Jeg modtog en sele i forkert størrelse, men kun lidt over en halv time efter jeg sendte mail til dem om det, var den korrekte sele allerede på vej til mig. Rigtig god kundeservice.
Unternehmen hat geantwortet
Vi har kjøpt en hundeseng og opplever at vi har fått raske svar på våre spørsmål. Vi måtte betale toll, som var mer enn 70 % av kjøpesummen..., men det kan jo ikke dere i Danmark noe for..... Servicen... Mehr ansehen
Da vi lige har fået kat lidt hurtigere end vi havde forventet og stod akut og manglede et transportbur m.m. fik vi lov at komme forbi deres lager med meget kort varsel og hente forskellige katteting,... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vi vil helt sikkert anbefale Jer, og selvfølgelig kigge forbi siden næste gang vi skal have nogle lækkerier til vores kat. Det har simpelthen været en ren fornøjelse! Alle firmaer burde behandle sin... Mehr ansehen
designforpets.dk er en netbutik med eksklusivt tilbehør til hunde og katte. Vi har fokus på høj kvalitet og lækkert design. Den gennemgående stil i Design for Pets’ produkter er rene linjer, enkelhed og et strejf af humor. Under udvælgelsen af produkterne er der taget hensyn til både design, kvalitet og anvendelighed, og vi har været vidt omkring for at finde produkter, som opfylder disse krav. Vores produkter kommer fra førende leverandører i Europa. Vi fører bl.a. et bredt udvalg af tilbehør til kæledyr fra Bobby, Wouapy, Puppia og United Pets.
Avderødvej 32E, 2980, Kokkedal, Dänemark
Bittet Kunden um Bewertungen
Handler der GERNE igen
Hurtigt behandlings tid fantastisk service helt klart et sted jeg vil handle fremover
Det jeg bestilte stemte helt overens med billeder og Info på hjemmesiden, og det blev leveret allerede dagen efter.
Dette bør opdateres. dog kørte vi selv forbi og byttede til den ønskede farve.
Super hurtig levering, kan kun anbefale dem
Vi har lige fået os en killing og den skal naturligvis have lidt gode ting som den og vi er glade for. Design for Pets har i den grad levet op til vores forventninger. Både i forhold til sortiment, service og levering. Jeg vil til hver en tid anbefale Design for Pets. Mvh. Ulrik
Jeg bestilte, og dagen efter havde jeg varen med posten. God kvalitet!
Jeg er meget tilfreds med mit køb og modtog varen i løbet af et par dage.
Jeg har købt en transporttaske til min hund. Der var et stort udvalg, og en god website. Jeg hentede tasken på posthuset allerede dagen efter. Hvor nemt kan det være:-)
Jeg har intet at klage over. Har handlet hos designforpets.dk to gange nu, og er sikker på, jeg kommer til at gøre det igen. Det er dejligt at leveringen er så hurtig!
Jeg fik en fantastisk god service og vejledning, og modtog mine varer nærmest omgående.
Flot lille jakke.fin forarbejdningen.perfekt.
en fantastisk oplevelse vi har købt hundehvalp og har aldrig haft hund før og den skal have det bedste man kan få have længe kikket på en taske hos design for pets og nu skulle det være, var på nettet for og bestille den og i forvirringen var jeg kommet til og klikke 2 gange så stod der at der ikke var flere hvad gør jeg det var den eneste taske jeg kunne tænke mig til lille frida,men der var et telefon nummer jeg kunne ringe på og der kom jeg til og tale med Lise og hun var til stor hjælp kunne se jeg var kommet til og trykke 2 gange på tasken så det så ud som om jeg skulle have flere end 1 taske og det skulle jeg ikke så det fik vi klaret ved fælles hjælp og så ville jeg gerne have sendt tasken ud så siger hun hvorfor vi ikke henter den firmaet ligger kun 5 km. fra hvor vi bor ,vi blev enige om at min mand skulle hente den næste dag når han kørte fra arbejde så ville han være der ca. klokken 16 men så sagde Lise at hun skulle til vores by dagen efter så hun ville komme med den meget flot service kan helt klart anbefale andre og handle der søde mennesker og meget hjælpsomme, en stor tak fra mig og frida
Skriv som du taler med en ven.
min vare kom hurtigt og det var billigt
Gode produkter, som lever op til mine forventninger.
Det føltes utroligt personligt og rart at få besvaret spørgsmål som jeg gjorde. Jeg endte endda med at sende et billede af min hund med produktet fordi det føltes så "intimt" at handle der. Jeg følte det var en meget kompetent service. Kritikken er kun at udvalget var noget begrænset - jeg vil dog håbe at personligheden fortsætter trods evt. udvidelse af sortiment. Ville være rart at kunne handle dansk og ikke købe det meste på de store internationle sites.
Jeg har en enkelt gang oplevet at jeg ikke modtog min pakke til tiden, men det var leverandørs fejl. Har efterfølgende bestilt flere ting og de er kommet hurtigt. Super god service.

Antwort von Design for Pets
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.