Har købt den smukkeste diamantring i…
Har købt den smukkeste diamantring i god kvalitet hos Diamanten. Fik den tilpasset og oven i købet pudset den ring jeg havde i forvejen. Fik også ringen hurtigt leveret. Er meget glad og tilfreds
Jeg har kun ros til overs for denne hyggelige gesjæft! Jeg købte en lækker guldkæde til en yderst favorabel pris, af Anette, som i øvrigt er en gudesmuk kvinde.
Diamanten har min varmeste anbefaling!
Emil
jeg fik min mand til vores bryllup et armbånd. Efter 6 måneder falder den ene af låsene af så armbåndet tabes meget let. Vi klager og de sender det ind, men de siger de ikke kan reparere det (hvordan fanden lavede de det så i første omgang om jeg må spørge?!) og de siger at de ikke vil tage det som reklamation! What???? Hvordan skulle jeg selv kunne have ødelagt det? Det er sku da svejset sammen! det er kun 6 måneder gammelt! (Nu 11 måneder) og så kan jeg bare ikke se andet end at det må være en produktionsfejl
Så LAD VÆR MED AT HANDLE HER!!!!! der er mega dårlig service og de løber fra ansvaret! Jeg handler der ALDRIG IGEN!
Jeg har kun haft gode oplevelser ved at handle i butikken. Søde sælgere, der gerne giver god tid til at hjælpe og vejlede.
Jeg anbefaler gerne til andre at handle her.
Diamanten i Clemens Stræde i Aarhus har gjort alt, hvad de kunne for at slippe uden om en reklamationssag. Oveni er jeg blevet talt ubehøvlet til. Gå langt uden om den butik!
Min kæreste og jeg var inde for at købe sølvbestik, da vi har samlet en del, var det nogle specielle ting, vi var på udkig efter. Vi havde nogle spørgsmål omkring hvad de havde samt pris med mere. Efter vi havde set en lagkagekniv og hørt prisen, var vi ikke interesseret. Det skyldtes, at jeg har et meget populært mønster, som der er forskellige sølvsmedjer, der har produceret. Jeg vil gerne have Horsens sølv, og derudover kan jeg bedst lide det gamle tretårnet stempel. Jeg fik et chok da ekspedienten spurgte, om jeg synes det var for dyrt. Jeg svarede ja, da jeg synes, det var mange penge, når jeg havde nogle specifikke ønsker. Det var en yderst flabet og dårlig service vi fik, hvor ekspedienten gentagende gange nævnte, at de ikke havde noget vi havde råd til. Jeg er virkelig chokeret over, at man kan være så uforskammet i sådan en fin butik! Jeg sætter aldrig mine ben i den skrækkelige forretning igen, og kan absolut IKKE anbefale nogen at handle her. Yderst uprofessionel betjening.
Min forlovede har købt min forlovelsen ring, hvor han hele vejen igennem forløbet blev mødt af service på et meget højt niveau! Så højt, at vi ligeledes valgte at købe vores vielsesringe hos de søde damer i butikken. Vi fik nogle utrolig smukke ringe til en fornuftig pris med perfekt service. Hver gang vi kom ind i butikken kunne de også genkende os med det samme, det giver også en ret god følelse.
Så kun de bedste anbefalinger herfra!
Jeg havde fået en ring som gave af min datter på 12 år, som ved købet havde medbragt en´ af de ringe jeg normalt bruger. På trods af dette, solgte sælgeren hende en ring, som var alt for lille. Da jeg ønskede at bytte ringen, havde de ingen ringe i min størrelse - og jeg kunne ikke få pengene retur. Kan kun advare mod at købe gaver i Diamanten, Clemmens stræde Århus.
Utrolig dårlig service. var nede og skulle bytte en ring. Jeg ville have mine penge tilbage. Det kunne de godt, men så kunne man kun få halvdelen af sine penge tilbage - hvor frækt.
Dårligere service end mange af de andre smykkesælgere i Aarhus.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.