehmen hat geantwortet
Købte 2x400 g poser til affugtning, som efter dinoase.dk skulle være meget effektive til at fjerne fugt, samt deres største elektriske affugter. Poser fungere ved at de absobere fugt indtil de er... Mehr ansehen
Søgte produkt på deres hjemmeside og fandt hvad jeg søgte. Der stod de havde en del på lager og levering var 1 - 3 hverdage. Efter 3 dage kontakter jeg dem og efter endnu en dag svarede de min mail.... Mehr ansehen
Jeg fik ikke, som lovet, nogen sms når pakken kunne afhentes i pakkeshoppen. Når man så vælger en pakkeshop (Clik Foto) der kun har åbningstid fra 9.30 til 17.30 bliver det noget besværligt at få he... Mehr ansehen
Danskejet webshop fra 2008 med speciale i swimmingpool (og alle former for tilbehør) samt indeklimaprodukter. Hos os er gode råd gratis. Ring eller skriv til os, hvis du har brug for hjælp til at finde det rigtige produkt.
Tinghøjvej 5, 3650, Ølstykke
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Selvom jeg sender spørgsmål på mail efter arbejdstids ophør eller i weekenden, svare "Din oase" hurtigt tilbage på mail, og jeg har svar samme aften eller i weekenden
Kan trygt anbefale dinoase til andre. Jeg bestilte mine varer den ene formiddag og havde det næste morgen med GLS inden kl. 8. Det var nemt og hurtigt at bestille via nettet. Bare gå i gang :-)
god hjemmeside med fin oversigt,hurtig betjening og levering af bestilte vare.
Har bestilt varer 2 gange og har begge gange modtaget varen dagen efter.
Og fragtomkostningerne (50) er ikke lavet til en pengemaskine som man ser på andre lignende sites.
Fortsæt med det - så anbefaler jeg jer til andre.
Jeg vil helt klart anbefale jer til venner og bekendte.
troværdige - pålidelige - hurtig levering - god service og vejledning -
Jeg fik ikke, som lovet, nogen sms når pakken kunne afhentes i pakkeshoppen.
Når man så vælger en pakkeshop (Clik Foto) der kun har åbningstid fra 9.30 til 17.30 bliver det noget besværligt at få hentet sin pakke uden for egen arbejdstid.
Bestilte en canarias havepool fra dem og fik den leveret indenfor 3 dage. Vejledningen til poolen var meget udførlig og let at følge. Eneste kritik er sandpumpen der fulgte med. Vejledningen var håbløs at finde ud af og pumpen var ikke til at samle med håndkraft. Uanset om man gik alle samlinger igennem, lækkede den konstant vand. Vil derfor anbefale at finde en anden pumpe, en den de leverer med.
Havde heldigvis en sandfilterpumpe i forvejen fra Harald Nyborg, som var 10x lettere at samle. Er nu en glad ejer af en lækker pool, som kan stå ude hele året rundt.
Kan helt klart anbefale at handle hos dinoase.dk. De er meget flinke til at svare på spørgsmål og komme med forslag.
DinOase.dk, har fin og overskuelig hjemmeside, og de var hurtige til at levere
Nemt , hurtigt og sikkert , kan helt sikkert anbefales 😃
Meget hurtig levering, varen var som forventet ;-)
Varen er OK, bestillingen fin, besked fin, afsendelse fin, herefter kommer problemerne .
Jeg havde valgt en alternativ adresse, en blomsterforretning, men, som GLS forklarede, den kontaktperson, som var anført, hendes navn stod ikke på butikken!!!!! Man skulle ikke tro at chaufføren kan læse.
Hurtig ekspedition og alt var som det skulle være
Dette er umiddelbart et godt produkt, så jeg har store forventninger til den, dog synes jeg ikke den kan betegnes som kompakt, men der skal jo være lidt kapacitet i tanken også.
Fint udvalg og hurtig levering efter en nem bestilling.
Kort fortalt, super god service, nem og overskuelig hjemmeside, lyn hurtig levering.
Jeg bestilte en skimmer og en pool pumpe hos dinoase og jeg må sige at det gik virkelig hurtigt med at få den tilsendt så jeg kan anbefale at bruge dinoase for det vil jeg en anden gang.
Henrik Hansen
De har det man skal bruge til sin hjemme pool,
det skal man ikke kører efter,
bestil på DinOase.dk
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.