DV Dakdekkers B.V Bewertungen 31

TrustScore 4 von 5

4.0

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Dak laten renoveren door DV dakdekkers. Al tijdens de werkzaamheden begonnen de lekkages. Dat zegt eigenlijk al genoeg. Zzp’ers worden ingezet die er een puinhoop van maken een geen idee hebben... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ze hebben de dakbedekking van onze aanbouw vervangen zijn zeer tevreden over de werkzaamheden die uitgevoerd zijn hartelijk dank nogmaals heren Met vriendelijke groet , Milan.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Betrouwbaar, komt afspraken echt na. Aardig hardwerkend personeel. Panlatten vervangen en dampwerende folie aangebracht. Daarna oude pannen teruggelegd. Zijn teruggekomen toen het nog niet helemaal go... Mehr ansehen

4.0

Gut

TrustScore 4 von 5

31 Bewertungen

5 Sterne
4 Sterne
3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Dak laten renoveren door DV dakdekkers

Zzp’ers worden ingezet die er een puinhoop van maken een geen idee hebben wat ze aan het doen zijn.

Uiteindelijk heb ik een ander bedrijf moeten inschakelen om alles te fixen. Extra kosten en een hoop gedoe verder.

Vooraf wordt het allemaal mooi verteld, maar daar blijft het ook bij. Niet mee in zee gaan!
Zijn oude BV heeft meneer de vogel ook al moeten opheven door alle ellende!!

27. August 2025

Zeer slecht

Wij hebben ongelooflijk slechte ervaring met deze DV dakdekker van De Vogel. Wij zijn met hem in zee gegaan obv goede recensies. Achteraf gezien twijfelen we aan de echtheid van deze recensies. Het werk dat is geleverd is beschamend. Na afloop heb ik een andere, onafhankelijke dakdekker laten kijken en die bevestigde precies wat we al vreesden: het werk is slordig, nalatig en zelfs schadelijk uitgevoerd.

De loodvervanger liet op meerdere plekken gewoon los, wat zichtbaar vanaf de grond. Wij kregen na de werkzaamheden te maken met aanhoudende lekkages. Toen we hierover contact opnamen, duurde het ruim een maand voordat deze dakdekker überhaupt langskwam. Volstrekt onacceptabel als je klanten met schade laat zitten.

Nog erger: in plaats van de problemen netjes op te lossen, probeerde hij een nieuwe offerte aan te smeren voor “nieuwe werkzaamheden”. De oorzaak zou liggen aan “de windrichting van de regen”. Er werd geen enkele verantwoordelijkheid genomen voor het gebrekkige werk, maar er werd juist geprobeerd om er opnieuw aan te verdienen.

Daarnaast hebben de werknemers er een enorme puinhoop van gemaakt. Overal lag afval en rommel, en tot onze verbazing ontdekten we zelfs verpakkingsmateriaal dat onder de zonnepanelen was achtergelaten. Dat is niet alleen slordig, maar ook nog eens brandgevaarlijk.

Om de lekkage te verhelpen hebben we een andere, onafhankelijke dakdekker ingehuurd. Die bevestigde precies wat we al vreesden: het werk is slordig, nalatig en zelfs schadelijk uitgevoerd.

Kortom: dit bedrijf levert prutswerk, werkt onzorgvuldig. Bespaar jezelf stress, kosten en risico’s en kies een andere andere partij.

15. Juli 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mijn ervaring met DV Dakdekkers B.V.

Netjes afgehandeld, vooraf duidelijk wat de kosten waren
Bedrijf kwam snel in actie wegens lekkage door achterstallig onderhoud van net gekocht huis, kwamen wij erachter dat het dak van de schuur vervangen moest worden.

Eenmaal op locatie was het duidelijk wat het totaalplaatje zou kosten. Het resultaat was zelfs beter dan verwacht.

Dezelfde dag was alles al verbouwd, een top samenwerking en veel gelachen met ze.

6. Februar 2026

Super snelle service

Super snelle service , geholpen aan mijn lekkage van mijn platte dak . Lopen alles netjes na aan het eind van de dag. Super vriendelijk meelevend personeel .

Bedankt heren!

21. Januar 2025

Lekkage verholpen

Heren bedankt, ik heb nu na 2 weken geen vocht meer gezien dus is de lekkage verholpen bedankt voor de samenwerking.

12. Dezember 2024

Geweldig

Geweldige service aardige jongens prijs kwaliteit verhouding ik raad het zeker aan om dit bedrijf in te zetten voor u probleem

2. Januar 2025

Een echte aanrader

Een echte aanrader. Heb nu door dat de vogel langs is geweest geen lekkage meer in mijn dak. Super dankbaar

13. Januar 2025

Stelletje ellendelingen

Stelletje ellendelingen.
Ondertussen staat mijn zoon z’n bed nog steeds naast een lekkend dak. Deze mensen zijn echt problematisch. Inmiddels zijn bedreigingen openbaar gemaakt

20. November 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik kan Dv dakdekkers ten zeerste…

Ik kan Dv dakdekkers ten zeerste aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een top dakdekker voor het snel verhelpen van een lekkage. Hun team van experts heeft me uitstekend geholpen en ik zal ze zeker weer bellen als ik in de toekomst weer een probleem met mijn dak heb. Bedankt Dv dakdekkers voor jullie geweldige dakwerk!

3. Oktober 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr