Banner for Diætisthuset

1'182
TrustScore 4 von 5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Anne har været en kæmpe støtte gennem det sidste år og hjulpet mig med at tabe 10-12 kg og derefter holde vægten også selvom livet blev svært, jeg blev stresset og presset. Hun lyttede til hvordan mi... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Anne er en rigtig dygtig og varm person som sætter sig ind den person problemer og sætter også gerne spørgsmål Hendes væremåde har i den grad været med til at jeg kom i mål med det som jeg havde sa... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg kan desværre ikke anbefale dette vægttabsforløb ud fra min egen oplevelse. Jeg var tilknyttet diætisten Cecilie, men oplevede desværre manglende engagement og følte mig ikke mødt eller støtte... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har gået hos Birgitte i Aarhus siden 2019 og det har været en helt igennem fantastisk oplevelse. Og man kan se progression fra gang til gang! Og det giver mig tryghed i at der er styr på det og jeg bl... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Gewichtsabnahme-Coaching
  2. Kommunales Gesundheitszentrum
  3. Spezialklinik

Vom Unternehmen geschrieben

Diætisthuset har Danmarks største netværk af autoriserede kliniske diætister med 15 klinikker fordelt over hele landet. Vi arbejder for at optimere den danske sundhedsadfærd. Vi skal styrke danskernes forståelse af deres eget helbred, og udvikle deres handlekompetencer, til at træffe sunde valg, på et oplyst grundlag. Vores mission er at skabe en sundere fremtid for alle danskere ved at tilbyde personlig og effektiv ernæringsvejledning, der imødekommer specifikke ernæringsbehov og fremmer vedvarende livsstilsændringer. Vi arbejder for et liv uden livsstilssygdomme. Vi gør Danmark sundere.

Kontaktinformationen

4.2

Gut

TrustScore 4 von 5

1182 Bewertungen

5 Sterne
4 Sterne
3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 48 Std.

So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot

Alle Bewertungen

(1'182)

5 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

anbefale ham til hvert en tid!

Vi har været enormt glad for Torben, fra sundhedshuset, Herning.

Han har formået at skræddersy et forløb der passede både den fysiske- og psykiske tilstand.

Vil til hvert en tid anbefale ham, og hvis jeg skulle starte et nyt forløb op er der ingen tvivl om det skulle være hos ham.

15. Januar 2024

Hej Aero,
Tak for den fine anmeldelse og hvor glæder det os at høre, hvordan vores diætist Torben har formået at skræddersy et forløb der passer godt til dig/jer. Det er netop det personlige forløb, der vægter stort hos os i Diætisthuset.
Vi ønsker dig/jer et fortsat godt forløb.
Med venlig hilsen Diætisthuset Kundeservice/Camilla

Så godt.....

STOR TAK til Ane fra Diætisthuset Odense M for at have hjulpet mig med en varig livstilsændring og et sundere liv.

Det har generelt være en god oplevelse - og ikke mindst den super gode vejledning og snakkene med Ane har gjort, at jeg på 1 år har tabt mig 13 kg mere end mit mål var fra start og jeg nu holder vægten.

21. Dezember 2023

Hej Anne Mette,
Hvor er det dejligt at læse din historie og oplevelse hos både vores diætist Ane og hos Diætisthuset. Det glæder os meget at høre, at du igennem vejledning fra vores diætist Ane har kunne opnå så flot et resultat og få redskaberne til at kunne bevare vægttabet og den sundere livsstil. Vi ønsker dig en fortsat god vind.
Diætisthuset Kundeservice / Camilla

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God og grundig vejledning og rar atmosfære

Min kone og jeg harværet i et forløb ved Torben i Herning og det har bare været super godt. Torben er virkelig dygtig of rar at snakke med og han gør det meget let at forstå hvad der sker igennem rigtig god vejledning. Vi har været rigtigt glade for vores forløb og vil varmt anbefale andre at bruge Diætisthuset og i særdeleshed Torben i Herning.

8. Januar 2024

Hej Kristian,
Tusind tak for jeres varme anbefaling af Diætisthuset og især vores diætist Torben i Herning. Det glæder os altid at høre de gode historier, oplevelser og forløb hos os, både for den enkelte og for par. Der kan nemlig være stor gavn af at gå i forløb med sin partner og blive vejledt fælles, mod nye sundere vaner og rutiner. Så tak for jeres oplevelse.
Diætisthuset Kundeservice/Camilla

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Line har hjulpet mig helt enormt og jeg…

Line har hjulpet mig helt enormt og jeg har fået en indre styrke til at bremse mig selv når trangen til store mængder mad melder sig Helt sikkert en god oplevelse som varmt kan anbefales ❤️

13. Dezember 2023

Hej Mikael

Tak for din anmeldelse af vores dygtige diætist Line. Det er dejligt at du har fået hjælp til at ændre dine vaner, og vi er glade for at du har haft en god oplevelse hos os.

Rigtig god jul.

Diætisthuset

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Større bevidsthed

Jeg har fået en meget større bevidsthed omkring til- og fravalg. Jeg har fået en kostplan, som er nem at følge og som har plads til både et glas vin, lidt slik eller is eller popkorn. Jeg har lært at prioritere mig selv, og det jeg gerne vil opnå på lang sigt.

30. November 2023

Hej Helle

Tak for din flotte anmeldelse af dit forløb hos os. Dejligt at høre at du har fået en større bevidsthed om dine valg. En kostplan kan for mange være et godt redskab til forløbet, og det skal være en nem og overskueligt plan, og så skal man netop fortsat kunne nyde et glas vin, slik m.m. – altså hvad der gør den enkelte glad. Det er også vigtigt forsat at kunne spise med familie, venner, arbejde m.m. uden at skulle spise special retter.

Vi ønsker dig god vind fremover.

Super angageret

Line fra diætisthuset har givet mig en masse gode ideer og værktøjer til at få bugt med mit høje colesterol, og jeg har allere gode forventninger om at det vil hjælpe mig i mål.

28. November 2023

Hej Nina

Tak for din fine anmeldelse. Vi er meget glade for at vores diætist Line har givet dig de rette værktøjer, så du forhåbentlig kan få bugt med dit forhøjet kolesterol.

Du ønskes et godt videre forløb hos os.

Diætisthuset

Imødekommende kompetent vejledning

Imødekommende kompetent vejledning, jeg har været meget tilfreds med forløbet

27. November 2023

Hej Gitte

Tak for din anmeldelse. Vi er meget glade for at høre du har haft et godt forløb hos os.

Hilsen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

nogen gange kan man bare ikke selv

Jeg tog beslutningen om at benytte en diætist, fordi jeg havde forhøjet blodtryk og overspiste, hvilket resulterede i overvægt. Selvom jeg flere gange forsøgte på egen hånd, krævede det nye metoder for at opnå mine mål. Forløbet med Naya har været fantastisk, da jeg har adopteret nye sunde vaner. Siden vores første konsultation i oktober 2023 har jeg tabt næsten 10 kg (slut november). Det mest fantastiske er, at det ikke kun føles som en diæt, men noget, jeg kan fastholde fremadrettet. Mine varmeste anbefalinger herfra :-)

24. November 2023

Hej Henrik,
Først og fremmest tillykke med dit flotte resultat og dejligt at høre hvordan, vores diætist hjælper med nye metoder og vaner, som kan holdes fremadrettet og netop ikke føles som en diæt, men en livsstilsændring, som er det vi arbejder ud fra. Fortsat godt forløb.
Diætisthuset kundeservice

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

En af de sværeste beslutninger…….

At være overvægtig er ikke noget at være stolt af. Det var med skepsis og tunge skridt den dag jeg første gang besøgte Torben ved Diætisthuset i Herning. Men nu er jeg kommet der igennem 8 måneder. Han satte et for mig uoverskuelig mål, men har støttet og vejledt mig igennem min omlægning af kost og motions vaner. Målet er nået og nu er det tid til næste mål. Han har været en fantastisk støtte og jeg har fået mange gode råd ift. alternative råvarer til den daglige madlavning. Nu er det med glæde at jeg ser frem til mine møder med Torben. Han får mine aller bedste anbefalinger.

23. November 2023

Hej Eigil,
Tak for at dele din historie og oplevelse, og det kan netop nogle gange være svært at komme i gang, men tit det vigtigste skridt at tage for at skabe forandringer. Og det glæder os at læse, at du tog det skridt og fik den nødvendige støtte og vejledning hos vores diætist. Vi ønsker dig fortsat god vind, mod det nye mål.
Diætisthuset Kundeservice

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har fået hjælp til vægttab hos…

Jeg har fået hjælp til vægttab hos Diætishuset i Kolding.
Jeg holder min vægt og det føles helt naturligt fordi de ændringer jeg har lavet
er realistiske på den lange bane. Jeg vidste i forvejen rigtig meget om kost, men havde
svært ved at få omsat den viden til noget som var holdbart på lang sigt. Jeg føler at jeg er der nu, hvor
jeg kan holde min vægt, uden at det er en kamp hver dag. Jeg har holdt vægten i et år og er nu “normal”.
Det er en skøn følelse at være godt tilpas. Når jeg igen er klar til det, tager jeg et par kilo mere og så er jeg helt i mål. 50 år og normalvægtig. Tak til min diætist.

23. November 2023

Hej Heidi

Tak for din flotte anmeldelse af vores diætist Jette i Kolding. Hvor er det skønt at høre, og mange af vores klienter har ofte en stor viden om kost, men derfor kan det stadigvæk være svært at få sat ordentlig struktur på det m.m., så det kan en diætist netop hjælpe med.

Du ønskes held og lykke i din videre rejse, og det er virkelig flot klaret!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vil anbefale et besøg hos Torben.

Besøgte Torben i Sundhedshuset Herning, og det var er rigtig god oplevelse. Fik foretaget en grundig kropsannalyse og Torben var meget grundig i hans gennemgang af resultatet. Fik mange gode og let anvendelige råd, jeg let kan bruge i hverdagen. Tak Torben, du får min varmeste anbefaling 🙏🏻

9. November 2023

Hej Mette

Tak for din flotte anmeldelse og din anbefaling af vores diætist Torben. Det er godt at høre, at du har fået noget anvendeligt med dig videre.

Rigtig god weekend.

Vanesund

Diætisthusets vanesund forløb har givet mig en helt ny forståelse for mine dårlige vaner, og hvorfor jeg bliver ved at falde tilbage i dem. Igennem konkrete øvelser hjælper diætisten med at ændre mine dårlige vaner og skabe nogle nye sundere vaner i stedet.

22. November 2023

Hej Nanna

Mange tak for din flotte anmeldelse af dit forløb hos os.

Vores VaneSund forløb har netop til formål, at hjælpe med vedvarende livstilændringer og skaber forandringer, der holder på den lange bane.

Rigtig god dag.

Stor anbefaling til Line Jalk

Har haft et rigtig godt forløb med Line Jalk vedr. vægttab og sundhed. Klar anbefaling herfra.

21. November 2023

Hej Emil

Tak for din anmeldelse af vores dygtige diætist Line, og vi er meget glade for, at du har haft et givende forløb hos hende.

En god start på dagen

Min konsulent igennem 1,5 år er kompetent og alvidende og går ikke kun op i min kost og vægt.
Vi talte livsstil, selvkærlighed, arbejdsmiljø, gamle og nye vaner o.m.a da det hele hænger sammen i forhold til mit vægttab.
Jeg gik derfra lettere. Både fysisk og om hjertet 😊

28. September 2023

Hej Hannah,
Tak for at dele din gode historie og oplevelse hos vores diætist. Det er så dejligt at læse hvordan du både fysisk og om hjertet har opnået og oplevet en lethed, igennem diætistens vejledninger. Vi ønsker dig fortsat god vind.
Diætisthuset/Kundeservice

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Katrine fra Odense er fantastik dygtig

Katrine har givet mig en ro i forhold til mad, hun har hjulpet mig til at få en forståelse for, hvorfor jeg tidligere har truffet nogle trælse valg, og har hjulpet mig til at ændre min tankegang på mad.
Samtalerne med Katrine er fantastiske, der er ingen løfte pegefingre.
Ser frem til samtalerne hver gang. Katrine får mine allerbedste anbefalinger

28. September 2023

Hej,
Tak for den fine anmeldelse af vores diætist Katrine. Vores vejledninger, anbefalinger og forståelser for forandringer er alle forskellige og det er så dejligt at høre hvordan du har fået netop den hjælp der virker godt for dig. Fortsat godt forløb hos Katrine.
med venlig hilsen
Diætisthuset/Kundeservice

Mads fra Slagelse

Mads er den bedste.
Mads er meget professionel, lyttende, forstående overfor, at kostændringer skal passes ind.
Bliver mødt uden fordomme. Han kommer med tips og tricks, kan udfordre mig, med babysteps (hvilket er det jeg ønsker).
Jeg har fulgt med Mads rundt fra Næstved, Køge & nu Slagelse.
Mine varmeste anbefalinger <3

26. September 2023

Hej,
Hvor er det dejligt at høre hvordan vores diætist Mads, har givet dig de nødvendige udfordringer, tips, tricks etc. som passede til netop lige dig. Det er nemlig vigtigt at blive udfordret og lære forandringer i ens eget tempo.
Vi takker for de varme anbefalinger :-)
Camilla/Kundeservice

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

At tabe sig på den “fede” måde

Diætisthuset i Holbæk har lært mig at mestre kunsten at nyde gæstemad både hjemme og ude og samtidig tabe mig. Det lille skub man får i den rigtige retning er med stor respekt og hensyntagen til den enkelte. Mine store anbefalinger og TAK Malin 😁

1. August 2023

Hej Merete,
Tak for din store anbefaling og en fornøjelse at læse hvordan vores diætist Marlin har fået hjulpet dig i den rigtige retning.
Mvh Diætisthuset Kundeservice/Camilla

Jeg nåede mit mål

Jeg har været i forløb hos Diætisthuset siden august 2022 og efter 8 måneder nåede jeg mit mål på et vægttab på 20 kilo. Det havde jeg aldrig klaret på egen hånd. Amalie har med stor faglighed og menneskelighed været en super sparringspartner og jeg er ikke i tvivl om, at det er årsagen til at det er lykkes for mig. Den kostplan jeg fik var fuldstændig skræddersyet til mig og mine behov og det betød jeg jeg ofte slet ikke tænkte over, at jeg var i gang med vægttab og at det ikke føltes som en kamp.
Mine varmeste anbefalinger herfra.

30. März 2023

Hej Stine,
Sikke en dejlig historie på dit forløb, og det er så vigtigt at det aldrig føles som en kamp og at man netop oplever vores diætister som en sparringspartner. Vi takker for den fine anbefaling og fortsat godt forløb.
Mvh Diætisthuset Kundeservice/Camila

Sikke et forløb - Sara Amager

Sikke et forløb, som jeg kan anbefale til alle der ønsker at nå til bunds i deres vaner og mål om vægttab. Sara fra Amager har virkelig ændret mit syn på hvordan man griber et vægttab an. Jeg har på ingen måder følt at jeg skulle undvære noget, og det har kun styrket mit selvværd og forhold til mad. Selvom jeg er ked af at Sara går på barsel snart, så håber jeg at se hende igen og at mit videre forløb bliver ligeså godt. Helt klart den bedste diætist jeg har været hos. Tak for at medvirke til denne store livsstilsændring og til nogle gode samtaler.

19. Juli 2023

Hej Rikke

Mange tak for din flotte anmeldelse af dit forløb hos vores dygtige diætist Sara.

Vi er meget glade for at du opnået en livstilsændring, og at du har fået styrket dit selvværd og dit forhold til mad.

Det er selvfølgelig altid ærgerligt med et diætistskifte midt i et forløb, men det kan også være brugbart med nye input og inspiration.

Hilsen

So funktioniert Trustpilot

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr