Dagens industri Bewertungen 188

TrustScore 1 von 5

1.2

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Tidigare prenumererat på DI. Sade upp prenumerationen. Blev uppringd av DI som ville att jag skulle förlänga. Jag ångrade mig. Fick 20 påstötningar om att jag skulle videmera erbjudandet. Försök... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Väldigt besviken som många andra här bland recenssionerna. Känner mig lurad av DI att bli låst i 12 månaders bidningstid efter att ha fått ett erbjudande som jag tolkade gällde i 3 månader. Varit svår... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Verkligen sjukaste affärsupplägget någonsin. Jag förstår och respekterar säljare men att systematiskt ringa så många gånger som möjligt och vägra låta en tas bort från deras uppringningslista? Så fo... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

DI-Sveriges sämsta kundservice efter Telia och PostNord Det säger inte lite. Bra Weekend bilaga men det går inte att komma i kontakt på ett enkelt sätt som prenumerant. Har ngt gått fel så är det bar... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Dagens industri: bluffakturor och sämst support

Dagens industri har en bra produkt men de hanterar sina kunder och abonnemang som vilket annat skräpföretag med fejkabonnemang och bluffakturor. Betalat flera årsabonnemang som de inte delat ut tidningen. De vägrar att kreditera utan avslutar bara abonnemanget. Samtidigt som de skickar nya fakturor som ser ut som ett befintligt abonnemang men är godkännande av nytecknat abonnemang och vips har man ett nytt abonnemang som de självklart kan avsluta, men de kommer inte kreditera något för det.

30. Mai 2024
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Good and bad

DI is Sweden's premier finance publication. The articles are good (5 stars), but my recent experience with their data for trading is abysmal (1 star). Every stock trading in Sweden has a listing that is supposed to be updated with a delay of 15 minutes. The pages are nicely designed containing share price, intraday high, intraday low, shares traded, most recent comoleted trades, news about the company, and more. HOWEVER... The pages are not updated with a 15-minute delay and different sets of data are updated at different times, so a graph may be half an hour or so off when compared with buy and sell orders and most recent trades. The failure to automate the updates and to use the same data (time) for everything presented on the page is astoundingly poor. One would think that di.se could afford to hire a decent website developer, but apparently not. This may be the reason (along with changes to di.se 's forums) for why so many Swedish investors have now shunned all but the articles, turning instead to avanza.se and other trading sites. I have used di.se for decades and can attest to the deterioration of the trading coverage service as well as the forums.

24. Mai 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

"Du har inga aktiva prenumerationer"…

"Du har inga aktiva prenumerationer" påstår Dagens Industris inkompetenta kundservice.
Kolla fakt nr 1593387101 Kund nr 4476693. Är fakturerad och betald t o m 24-06-07
Har aldrig upplevt maken till krångel och strul med en enkel prenumeration
DI:s sk kundtjänst en KATASTROF

8. Mai 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Lurendrejtidning, prenumenera INTE hoa dom!

Tog en provperiod och glömde säga upp denna. Nu är jag bunden 1år framåt med en månadskostnad på 459:-/månad för en tidning jag inte ens läser. Var i kontakt med Dagens industrier angående detta men fanns absolut inget att göra åt det. Ett tips: Börja ALDRIG prenumenera hos Di!!! Har tagit det vidare till konsumentverket.

26. April 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Typisk telefonterror som aldrig slutar

Typisk telefonterror som aldrig slutar. Om jag sagt att jag är ointresserad i flera år i rad, då kommer jag fortsätta vara ointresserad. Vill jag ha er så kommer jag till er. Lämna mig i fred.

8. März 2024

Undvik prenumeration hos DI

Efter många års prenumeration sa jag upp DI 230929 p g a utlandsboende.
Nu, ett halvår senare, kommer inkassokrav på två uteblivna betalningar, trots att Klarna skött betalningen per automatik.
De uteblivna var från april 22!! resp april 23!!
Har inte hört ett ljud från DI eller Klarna om detta. När jag frågade DI om detta bifogade de en, förmodad efterkonstruerad faktura, med betalningsdatum november 2023.
Otroligt dåligt skött från prenumerations avdelningen och kundtjänst, verkar inte ha koll på någonting och verkar också helt sakna taktsinne för en god kundrelation.
Avråder från ett engagemang hos DI då det finns både bättre och mycket billigare alternativ.

20. Februar 2024

Övervärderat

Övervärderat. Man kan satsa pengar till någonting mer relevant t.ex Smart watch än prenumeration hos er.

Dessutom väldigt otrevliga säljaren med deras hyfsade Härskarteknik.

3. Dezember 2023

Bonniers koncernen

Har varit i kontakt med DI ett flertal gånger för att komma ifrån ett årslångt abonnemang utan något resultat.
Har varit i kontakt med Konsumentombudsmannen i Göteborg. Dom föreslog att man skulle skriva till ARN.
Orkar inte...
Ett sista desperat försök med DI. Se nedan.
Dom kan alltså inte skicka en kopia på förnyelsemailet!
Trodde man inte om Bonniers koncernen.

Lennart Jansson
24 jan. 2024 14:54 (för 5 dagar sedan)
Hej Hittar inte Förnyelsemailet som skickades 2023-06-06 Får jag bara se det skall jag sluta "tjöta" /Lennart Virusfri

Di Kundservice
25 jan. 2024 09:05 (för 4 dagar sedan)
till mig

Vi kan dessvärre inte skicka en kopia på förnyelsemejlet, vi kan enbart meddela att de har skickats från vårt system till er mejladress den 2023-06-06.
Dubbelkolla gärna ifall mejlet har hamnat i papperskorgen.

29. Januar 2024

Surt med 1 års bindning

Samma problem här. Glömde att säga upp efter 3 månader och sitter nu med ett ettårsavtal, surt!
Varningsklockorna borde ringt redan när jag såg att Klarna var involverad
Nu blir det 9 mån sur kritik av DI i så många medier som möjligt!

10. Januar 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Dagens industri långa avtalsperioder.

OBS ! Det tar över 10 månader för ett avslut om man tecknar sig för prenumeration !
För mig kostar det ca 4590 kr vilket är helt sjukt.
När man ringer så får man erbjudande om "halva" priset men då får man en ny "avtalsperiod" som innebär ny uppsägningstid.

Så passa er för DI om ni inte gillar att sitta i långa och dyra avtal!

2. Januar 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Gjorde misstaget som många andra…

Gjorde misstaget som många andra gjorde..
1 Provade på i tre månader för 79 kronor..
Prova på tiden övergick till någon form av abbonemang..Har sagt upp det , ändå fortsätter fakturorna att komma in..
2 Det går inte komma fram till kundsupporten
3 Har begärt nytt lösen men inget skickas ut
Det är en form av scam som Bonnier och DI kör med.. Trodde mer om det företaget. ARN och konsumentvägledning nästa..
Företaget måste sluta upp med att luras så här
Se upp , teckna aldrig upp dig på något från Bonnier!!

12. Dezember 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Provade tidningen för att kolla om jag…

Provade tidningen för att kolla om jag hade tid att läsa o hänga med lite. Men avslutade efter 3 månader.
Nu tre år senare ringer telefonförsäljare 1-3 gånger i månaden och trakasserar om att påbörja ett nytt erbjudande. Detta elände tar aldrig slut.... Varning ta aldrig någonsin ett abonemang här....

13. November 2023

Löpande abonnemang

Löpande abonnemang

Betalar Di via Klarna och fick plötsligt en faktura från Bonniers som sa att jag måste betala två förnyelsefakturor. Den ena gällde 19 månader tillbaka i tiden. Allt berodde på att Klarna hade missat att faktura vid dessa tider. Har aldrig varit med om något så gnidet företag så jag sa upp mitt abonnemang,
Lennart

20. Oktober 2023

Undvik!!

Även jag lurades att prova DI i 3 månader för 197 kr, missade att säga upp i tid och då fastnade jag med 12 månaders uppsägningstid, ett abonnemang på nästan 4000 kr.
Har mötts av lögner och uteblivna svar. Har vägrat att betala, väntar på att ARN ska besluta i ärendet. Avråder starkt!

24. Oktober 2023
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr