Handlen gik let. Hurtig levering og der blev brugt genbrug til indpakning. Ingen spildplads og mærkelig plast til beskyttelse da alt allerede fra producenten var embaleret. Tak. Lisbeth
Jeg bestilte en MOVA globe d. 13/7. Datoen er nu d. 27/7. Ordren er hverken afsendt eller modtaget endnu. Jeg har forgæves prøvet at ringe og skrive mail, men uden svar. Jeg ved ikke hvad jeg gør herf... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
På trods af at Designtorvet her får blandede anmeldelser bestilte jeg de sidste varer til en adventskalender, og vidste godt de jo nok måtte hænges på senere😂 Jeg skal da love for t jeg blev positi... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Købte regnbukser og regn poncho og fik super venlig og hjælpsom betjening af “ham selv” har altid synes om butikken med det flinkeste par indehavere. Kan varmt anbefales. Lækkert også med fin web shop... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Et unikt udvalg af godt tænkt, smukt og brugbart design; et skatkammer af opfindsomme, inspirerende ting, som leger med udtryk, form og funktion på elegant vis. Vi tror på, at vi alle har brug for at blive dagligt inspireret, udfordret og begejstret. Når du kigger med, vil du opleve, at tingene sætter hjernen på arbejde, og giver dig behov, du ikke vidste, du havde. Rigtig god fornøjelse!
Adelgade 25 A, 8400, Ebeltoft, Dänemark
- +45 71996336
- mail@designertorvet.dk
- www.designertorvet.dk
Bittet Kunden um Bewertungen
Hat 87 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 2 Wochen
Das haben sich andere Leute angesehen
Hurtigt og venlig service
Nemt og hurtigt
Reagerer overhovedet ikke
En stjerne er faktisk alt for meget.
Ligesom andre oplever jeg heller ingen respons overhovedet.
Bestilte en vare, som jeg modtog lige før påske (5/4). Den blev returneret lige efter påske (11/4). Tracking viser at Designertorvet har modtaget returpakken d. 12/4, men jeg har intet hørt.
Har siden skrevet til dem 2 gange, om de vil følge op på min returnering og refundere de ca. 600,- jeg har tilgode, men der er total tavshed.
Det er virkelig dårlig stil og dårlig moral - og ikke-eksisterende kundeservice.
Jeg kæmper videre for at få mine penge, men jeg kommer ALDRIG til at handle hos Designertorvet igen.

Antwort von Designertorvet
Svarer ikke på mail, længere leveringstid end lovet på hjemmesiden
På deres hjemmeside står der "Hurtig levering 1-2 hverdage". Jeg bestilte min vare søndag d. 16 april og har endnu ikke modtaget min vare (vi har torsdag d. 20 april)...
I Tirsdags sendte jeg en mail for, at få en status på min levering, intet svar. I dag har jeg forsøgt endnu en gang, uden svar.
I går kunne jeg se, at de har oprettet en GLS-forsendelse, men status er forsat "afsender har oprettet en forsendelse".
Grunden til at de kun får to stjerner er, at de ikke svarer på mails og ikke overholder deres "hurtige levering". Håber at min bestilling når frem til min pakkeshop, senest på lørdag da jeg skal bruge den til fødselsdagsgave.
Ærlig serviceminded kundevejledning
Ærlig serviceminded kundevejledning. Derfor når jeg handler spændende lærerige ting, så er Designertorvet.dk, det sted der gør din inspiration, samt fremtidige handler, på denne hjemmeside, sjov. Venlige forårshilsner Hans Christian / Slagelse
Alt var god service :)
Fantastisk Service.
Super hurtig levering.
Der var en fejl på størrelsen på
Hjemmesiden, men blev straks kontaktet og gjort opmærksom på
Problemet, så man kunne nå at ændre mening/størrelse. Fantastisk service.
Hurtig og god service
Hurtig og fin levering
Først tog det laaang tid uden at jeg…
Først tog det laaang tid uden at jeg hørte nyt fra jer.
Så ringede jeg - og fik at vide, at I ikke havde den pung, jeg havde bestilt på lager. (Det kunne i jo godt have fortalt.
Men i tilbød at sende et billede af dem, I havde (i den type, jeg ønskede) - og der var én, jeg godt kunne bruge.
I sendte den samme dag (eller dagen efter - ifølge gls ) - og så gik det jo stærkt.
Tak for den imødekommenhed ☺️
Spændende udvalg her 🥳
Perfekt kundeoplevelse :-)
Super oplevelse, god kommunikation, hurtig levering og varen er præcis så lækker som forventet :-)

Ærgeligt ærgeligt
Æv, at vi nu må lukke oplevelsen med at efterlade en dårlig anmeldelse herinde, men nu orker vi ikke, efter næsten 3 måneder, at rykke mere og smider varen i skraldespanden og må bare konstatere, at det var rigtigt uheldigt, at vi valgte at handle i Designertorvets webshop, og at livet er for kort til at bruge mere energi på det.:) Vi købte en julegave på webshoppen. (Rigtig flot Newtons vugge) Bestilling og levering var fin og hurtig. Men da det juleaften viser sig, at gaven ikke virker, skriver vi en pæn mail og forklarer problemet. Vi spørger ind til, om vi mon bare har været uheldige eller om det kan være modellen, der ikke er optimal. De har aldrig anfægtet, at der skulle være noget galt med varen. De har bare været uhyggeligt langsomme og helt uinteresserede i at få afsluttet den lille sag. Efter en del henvendelser og megen tålmodighed, får vi endelig her i februar en ny tilsendt, som desværre viser sig at fungere lige så dårligt som den første. Det virker ikke som om de har checket den inden afsendelse? De svarer dog på vores mail (for første gang siden december!) og lover at sende os en returlabel, så vi kan returnere. Det er nu 3 uger siden og den er stadig ikke kommet :D.

Fin oplevelse.
Meget hurtig levering. Og da jeg valgte at returnere varen, gik det også hurtigt med at få pengene tilbage.

Antwort von Designertorvet
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.