De Wit Schijndel Bewertungen 197

TrustScore 3 von 5

3.0

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Enkele dagen geleden informatie gevraagd via klantenservice over een dakluifel voor mijn bus. Maar geen reactie terug.ook niet ivm evt drukte, nee helemaal niets. Dus ander bedrijf mall gezonden, en... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

In 2017 Bardani tent gekocht bij, bij inmiddels failliete, Live outdoor in Zaandam. Door gebruik waren elastieken van binnentent wat slapper geworden, bij De Wit werd gezegd; breng maar langs, wij her... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Na korte mail wisseling met de zeer vriendelijke Nettie 👍 Ivm productie jaar van een GOK drukregelaar met gasslang ivm as keuring van onze caravan Bevestigt gekregen dat deze dus half februarie... Mehr ansehen

1. Campingausrüster

Vom Unternehmen geschrieben

De Wit Schijndel is een familiebedrijf met veel historie. Het begon allemaal in 1948 toen opa De Wit zijn handeltje in tweedehands legergoederen, matten vlechten en bezems startte. Ruim 75 jaar later mogen we met trots zeggen dat we het meest complete kampeer-, tuin- en sportwarenhuis in Europa zijn. Dankzij 70.000 m² aan winkelruimte en een uitgebreide online shop, vind je altijd wat je zoekt binnen jouw prijsklasse.

3.0

1 Stern

Hat 8 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 1 Monat

Even kijken bij De Wit… en ineens is het avond

De Wit in Schijndel is niet zomaar een winkel. Nee. Dit is een levensstijl, een dagbesteding, een sportevenement en een culinaire tussenstop in één. Als je hier “even snel iets” wilt halen voor het kamperen, kun je net zo goed je agenda leegvegen en je lunch meenemen… of beter nog: níet, want daar kom ik zo op.

Op campeergebied hebben ze hier werkelijk alles. En met alles bedoel ik: alles wat je nodig hebt, alles wat je denkt nodig te hebben, én spullen waarvan je pas in Schijndel ontdekt dat je ze blijkbaar altijd al had moeten hebben. Van tenten waar je in kunt verdwalen tot stoelen comfortabeler dan je bank thuis. Gasstelletjes, pannen, slaapzakken, lampjes, matjes, haringen in 37 varianten (waarvan je er uiteindelijk toch te weinig hebt)… noem het en De Wit heeft het. Waarschijnlijk in drie kleuren en twee prijsklassen.

Wat De Wit extra gevaarlijk maakt (voor je bankrekening) is dat alles ook nog eens overzichtelijk en logisch ligt. Je denkt: “Even kijken.” Een uur later sta je met een winkelwagen vol spullen waarvan je partner zegt: “Maar dit hadden we toch al?”
Ja. Maar deze is beter. Dat zie je toch.

En dan de lunchroom. Serieus. Dit is geen “even een broodje kroket”-hoekje. Dit is een plek waar je bijkomt van de prikkels, je aankopen evalueert en besluit dat je na de lunch nóg een rondje gaat lopen. Lekkere broodjes, goede koffie, prima prijzen en genoeg keuze om zowel de snelle eter als de uitgebreide luncher tevreden te houden. Bonuspunten: je zit tussen andere kampeerders die er net zo vermoeid maar tevreden uitzien als jij.

Wat ook fijn is: de sfeer. Het personeel is behulpzaam zonder opdringerig te zijn, en ze weten waar ze het over hebben. Geen loze verkooppraatjes, maar gewoon praktisch advies van mensen die waarschijnlijk zelf ook met een half huisraad op de camping staan.

Kortom: De Wit is geen winkel, het is een dagje uit.
Je kunt hier met gemak een hele dag zoet zijn: rondstruinen, vergelijken, lachen om gadgets die niemand nodig heeft (maar jij misschien toch wel), goed lunchen en voldaan naar huis rijden met een volle auto en een leeg hoofd.

Aanrader voor kampeerders, dagjesmensen en iedereen die “alleen even wilde kijken” …. succes daarmee.

22. Januar 2026

Beste René,

Wat een fantastische review dank u wel!

Wat mooi om te horen dat u onze winkel ervaart als meer dan “even snel iets halen”. Dat is wat we willen zijn: een plek waar je kunt rondstruinen, ontdekken en vergelijken.

Fijn dat de lunchroom en de sfeer zo goed bevallen zijn. Even opladen, aankopen evalueren. We geven de complimenten zeker door aan onze collega's.

Graag tot de volgende keer in Schijndel.

Klantenservice de Wit Schijndel

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

onvriendelijke verkoopster onprettige en onfatsoenlijk

OP zoek naar Ski schoenen eerst blij met het ruime assortiment. Na bijna een uur wachten op mijn verkoopmedewerker, Het was half 5 maar koopavond dus nog geen tijd. Maar toen ik een zeer onvriendelijke niet behulpzame en liever naar huis gaande jonge verkoopster kreeg, was de zin om bij dit bedrijf mijn ski schoenen te kopen snel voorbij. Ze vroeg nota bene aan voorbij lopende medewerker of hij het wilde overnemen na 5 minuten mij geholpen te hebben. Helaas had hij geen tijd.
Vandaag bij intersport Uden fantastisch en goed geholpen door een jongeman met kennis en kunde en de tijd om de juiste schoenen voor mij te vinden. Het kan echt anders.

2. Januar 2026

Beste Franca,
Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen. Het spijt ons te horen dat je bij ons niet de service hebt ontvangen die je verdiende en dat onze verkoopmedewerker niet de tijd en aandacht kon geven die je nodig had. Dit is zeker niet de standaard die wij voor onze klanten nastreven.
We nemen jouw feedback zeer serieus en zullen dit intern bespreken, zodat we dit in de toekomst kunnen verbeteren en onze medewerkers onze klanten op een vriendelijke en professionele manier kunnen helpen.
Nogmaals onze excuses voor deze ervaring en bedankt dat je ons hierop hebt gewezen. We hopen dat je ondanks deze teleurstelling alsnog plezier zult hebben van je aankoop. Mocht je vragen hebben of contact willen opnemen, dan kun je altijd onze klantenservice bereiken via info@dewitschijndel.nl
We zouden het waarderen als je ons in de toekomst nog een kans geeft om te laten zien hoe het ook kan.
Team De Wit Schijndel

Slechte service.

Slechte service.
Wij hebben inmiddels vier jaar geleden camping stoelen van Westfield gekocht. De Performance Advancer. Helaas laten de schroeven na elke vakantie los. Door het opnieuw schroeven verwijden de schroefgaten. Dit is een bekend probleem en Westfield heeft hier wat aan gedaan bij de nieuwere stoelen. Wij hebben de stoelen opgestuurd. Wij wonen in een dorp naast Groningen. De stoelen zouden gemaakt zijn. Helaas de afgelopen zomer hetzelfde probleem. Alle schroeven weer los. We kunnen de stoelen opnieuw langs brengen of op sturen. Even langs brengen is geen optie. Ruim 2 uur rijden enkele reis. Dus maar weer opsturen. Moeten de verzendkosten wel zelf betalen. Deze kunnen we dan achteraf declareren. Allemaal heel omslachtig. Het wordt je niet makkelijk gemaakt om een defect artikel met een bekend probleem bij de fabrikant om te ruilen voor een goed product. Hooguit repareren en dat is al zo omslachtig dat je het er bijna bij wilt laten zitten als de stoelen niet zo duur waren geweest. Heel jammer. Wij kiezen niet weer voor de Wit.

10. Oktober 2025

Beste Jessica,
Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Het spijt ons te horen dat het oplossen van het probleem met uw Westfield Performance Advancer campingstoelen zo omslachtig en frustrerend is verlopen. Dit is uiteraard niet de service die wij voor onze klanten willen bieden.
We begrijpen dat het meerdere keren opsturen van de stoelen, de reisafstand en de afhandeling van de verzendkosten erg vervelend is, zeker bij een terugkerend probleem dat bij de fabrikant bekend is. Uw feedback nemen wij zeer serieus en we zullen dit intern bespreken, zodat we dit in de toekomst beter kunnen afhandelen.
Onze excuses voor het ongemak dat u heeft ervaren. We hopen dat u ondanks deze situatie nog steeds plezier zult hebben van uw stoelen. Mocht u verdere vragen hebben of contact willen opnemen, dan kunt u altijd onze klantenservice bereiken via info@dewitschijndel.nl
Team De Wit Schijndel

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Webshop is niet aan te bevelen

Webshop is niet aan te bevelen. Ze sturen een verkeerd product en geven jou als trouwe klant de schuld! Terwijl wij echt het juiste product hebben geselecteerd.
Consequentie wij moeten extra kosten maken om het product te retournemeren.

27. Oktober 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

beste webwinkel voor camperbouw

Ik heb prima telefonische hulp gekregen bij het bestellen van alles voor de aansluiting van een Truma heater. Ik heb er al heel vaak besteld. Ze hebben een breed assortiment, zijn goedkoop, hebben een goede website, goed bereikbaar via telefoon of email en hebben een zeer vriendelijke en professionele klantendienst. Ik vind hun huidige score op Trustpilot veel lager dan gerechtvaardigd. Misschien dat vooral mensen met negatieve ervaringen in de pen kruipen..?

18. Oktober 2025
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Jammer

Afgelopen Maandag 6 oktober een paar wandelschoenen gekocht, er was een personeelslid twee klanten tegelijk aan het helpen en een jongen (stagiaire?) keek met haar mee mee. Hij heeft uiteindelijk met mijn schoenen meegekeken maar wist eigenlijk ook niet of het de goede maat was. Ik vroeg of ik dan beter kon wachten op zijn collega, wist hij eigenlijk ook niet. Omdat ik van dit merk schoenen al eerder een paar heb gehad, sprak ik af dat ik ze thuis nog eens zou passen en anders op een ander moment zou terugkomen om mee te laten kijken als ik alsnog twijfelde. Dat was geen probleem.

Afgelopen vrijdag (10 oktober) belde ik naar de klantenservice met de vraag of het alsnog mogelijk was om de volgende dag even terug te komen om mee te laten kijken omdat ik toch iets terug moest brengen. De klantenservice medewerker genaamd Karin was erg verbolgen over het feit dat ik op de 'allerdrukste dag van de week' langs wilde komen hiervoor en waarom ik het niet meteen had gedaan? Ik vertelde dat het maandag ook al druk geweest was en dat ik meteen bij openingstijd er zou zijn, maar ze vond het allemaal maar vreemd en ik moest mij dan maar melden bij de klantenservice en dan 'zouden ze wel kijken of er tijd was'. Ik gaf aan dat ik voor de €229 die de schoenen kostte eigenlijk wel graag advies wilde hebben, maar volgens Karin deden ze dat achteraf niet, dat moest maar meteen gebeuren. Het was maar 'heel raar'. Het was een erg onprettig gesprek en ik heb diezelfde dag nog besloten om mijn schoenen te retourneren. Ik ga liever naar een andere winkel (zoals Bever), waar wel tijd word genomen voor advies en waar je wel terug mag komen bij extra vragen.

Overigens zie ik in de reviews van de afgelopen jaren de naam Karin vaker voorbij komen, jammer dat daar niks mee word gedaan.

Ik kwam meestal meerdere keren per jaar bij de Wit, maar helaas word de service sinds ongeveer een jaar steeds minder. Voorraden die niet kloppen, nergens personeel te vinden in de winkel, onvriendelijke klantenservice (zowel aan de balie als aan de telefoon). Misschien maar goed dat de Wit word overgenomen door Obelink, hopelijk gaat de service er dan weer op vooruit!

10. Oktober 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Zelfs naar een concurent verwezen :-)

Goed geholpen in de camperonderdelen winkel (staat aan de andere kant van de weg) van De Wit.
We hadden wat vervangingsonderdelen nodig voor het fornuis en de fietsendrager. Op basis van onze foto's wist de medewerker precies welke onderdelen dat waren.
Ook hadden we een onderdeel voor onze koelbox nodig. Dat had De Wit niet maar de medewerker zocht de juiste nummers op en liet ons zien op welke website we het konden bestellen. Dat was heel attent en bijzonder.

4. Oktober 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Wij hebben in maart een nieuwe tent…

Wij hebben in maart een nieuwe tent gekocht.
Hier 1x mee op vakantie geweest en toen met het aanspannen van de tent ging de lis los( deze was denk ik niet goed gestikt).
Na de vakantie meteen met de tent terug gegaan.
De meneer achter de balie was erg vriendelijk en hielp ons perfect.
Hij vroeg zelfs of we nog tips hadden voor de tent dingen die we misten....uhh ja die hadden we zeker.
Hier ging hij mee aan de slag.
De tent is heel mooi / netjes gemaakt.
Goede service 👌

18. September 2025

Niks dan lof.

Bij het opbreken van de vouwwagen na 4 weken vakantie te hebben gehad bleek dat er een oog van de zonneluifel voortent van het doek was los gekomen/gescheurd. Dit was nog binnen de garantie periode. Mailcontact gehad en het probleem uitgelegd. Kort daarna via de mail instructie gekregen voor het opsturen etc. Vandaag, binnen een week, netjes gerepareerd via de post terug ontvangen. Het was super netjes gedaan. Top.

29. August 2025
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Nu voor de 2e keer geweest

Nu voor de 2e keer geweest. De eerste keer een erg vriendelijke verkoper die ons erg goed hielp en met ons meedacht voor oplossingen.
Vandaag weer geweest, een enorm arrogante verkoper die liever lui dan moe is. Het ging om een inbouwspotje voor een badkamerlamp in de bürstner. Liet hem een foto zien, keek er totaal niet naar en zei; zo lang ik de maten niet weet kan ik er niks mee en ging naar de volgende klant aan de balie. Dat is prima, maar je kunt dit ook anders brengen. Bv, daar hangt een meetlintje, als u even gaat meten help ik u graag verder. Volgende keer weer lekker naar Obelink.

26. August 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Slecht bedrijf helpen je totaal niet…

Slecht bedrijf helpen je totaal niet bij een probleem en dan praat ik niet over iets goedkoops naar van boven de 1300€ en dan geen enkele service ik raad iedereen aan om bij obelink te bestellen daar helpen ze je tenminste wel

25. August 2025

Geen service

Arrogantie den top komen aan in het kleine winkeltjes voor onderdelen we hebben een graag over de spiegels voor op de auto 3 man ziet ons binnen komen met de spiegels en ze wisten niet hoe snel ze weg moesten lopen.naar t magazijn 20 min gewacht aan de balie en zonder resultaat maar vetrokken ooit werd je top geholpen voortaan obelink voor ons

15. August 2025

Het mannen kransje

We kwamen het pand binnen waar ze campingspullen verkopen dus tegenover het grote pand zeg maar Er stonden 4 a 5 man bij elkaar samen te buurten en te lachen op de telefoon aan kijken
Toen ik iets vroeg omdat we het niet konden vinden en iets niet wisten Wezen ze ons naar de rij waar het in lag
We konden het nog niet vinden en zagen een jongeman de enigste die daar aan het werk en bezig was en die kwam meteen/ maar hij zei ik heb er eerlijk gezegt helemaal geen verstand van Het ging over een pomp . Ik heb nog nooit zoiets gezien met zoveel personeel in een winkel waar wij de enigste klanten waren en zo klant onvriendelijk zijn dat ze nog te lam zijn om ons te helpen . Stond ook nog een dame bij de kassa Dus de mannen hadden helemaal niks te doen , stonden wat te kletsen in een groepje

8. August 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Slechte service voor een slecht product

In januari een fietsendrager (Fiamma Carry Bike Volkswagen T5 D - T6 D - T6.1 ) besteld. Deze werd snel bezorgd. Hoewel in de beschrijving stond dat de drager 35 kilo kon dragen waren mijn fietsen (samen 32 kg) te zwaar voor de drager. Deze zakte uit en kwam los van de bus. Slecht product dus. Toen ik de Wit Schijndel een e-mail stuurde om een oplossing te vinden kreeg ik geen reactie. Toen ik drie weken later liet weten dat ik een review zou schrijven werd ik meteen gebeld met de mededeling dat er aan gewerkt werd. Inmiddels weer een maand verder is er nog niets gebeurd. Slechte service

16. Juni 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Hebben incomplete artikelen en nemen geen verantwoordelijkheid in een snelle oplossing.

Er zijn incomplete artikelen in de winkel. Missen snoeren die bij electrische apparaten horen. Op de vraag of ze het laatste artikel compleet willen maken met het snoer van een soortgelijk apparaat van hetzelfde merk en prijs, kan dit niet. Het beleid is namelijk geen verpakkingen open te maken. Gevolg; een trouwe klant die weer naar huis kan en nog steeds een artikel dat naar het magazijn moet terwijl ze ook een koelbox hadden kunnen verkopen voor 180 euro. De logica in klantgerichtheid is hier ver te zoeken. Tip, bel vooraf of het compleet is want flexibiliteit op dit front is er helaas niet. (Zo te zien heeft trustpilot een eigen manier van taalgebruik want sommige woorden lijkt hij niet te kennen)

5. August 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Draaiplateau bijrijder Mercedes Benz…

Draaiplateau bijrijder Mercedes Benz heeft een TUV keuring. Daarmee kom je niet door de RDW keuring. de afdeling VRT van de RDW dient de keuring te doen van de draaiplateaus. Zij vragen om een voertuig specifieke testrapport (getest op het chassis van de auto). Geen enkele van de draaiplateaus van De Wit heeft zo'n voertuig specifiek testrapport. Mogelijkheid is inbouwen na de RDW keuring (je dient wel zitplaatssen te hebben in het woongedeelte). Echter, je krijgt geen OVI RDW kenteken aantekening van de goedkeuring. Bij een ongeluk (geen goedkeuring RDW) heb je een probleem met de verzekering.

18. Juni 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr