Jeg bestilte en figur mandag morgen med gravering og den var leveret tirsdag. Hurtig service når det gælder. Figuren kommer med til Norge søndag til Nordisk mesterskab hvor den skal være værtsgave. 10... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jeg stod og skulle købe en jernfigur som gave og havde nogle spørgsmål omkring gravering. Jeg fik hurtigt svar på mine spørgsmål, og de sendte endda billeder, så jeg kunne se, hvordan graveringen... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vi er i sommerhus nær Videbæk hvert år, og handler altid hos Bettina. Vi kommer der primært for rommen, da der er smagsprøver, og Bettina ved hvad vi godt kan lide. Meeeen der kommer altid lidt ud... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Super betjening fra kundeservice og lynhurtig levering. Fin vare og god pris. Kan ikke gøres bedre!
Unternehmen hat geantwortet
Rigtigt hjerteligt velkommen hos os. Vi hjælper dig gerne med at finde den perfekte gaveløsning til enhver anledning. Hos Design og handelshuset arbejder vi med individuelle gaveløsninger til private og erhverv. Det er vigtigt for os, at du som kunde finder den ideelle gave, og du er altid velkommen til at kontakte vores kundeservice på telefon +45 20 99 81 45, hvis du har spørgsmål til din bestilling eller til vores produkter. I vores fysiske butik på Højsagervej 2, 6920 Videbæk er vores personale altid klar med en hjælpende hånd og vejledning vedr. vores brede sortiment indenfor, metalfigurer, specialiteter, brugskunst og gavekurve.
Højsagervej 2, 6920, Videbæk, Dänemark
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Kan varmt anbefale Design og Handelshuset.
Bestilte en svendegave og er ovenud tilfreds med resultatet!
Den er så flot og modtageren bliver med garanti ellevild!

Antwort von Design og handelshuset
De får bestemt top karakter af mig. Bestilte torsdag og modtog fredag. Er vild med min søns svendegave....

Antwort von Design og handelshuset
En service der overgår alt
Jeg bestilte nogle ledlys som de så desværre ikke havde i den farve jeg ønskede,
Jeg blev herefter ringet op af den sødeste dame ( ejer), at hvis der var en anden farve jeg kunne bruge, ville hun gerne sende en SMS,
Så altså ikke nok med hun brugte tid både på at ringe, sende SMS og
Så også sende billeder, det er da service der vil noget ,
Hvis nu alle netfirmaer var sådan så ville der være langt mindre problemer på alle måder,
Jeg handler her rigtig gerne igen
Mvh astrid-line krog
Super service. Og hurtig levering selvom det var med indgravering og med hjælp til teksten af dem.

Antwort von Design og handelshuset
hurtig levering og pakken var pakket i bobbelplast og pose. super fedt, at der bliver passet på det produkt man bestiller
og lækker service, at i pakker ind gratis! det er der ikke mange der gør!
dog fandt jeg efterfølgende samme produkt 200 kroner billigere i en fysisk butik.. det synes jeg måske ikke helt giver mening 😅

Antwort von Design og handelshuset
Fantastisk kundeservice og flotte gaver (svendegaver)
Super hurtig levering. Bestilte fredag og fik lørdag. Havde en behagelig snak med ejeren da vi skulle bruge 2 gaver til vores kollegaer som skulle på pension. Holdt hvad hun lovede, og vi har 2 super fede gaver at give.
Bestilte en vare i september med besked om de ville begynde at sende i oktober. Idag er det d. 2 november og jeg har lige fået besked om min vare nu er pakket. Det er simpelt hen for lang leveringstid, og dårlig service at jeg ikke er blevet informeret under vejs. Havde næsten nået at glemme jeg havde bestilt pakken.
Hurtig og korrekt levering, præcis som de lover.
+ gratis gaveindpakning er ren luksus
Bestilte mandag aften, modtog onsdag. Vedlagt en håndskreven note og en flødekaramel:-) Handler her igen uden betænkninger.
Rigtig fin vare. Selvom der skulle graveres en tekst på varen jeg købte, havde jeg den allerede om tirsdagen (bestilte søndag)
Kan kun Anbefale design og handelshuset :-)
Hurtig præcis levering, ringede til dem og kunne ikke finde den ene vare, fik besked på at varen netop var kommet ind i huset, og blev tilbudt at jeg bare kunne bestille en anden vare, så ville de skrive det rigtige når ordren var i hus. Det er godt nok en rigtig god kunde oplevelse. Vil til enhver tid anbefale firmaet til andre
bestilt en svendegave, som bare er rigtig sjov og anderledes. Hurtigt levering og rigtig fin service. Kan kun anbefales.
Vi bestilte en figur med gravering lørdag aften og tirsdag formiddag havde vi fået pakken! Selvom vi var sendt ude, så gik det utroligt hurtigt, hvilket var dejligt når vi skulle bruge den i dag onsdag d. 8/3. Super god service!
Vil med glæde handle her igen!!
Vi var alt for sent ude med en svendegave - faktisk fik vi først bestilt i går og til brug i dag. Helle fra Design og Handelshuset klarede indgravering, indpakning og levering til tiden, så vi med stor overbevisning kunne overbringe gaven i dag! En sjov figur, som vakte stor glæde hos den udlærte svend og misundelse hos kollegaerne. Kan på det varmeste anbefale både produkt og service. Topkarakter:-)
En hjemmeside med mange spændende varer, hvor jeg i mit tilfælde stod og skulle bruge en ting til svendegave. Jeg var ude i god tid, da jeg gerne ville have indgraveret navn mm. på gaven. Jeg bestilte mine ting og forventede først at skulle hente pakken på posthuset efter en uges tid. Men allerede to dage efter bestilling kunne jeg sidde og kigge på den fine indgravering og figur.
Jeg vil helst sikkert skele til Design og Handelshuset næste gang jeg står og skal give en fin gave :-)
Det bliver ikke sidste gang jeg løfter poterne ind over dørtærsklen til Design og handelshuset i Videbæk. Her fik jeg en super god modtagelse og ydermere en nærværende og grundig præsentation og rundvisning i "Grotten". Min guide var mega kompetent og øste gavmildt af sin store viden og erfaring uden at kamme over til det rene sælger-snak.
Og... ja ja - selvfølgelig købte jeg da osse lidt af lageret.... :)
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.