Den Cyklende Låsesmed Bewertungen 30

TrustScore 4.5 von 5

4.6

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Problemet løst . Hurtigt , effektivt og ordentligt . Og billigt. Venlig og problem orienteret kontakt. Nåede aldrig at møde dem .. problemet var løst før jeg kom hjem . Kan anbefales

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ny lås efter indbrud. Super behagelig og professionel låsesmed. God kommunikation og hurtigt udført. Prisen er helt fin. Kan anbefales.

1. Fahrradgeschäft
  2. Geschäft für Fahrradzubehör
  3. Notfall-Schlüsseldienst
  4. Schlosserei

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Den Cyklende Låsesmed - Byens foretrukne!

4.6

18. September 2025

Hurtig, effektivt og ordentligt

12. September 2025

Super effektivt

beskrev problem på sms med billeder en søndag. Svarede hurtigt tilbage. Han kom med løsning og pris og vi blev enige om besøg følgende torsdag (det var ikke en hastesag). Super kompetent. Til aftalt tid og pris. Vil helt sikkert bruge igen hvis behov opstår

7. August 2025

Kæmpe anbefaling - Hurtig udrykning

Kæmpe anbefaling. Skulle have repareret håndtag/lås i en dør og sendte en kort video pr. sms. Fik hurtigt svar retur med et forslag til løsning på problemet og en fornuftig pris. Rykkede ud kl. 09.00 allerede morgenen efter og løste problemet, Topprofessionelt!

15. Oktober 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk service fra start til slut

Fantastisk service fra start til slut. Jeg kan give Birger min absolut bedste anbefaling - han svarer hurtigt, kommer til tiden, er meget venlig, gode priser, og så er han tilmed klimabevidst - what’s not to like!!☺️

4. März 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Man skal da lede længe efter en…

Man skal da lede længe efter en venligere og mere hjælpsom mand! Vi fik lavet to låse med ekstra nøgler og de fungerer perfekt. Det gik nemt og hurtigt. Service var helt i top - og det var venligheden også :) Meget varme anbefalinger!

18. Dezember 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Sød, hurtig, grøn, tillidsvækkende. God kommunikation. Rimelige priser.

Jeg har lige haft besøg af Den cyklende Låsesmed (Benjamin hos Birger). på grund af en lås, der konstant gik i baglås. God forståelig kommunikation, hurtige svar og ordentlig løsning, effektueret på kortest mulige tid. Sød låsesmed på cykel, med vanddunk og outdoor-outfit i overensstemmelse med den grønne cyklistprofil.
Rimelig pris. Jeg anbefaler! :-)

27. Oktober 2023

Hurtigt

Hurtigt, effektiv, men nok så vigtig dygtig og kompetent! Tak for altid veludført arbejde og hurtig hjælp ;)

1. August 2023

Super låsesmed

Birger er venlig, pålidelig og super dygtig - udførte lige lidt mere end aftalt for at få en gammel dør til at lukke bedre 🤩🤩 Uden forhøjelse af den aftalte meget fine og konkurrencedygtige pris 🤩🤩🤩🤩🤩

25. April 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastik hjælp og behaglig betjening.

Birger trådte til dagen efter at jeg havde kontaktet ham, da jeg akut havde brug for hjælp.
Sidste år hjalp han mig med nye låse og denne gang med omkodningen af låsene. Både den gang og denne gang var han hurtig til at træde til, er meget kompetent og venlig da han udførte jobbet. Det er dejligt at kunne føle sig tryg ved en fag person, især når man er ung og det omhandler sikkerheden af sit hjem - og det gør man bestemt med Birger.
Jeg kan klart anbefalde Birger og hans arbejde!

12. April 2023
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr