Design for Pets Bewertungen

TrustScore 5 von 5

4.8

Jeg modtog en sele i forkert størrelse, men kun lidt over en halv time efter jeg sendte mail til dem om det, var den korrekte sele allerede på vej til mig. Rigtig god kundeservice.

Vi har kjøpt en hundeseng og opplever at vi har fått raske svar på våre spørsmål. Vi måtte betale toll, som var mer enn 70 % av kjøpesummen..., men det kan jo ikke dere i Danmark noe for..... Servicen... Mehr ansehen

Da vi lige har fået kat lidt hurtigere end vi havde forventet og stod akut og manglede et transportbur m.m. fik vi lov at komme forbi deres lager med meget kort varsel og hente forskellige katteting,... Mehr ansehen

Vi vil helt sikkert anbefale Jer, og selvfølgelig kigge forbi siden næste gang vi skal have nogle lækkerier til vores kat. Det har simpelthen været en ren fornøjelse! Alle firmaer burde behandle sin... Mehr ansehen

1. Zoohandlung

designforpets.dk er en netbutik med eksklusivt tilbehør til hunde og katte. Vi har fokus på høj kvalitet og lækkert design. Den gennemgående stil i Design for Pets’ produkter er rene linjer, enkelhed og et strejf af humor. Under udvælgelsen af produkterne er der taget hensyn til både design, kvalitet og anvendelighed, og vi har været vidt omkring for at finde produkter, som opfylder disse krav. Vores produkter kommer fra førende leverandører i Europa. Vi fører bl.a. et bredt udvalg af tilbehør til kæledyr fra Bobby, Wouapy, Puppia og United Pets.

Hervorragend

TrustScore 5 von 5

Bittet Kunden um Bewertungen

Alle Bewertungen

13 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Rigtig god, men mangler mere produktinformation

Rigtig god, men mangler mere produktinformation
Jeg er meget tilfreds med leveringen og min vare. Desværre manglede jeg flere detaljer om produktet. Der stod ikke hvor mange kg hundetasken kunne bære, det måtte jeg finde ud af på en anden hjemmeside.

Dette er helt klart et sted jeg vil handle igen.

13. Dezember 2012

Nemt

Hurtig bestilling . Rigtig flotte ting . Gode priser

11. Dezember 2012

En perfekt købeoplevelse

Stort udvalg af fine ting. Jeg fandt endelig en hundeseng som faldt i min smag, og så var den tilmed billig. Hurtig levering og jeg var glad for muligheden for at vælge GLS pakkeshop. Jeg hentede kassen og mine hunde var meget interesserede i den, faktisk havde jeg kun lige åbnet kassen før den ene hund sad oppe i kassen og i den nye kurv. Årsagen var selvfølgelig den lille ekstra overraskelse nemlig en fin pose godbidder i den helt rette størrelse til små hunde. Det er bestemt ikke sidste gang jeg handler hos Design for Pets.

7. Dezember 2012

1'er ;-)

Vil til enhver tid benytte siden igen.
Varen var ved mig dagen efter bestilling, med en hvid langhåret hund og en mudret skovbund, var det rigtig rart at have shampooen allerede dagen efter ;-)

29. November 2012

Hurtig levering og god service!

"Design for Pets" er det perfekte sted at handle til dit dyr. Med deres store udvalg, billige priser og hurtig betjening, er du sikker på at blive en tilfreds kunde. Jeg kunne dog godt ønske, at fragten var en smule billigere - eller bare helt gratis..

7. November 2012
Design for Pets-Logo

Antwort von Design for Pets

Kære Victoria. Du har ikke betalt mere i fragt, end det kostede at sende varen med Post DK inkl. emballage (nemlig kr. 29,-). Vi tilbyder også gratis fragt, hvis det samlede køb overstiger kr. 500,-. Hvis vi skulle tilbyde gratis fragt på en ordre til kr. 49,- vil vi således sætte penge til på det.

Mvh Lise

Super

Alt gik som forventet, også var der hundegodter med til vovsen i pakken ;)

14. Oktober 2012

Fantastiske produkter og hurtig levering.

Design for pets har et utroligt godt udvalg til hunde og katte. Jeg var meget tilfreds med det store udvalg men også det lækre design og ikke mindst de gode priser. Levering var hurtig og alt var meget tilfredsstillende. Jeg vil helt klart bruge Design for pets igen og anbefale web siden til mine venner og familie der er så heldige at have hunde og/eller katte.

Charlotte Hulvi Larsen

1. Oktober 2012