Det Fynske Bilhus Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Havde købt en bil hos dem,der opstod en misforståelse under handlen,det gjorde så at da vi kom skulle hente den(der var kommet plader på) ,kunne der ikke monteres træk på den som aftalt i slutsedlen.M... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kan klart anbefale det fynske bilhus, servicen er i top og ikke kun for at sælge dig en bil, de er med dig hele vejen også hvis der skulle ske noget med bilen efter salget Har nu været igennem et... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Min kæreste havde købt en bil hos Det fynske bilhus. Han havde ikke fået læst specifikationerne om bilen ordentligt igennem og endte faktisk med at være rigtig ked af sit køb:( han kontakter sælger S... Mehr ansehen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Allan fører sine anmeldelser igennem Trustpilot med høje stjerner, i bytte for en god service og handel. Desværre er han ikke loyal og en længervarende kommunikation efter bilsalget, hvor flere p... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

1. Autohändler
  2. Automarkt
  3. Gebrauchtwagenhändler

Über Det Fynske Bilhus

Vom Unternehmen geschrieben

Stort udvalg af brugte biler
Det Fynske Bilhus har et bredt udvalg på 80-100 nyere brugte biler.
Alle vores biler er klargjorte både mekanisk og kosmetisk og vi gennemgår efter ønske den nyere brugte bil med dig/Jer, når du/I henter bilen.
Alle biler solgt fra Det Fynske Bilhus A/S leveres med reklamation i henhold til Købeloven.

Populære nyere brugtbiler til altid skarpe priser
Det er en erklæret hensigt, at have et stort varieret udbud af populære nyere brugtbiler til altid skarpe priser. Vi udtager derfor hver uge 25% af vores varelager til overvågning af pris, så vi sikrer os altid at være konkurrencedygtige

Vores rødder er fynske
Hvilket afspejles i firma-navnet og vi ligger fysisk lige midt i Danmark.
Vi handler med kunder fra hele Danmark og tilbyder online handel og levering af bilen lige til døren.

Ved bilhandel med Det Fynske Bilhus A/S er der:
✅ Mulighed for at tilkøbe ekstra garanti forsikring.
✅ Mulighed for tilkøb af vinterhjul.
✅ Mulighed for tilkøb af undervognsbehandling.
✅ Mulighed for tilkøb af træk.

Vores personale er veluddannet
- Og deltager i alle relevante kurser og har mange års erfaring fra bilbranchen både fra ny-vognsforhandlere og fra store brugtvognsforhandlere i Danmark

På gensyn til en god bilhandel.
- Allan

Alle Bewertungen

20 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Nu har vi haft vores bil i 1.5 år

Nu har vi haft vores bil i 1.5 år. En månede efter vores aftale var udløbet der fra gik vores ad blue tank i stykker, de ville ikke hjælpe selvom der lå en lygte oppe under. Da det var en lesing bil så det var ikke deres problem. Nu har jeg lige haft den til service. Og det træk vi har været med til og betale i aftalen om og købe bilen, er uoriginaltil bilen. Så der kostede os penge igen.

20. September 2022

Hej Ditte

Tak for din anmeldelse her på Trust Pilot.

Du har også henvendt dig til FDM vedrørende denne sag - dem har jeg været i dialog med .
FDM og jeg blev via mail korrespondance (som jeg kan fremsende, hvis du ønsker det) enige om, at du IKKE har en sag, som betyder, at vi skal dække dine udgifter.

Vi følger gældende dansk lovgivning – Købeloven – og den falder ikke ud til din fordel i denne sag og det mener du åbenbart at vi fortjener en 1 stjernet anmeldelse for.

De Fynske Bilhus A/S

Professionel og ordentlighed

Professionel og ordentlighed ermeget beskrivende for
vores oplevelse med det Fynske Bilhus
Servicen var i top og det er raremennesker, som driver virksomheden.
Vi fik en rigtig god rådgivning af Søren Dahl.
Kan kun give vores bedste anbefalinger og takker for en god oplevelse.
Mange hilsner og tak fra Knud Madsen

31. August 2022
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Absolut 5 stjerner værdigt!

Jeg har netop købt en ny bil hos Det Fynske Bilhus og servicen var HELT i top. Billederne og beskrivelsen online passede overens med den bil vi så i butikken. Deres medarbejder stod klar til at besvare alle vores spørgsmål og gav os endda en rigtig god aftale. Jeg giver dem min aller varmeste anbefaling!

18. August 2022
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Professionel og ordentlighed er meget…

Professionel og ordentlighed er meget beskrivende for min oplevelse. Servicen var i top og det er super rare mennesker som driver virksomheden.
Jeg fik en rigtig god rådgivning og svar på alle mine spørgsmål omkring bilen.
Kan kun give mine bedste anbefalinger og sige tak for en god oplevelse.

Hilsen Jesper

10. August 2022

Fantastisk oplevelse

Den bedste service, du får den bedste service om du får købt en bil eller ej. Og de står altid til at hjælpe dig med bilen hvis der er noget galt og de hjælper også gerne det ekstra.

Jeg havde to ridser jeg skulle have malet i den bil vi købte ved ham som de self betalte for, men han betalte også får en stor ridse som ikke var med i aftalen, det kalder jeg service!

Så jeg vil klart anbefale at købe jeres næste bil ved det fynske bilhus, de giver dig en god viden om bilen og de står altid til at hjælpe dig hvis der er noget galt.

22. Juni 2022

Fremragende oplevelse

Fremragende oplevelse, også selv om det ikke endte i salg.
Bestemt et sted jeg kommer igen, næste gang jeg (eller familien) søger nyere brugt bil.

29. Mai 2022
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kan på alle måder anbefale Det fynske bilhus.

Kan på det varmeste anbefale, at handle bil hos Det fynske bilhus. Fra start til slut har det været en yderst god oplevelse. Alle har været imødekommende og tålmodige, da jeg var meget i tvivl om, hvilken bil der passede til mit behov. Jeg har ikke forstand på biler, men alligevel følte jeg mig hørt og der var ingen "dumme spørgsmål". Tværtimod, så oplevede jeg at der ikke skulle laves nogle forhastede beslutninger og der var god tid, når jeg skulle prøvekøre en bil eller havde spørgsmål. De har god erfaring og ved hvad de taler om.
På alle måder meget professionelle og ærlige bilforhandlere, der ønsker at kunden er tilfreds, når man triller afsted i sin nye bil.
Skal du handle bil, så vær ikke i tvivl. Det fynske bilhus vil fremover være stedet, hvor jeg handler bil.

25. Mai 2022

Dårlig service og aftalebrud

Dårlig service og aftalebrud

Vi besøgte søndag den 22. Maj 2022 bilhuset og lavede aftale om mulig handel med en Tesla 3.
Vi fik tilbudt vinterdæk med fælge med i købet, samt pris på vores egen bil.
Aftalen var mundtlig og vi var tilfredse.

Idag - mindre end 24 timer efter besøget hos dem, ringer vi for at afslutte handlen. Vi er klar til at købe.
De fortæller nu, at vinterdæk ikke følger med og at det var en fejl/misforståelse. Da jeg spørger til andre muligheder, er svaret “jeg kan tilbyde jer denne bil til den pris, den står til.”

Er det åben og ærlig bilhandel?
I vores forsøg på at appellere til deres aftale, vælger direktøren desuden at gøre opmærksom på, at sælgeren påstår, at han ikke har lavet denne aftale med os.
Indforstået må det altså være os kunder, der tager fejl eller direkte taler usandt.

Jeg vælger at købe min Tesla et andet sted.

23. Mai 2022

Hej Lene

Tak for din anmeldelse her på trust pilot – den havde du jo også lovet mig at skrive i din første mail til mig.

Jeg har naturligvis talt med min medarbejder, som ikke er enig i din fremlæggelse af sagen:

- I har fået en prøvetur.
- Mundtligt bud på Jeres bil, som vi måske skulle have i bytte det vidste I ikke.
- Og tilbud på køb af vinterhjul som står i udstilling med et tydeligt prisskilt.
Vinterhjul som hos Tesla koster kr. 16.050.-

Det fremgår også af salgsannoncen på nettet og skiltet på bilen i butikken, at der ikke medfølger vinterhjul til bilen, det er tilkøb.

I forlader butikken for at tænke over tingene – du ringer dagen efter og tilbyder os en handel, hvor der skal indgå gratis vinterhjul – det afslår vi.

I må i jeres dialog med salgsrådgiveren have talt forbi hinanden – og jeg beklager - som jeg også har gjort i adskillige mails til dig, at I kan have fået den opfattelse, at vi giver gratis vinterhjul med til en af i forvejen DK´s billigste Teslaer.

Det er naturligt for mig at stole på mine medarbejdere og træffe beslutninger ud fra de informationer jeg modtager også selvom det - heldigvis meget sjældent -strider mod kundens udsagn.

Jeg håber, at I finder en lige så fin Tesla et andet sted.

Det Fynske Bilhus A/S

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Tidligere anmeldelse blev fjernet af trustpilot

Vi har for kort tid siden købt en…
Vi har for kort tid siden købt en Peugeot 308 SW, vi var lidt for hurtige til at blive glade for bilen, og fandt ud af at vi manglede en trækkrog da vi kom hjem, til Lyngby i Nordsjælland. Vi skrev en mail til Søren fra det fynske bilhus, i weekenden, fik en mail tilbage hvor der stod, at hvis vi ellers var glade for købet, ville han se om han kunne gøre noget for os mandag, Søren fandt en god pris på træk.
Efter vi havde kørt i bilen i 14 dage fik vi et gratis sommer-check hos Peugeot i lyngby, de fandt 4 fejl på bilen, vi kontaktede Allan, som straks fandt et godt værksted i nærheden af vores bopæl der har udbedret fejlene, kan anbefale denne forhandler.

20. Mai 2022

Rigtig god service...

Vi har lige kørt en Ford fokus stationcar hos "det fynsk bilhus" rigtig god service, den en dag kom vi og prøvede bilen og fik lavet et tilbud på bilen, dagen efter prøvede vi bilen igen. Og tog derefter en beslutning om at det var en bil vi skulle have med hjem.

Der skulle skiftes batteri og ny pære i den og skulle synes, de håbede at vi kunne for den enden påske. Holder hvad de lover..

15. April 2022

Dårlig service

Der er kun fokus på bilsalg, og så snart bilen er solgt, og man har overført pengene, er de praktisk talt ligeglade. Vi skulle have lavet et stenslag og nogle buler som allerede var på bilen, da vi købte den, men så snart pengene var overført, måtte vi selv kontakte den mand, de bruger til stenslag, da de ikke var særligt behjælpelige med at få lavet en aftale gennem dem. Bilen skulle ved køb for nyligt have fået service, men heller ikke det var der hold i, de havde blot nulstillet systemet, så bilen ikke meldte olieskift.

8. März 2022

Hej Lasse
Tak for din anmeldelse her på Trust Pilot.

Nu er det næsten 1 år siden du har købt bilen hos os og vi er forundret over, at du starter med, at kommunikere med os via sociale medier (Trust Pilot / Google) uden først at prøve at rette direkte henvendelse til os. Jeg har også prøvet at kontakte dig adskillige gange men du ønsker åbenbart ikke tale med os?

Vi er kede af at høre, at du syntes vi ikke hjælper med at få din bil gjort færdig som aftalt. Det er bestemt ikke vores hensigt. Det bedste er at få gjort bilen helt klar inden vores kunder får bilen udleveret. Nogle gange er det ikke muligt - eksempelvis ferie perioder. Så kommer vi med flere forslag til tidspunkter hvor det aftalte arbejde kan laves og kan tidspunkterne ikke bruges, beder vi vores kunder om selv at lave en aftale hvor det passer dem bedst. Det syntes vi er det mest praktiske for alle parter og fungerer rigtig godt for mange af vores kunder.

Alle biler fra Det Fynske Bilhus har altid fået et gennemgående tjek af Service bog Tandrem Syn Bremser, bære arme, m.m. hos et at de topprofessionelle værksteder vi samarbejder med. I dit tilfælde, foreligger der dokumentation via faktura for udført arbejde. Og derfor undrer det mig at du hævder, at vi ”blot” slukker servicelampen. Enten bliver vi snydt af det værksted vi anvender - eller også er det du fremkommer med injurier. Jeg vil derfor indtrængende bede dig om at fremlægge beviser for din påstand, så jeg kan gå videre med sagen til det pågældende værksted, der har udstedt fakturaen – det er yderst vigtigt - for vi ønsker på ingen måde at snyde vores kunder, ej heller ønsker vi at blive snydt af vores samarbejdspartnere.

Jeg håber du er glad for din bil og hvis der er noget som ikke lever op til dine forventninger er du altid velkommen til at ringe/maile/ eller komme forbi. Vi er her alle ugens dage 10-17.

Det Fynske Bilhus A/S

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Meget stor anbefaling herfra til Det…

Meget stor anbefaling herfra til Det Fynske Bilhus. Helt igennem ordentlig og tryg behandling ved køb af en brugt Toyota Yaris. Kort efter købet var der en lampe der lyste, og dette løste de med det samme uden problemer.

6. März 2022
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Stor ros til Det Fynske Bilhus!

Det Fynske Bilhus udviste flot, flot konduite og service, da jeg få dage efter køb af en i øvrigt fin og velholdt Dacia Logan 0.9 2019 fik en ubehageligt stor opkrævning fra Motorstyrelsen. Bilen var udstyret med LPG-gasanlæg, hvilket miljømæssigt syntes at være en stor fordel. Desværre medfører dette “bi-fuel” system helt overraskende en grøn afgift på næsten 5000 kr. halvårligt - på en bil, der primært er drevet af benzin! Dette i kontrast til de 580 kr. i halvårlig afgift, som en Dacia Logan 0.9 benzin normalt koster. Ingen havde på forhånd haft fantasi til at forestille sig dette - heller ikke bilfirmaet. Som følge heraf gik handlen tilbage uden diskussion, og jeg fik min “gamle” bil tilbage uden omkostning for mig - og endda flot salgsklargjort! Stor, stor ros til Det Fynske Bilhus, som kun kan anbefales varmt herfra!

16. Februar 2022

Fuldstændig fantastisk service

Jeg her netop handlet brugt bil hos Allan og hans folk, og det bliver bestemt ikke sidste gang - heller ikke selvom det kræver en tur fra Sjælland til Fyn - det er det hele værd.
Jeg har oplevet en helt igennem fantastisk service hele vejen igennem. Allan er ualmindelig professionel, venlig og imødekommende, og han har støttet og rådgivet på bedste vis i forbindelse med bilkøbet.
Selv i efterforløbet, hvor en lampe har lyst i instrumentbrættet - er der ikke langt fra ord til handling - og Allan er klar til at hjælpe med det samme.
Inden jeg tog kontakt til Det Fynske bilhus, tjekkede jeg deres anmeldelser her på Trustpilot og blev overrasket over de mange meget positive anmeldelser - det forstår jeg nu ;-)
Hvis man kunne give 10 stjerner, fik Allan det - de allerbedste og varmeste anbefalinger herfra.

8. Februar 2022
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Perfekt sted at købe en brugt bil

Jeg har netop lige købt en bil hos Det Fynske Bilhus, og har kun positive ord at sige omkring dem! De ansatte er utroligt venlige og yder en fantastisk service - de er oprigtige i det som de siger, og lægger ikke skjul på noget vedr. bilen og dens mangler. Alt i alt har det været en god oplevelse at handle med dem, og jeg gør det gerne igen.

6. Dezember 2021
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr