Det startede ellers rigtig godt med god service og et løfte om at jeg ville få penge retur. Pludseligt løb Dell fra aftalen så nu står jeg med en defekt skærm som de ikke vil dække reklamationsret på... Mehr ansehen
Nyeste Dell computer kan ikke udskrive Printerudbydere som Brother og Ezeep måtte give op og kan ikke fungere med nyeste Dell computer. Dell mener ikke, at det er deres problem. Jeg fik det he... Mehr ansehen
Købte til studiestart en XPS 9500 efter længere overvejelser. Det er en dejlig maskine (man forstår godt fine anmeldelser), men jeg har simpelthen oplevet for mange fejl med min. (touchpad satte sig... Mehr ansehen
Efter længere tids frem og tilbage, så fik jeg med hjælp fra to gode service medarbejder fra Dell. Alligevel min nye Dell-bærbar til deres kampagne til trods for problemer med betalingen. Tusin... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Dell leverer tilpassede computerløsninger og servicer til virksomheder og private brugere.
Arne Jacobsens Allé 15, 2300, København S, Dänemark
- 32 87 55 05
- www.dell.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Sublim service
Jeg har netop oplevet sublim service fra Dell's side. Ifm. med en reklamation, som ellers gik glimrende, vælger UPS at lave adskillige fejl med returforsendelsen. Dell tager det fulde ansvar og de sørgede for at få trådene redt ud med UPS. Mange tak til Anton Rydh.

Antwort von Dell
Man køber en Dell bærbar Workstation…
Man køber en Dell bærbar Workstation til over 23.000 kr. og ligeså snart garantien på de 2 år udløber, er der ikke andet end problemer med den!!!. Harddisken bryder ned, grafikkort virker ikke, og nu kan den ikke en gang selv finde ud af opdatere uden den crasher!! Jeg vil aldrig anbefale dette mærke!!

Antwort von Dell
magen til mystisk "kundeservice" skal man lede længe efter...
Jeg har brugt Dell-laptops i 15 år, men det er slut nu.
Jeg ville bare købe en ny laptop til privat brug, men dette er åbenbart en for stor, (eller måske ubetydelig?), opgave for Dell.
Jeg bestiller en laptop den 29-06-18. Ganske standard, uden special konfigurationer, det eneste "specielle" er en anden farve cover og en office-pakke. Jeg modtager ordrebekræftelse og tror alt er i orden.
Herefter forsøger de at ringe til mig fra et udenlandsk nummer, mens jeg er på arbejde. Så skriver de en mail til mig, om at jeg skal ringe til dem på et udenlandsk nummer for at "bekræfte nogle detaljer". ØH nej, det kan ikke passe at jeg skal bruge penge og tid på at ringe til dem, når de allerede har alle de oplysninger de skal bruge, hvilket jeg også skriver til dem.
De svarer så, at det godt kan håndteres over email, så længe jeg svarer dem fra en arbejds/studie-mailkonto, istedet for min private.
Helt ærligt!!! Det bør ikke være så besværligt at købe en computer!
Jeg har i dag (04-07-18) bedt dem om at annullere min ordre.
De kan da bare skrive at de ikke gider at handle med private!!!

Antwort von Dell
Da jeg bestilte stod der levering 2-4…
Da jeg bestilte stod der levering 2-4 dage. Nu har jeg talt med Dell, og de forklare at det er fra fabrikken i Kina, så leveringen er ca. 3 uger.
Det er efter min mening snyd og bedrag.
Niks mere Delle.
Helt som ventet får jeg et svar, at hvis jeg havde prikket videre og videre og så observeret et i, ja så havde leveringstiden været en helt anden.
Fakta er derimod, at hvis Dell udtrykkelig informere at leveringstiden er mere eller mindre ca. 3 uger, så vil omsætningen styrtdykke. Så hellere gøre det nærmest usynligt, med hensyn til leveringstid. Hvad rager det mig om fabrikken i Kina skal bruge 2-4 dage til at levere?

Antwort von Dell
Købt min dell 13" for over 1 år siden…
Købt min dell 13" for over 1 år siden direkte over nettet hos dell. Jeg kan ikke komme på internettet via min sædvanlige wirefire men kun hvis jeg bruger hotpoint på min samsung edge 6s mobiltelefon
Alle vore andre computere (Mac,Lenovo thinkpad og en ældre stationær computer fra Aldi) fungerer perfekt.
Om det skyldes levering af computer med et defekt netkort ved jeg ikke.
Jeg har ingen gavn af computeren som kostede ca 12000 kr.
At sælge den med en fejl kan jeg naturligvis ikke tillade mig.
Det samme må vel gælde Dell
Jesper Egerup

Antwort von Dell
Fantastisk service med hurtig service uden lige
Jeg købte en Dell XPS 13 igennem deres hjemmeside. Da bærbaren ankom (Én uge før den forventede leveringstid) havde den desværre en død pixel som jeg først opdagede dagen efter (Lørdag 2/6). Efter en kort snak med kundeservice over mail, blev jeg viderestillet til Teknisk support som ville hjælpe mig videre i sagen. Da jeg kontakter dem får jeg at vide at de bare lige skulle have mig til at køre en diagnose på den inkluderede software i computeren og sende et billede. Sagen står stille i 5 dage, men da jeg kontakter dem igen har de lige fået mine muligheder på plads. Jeg kunne uden problemer få alle mine penge tilbage og returnere bærbaren hvis jeg var utilfreds med denne, eller de kunne sende en tekniker ud til mig (På egen adresse) og skifte den defekte skærm, så jeg ikke skulle vente 2 uger på at få byttet bærbaren til en ny. Teknikeren kom forbi efter aftale dagen efter og skiftede på blot ½ time skærmen.
Overordnet god og venlig service, som var mere end villige til at tilbyde en løsning som ville virke bedst for mig og kunne gøre dette på en hurtig og effektiv måde. Teknikeren der kom forbi var ikke fra Dell selv, men fik originale dele fra Dell og virkede til at have fuldt ud styr på hvad han lavede. Jeg ville meget gerne have navnet på firmaet, så de også kan få en god anmeldelse :)

Jeg bestilte en laptop
Jeg bestilte en laptop, og efter en uge havde jeg ikke hørt fra dem.
Jeg kontaktede deres kundeservice, som fandt ud af at min ordre var sat til side unden grund.
Så kom der en ordre bekræftelse og forventet leveringsdato. Dagen efter annulerer de ordren. OK, men træls.
Nu er det så over en uge siden, og de holder stadig på de penge de skulle have haft for laptoppen, selv om de ikke vil/kan leverer den. Jeg har haft fat i kundeservice der ville prøve at snakke med deres finans afdeling og annulering af bindingen. Og siden har jeg ikke hørt noget.
Jeg har tidligere brugt dell, o var glad for dem, men dette er under al kritik, og jeg vil ikke anbefale nogen at bruge deres skod firma.
Eneste positive er min kontakt i kundeservice.
__________________________________________________________
15 Juni 2018.
Her er en kopi af annulerings brevet.
"Kære kunde
Deres Dell ordre [5XXXXXXXX] er desværre blevet annulleret på grund af et problem med den valgte konfiguration, og vi kan derfor ikke færdiggøre Deres ordre.
Hvis De har betalt med kreditkort vil enhver betalingsreservation udløbe indenfor 28 dage.
Såfremt der er foretaget en bankoverførsel, bedes De kontakte Dells kundeservice og oplyse om Deres IBAN og SWIFT nummer, således at vi har mulighed for at overføre pengene på Deres konto - venligst vær opmærksom på, at Deres bank skal bruge nogle få dage til at godkende tilbagebetalingen.
Kundeservice kan træffes på telefonnummer 32875505 mellem kl. 09.00-16.00."
Jeg har snakket med banken, og de kan ikke gøre noget, alt ligger hos Dell. Og det kan da ikke passe at man ikke kan få sine penge, før resevationsudløb. Bare fordi man har betalt med kort, men det er åbentbart standart hos Dell.
Mvh
Flemming
__________________________________________________________
D.20-06-2018
Fredag fik jeg at vide, at finans var på sagen.
Det har stadig ikke ændret på at mine penge stadig er låst, og mangler i mit system, da jeg jo har været nødsaget til at købe PC et andet sted.
Set bakspejlet, men de problemer og Dell's evner til at løse dem, er jeg glad for at de annulerede ordren. Tænk hvilket h.e.l.v.e.d.e det ville være hvis den var gået i stykker i garantiperioden. Så skulle man vel helt i højesteret, før de ville leve op til lovenskrav.
Mvh
Flemming

Antwort von Dell
Man kan ikke spore sin ordre igennem…
Man kan ikke spore sin ordre igennem deres hjemmeside, den fejler bare med en uforståelig besked. Skrev til dem hvor min pakke blev af og de svarede at den var forsøgt leveret (Schenker) Har ikke fået besked hverken på sms eller e-mail det burde kunne gøres bedre af et firma som Dell.
Edit: Har ændret til 4 stjerner efter rigtig god service efterfølgende. Den sidste stjerne mangler fordi deres website og bestilling/levering ikke er lever op til nutidens krav.

Antwort von Dell
Dårligere service skal man lede længe…
Dårligere service skal man lede længe efter.

Antwort von Dell
For et år siden købte jeg min Dell XPS…
For et år siden købte jeg min Dell XPS 15 og det fungerede bare. Da der forleden var kommer skidt i ind under skærmen sendte Dell en tekniker, som skiftede skærmen ud gratis. Det er bestemt god service

Alt for lang leveringstid
Har købt en XPS 15, et super godt produkt. Det er bare ikke i orden med en leveringstid på næsten 2 uger i 2018, det skal kunne gøres bedre.
Meget dårlig som i ikke eksisterende track and trace.

Antwort von Dell
Har været super glade for alle mine…
Har været super glade for alle mine dell skærme so far bl.a. u2412m, u2515h.
Min nyeste 3818dw havde dog mærkelige farver, men ombytning skete perfekt hvor i fra dag til dag sende mig en spritny og jeg derefter kunne levere den anden tilbage.
(Forventede jeg dog også lidt til prisen) :D

Super service fra Dell!
Tusind tak for hjælpen fra Robert P. Og Rasmus E.
Dog vil jeg opfodre Dell til at forbedre deres system ang. Hvis ens betaling bliver annulleret.
Ellers super service fra Dell!

Worst customer support
Hi
i have purchased dell laptop in November and from a same time i am facing problem with the laptop window 10 laptop is not able to connect with wifi
it automatically disconnect in 5 to 10 min i had called customer service your technician visit in my place but problem was not resolved i have uninstall and install window 4 or 5 time with the help of customer service .Now today when i called customer service that now idont want this laptop because from last 5 month u are not able to fix the problem what is the benefit of new laptop if i am not able to use that then the suggestion i got from floor supervisor that u can visit service center or i will arrange the call back from escalation team and telling me sometime issue take few days when i ask that from last five month why didn't u transfer me to escalation team he had no answer i asked how much time any issue take to fix he had no answer he was not able to resolve even a single query he had no answer of any question,So at last i had file case in consumer court and the CASE NUMBER is 660640.express service code 28870809950 now i want to replace my product because from last 5 month it's not working properly so please replace it.and the floor supervisor who was giving stupid suggestion name is charan

Antwort von Dell
"Deres Dell ordre [ order number…
"Deres Dell ordre [ order number 523259xxx] er desværre annulleret pga problem med valgte konfiguration, og .."
Det sker så ... ok. MEN MEN DETTE ER IKKE OK
"Hvis De har betalt med kreditkort vil enhver betalingsreservation udløbe indenfor 28 dage"
I forsøg på at få DELL til at slette reservationen forsøgte opkald til kundeservice med alle trykkombinationer - som alle endte med tak for deres opringning.
Så nu kan jeg så forsøge igen .. få kr 25.000 reserveret af DELL og så måske uden opringning eller forklaring få ordren annulleret igen hvor DELL så igen reserverer for fuld betaling i 28 dage.
DET ER IKKE I ORDEN.
Note 4/4-18
Efterfølgende har Dell gennemgået ordren og oplyst hvad der var gået galt, samt oplyst hvorledes reservationen på købssummen kan slettes.
Fin service fra Dell's medarbejdere - men hvorfor skal det først gennem TrustPilot før Dell's glimrende servicemedarbejdere får mulighed for at reagere på spørgsmål ?
Så jeg løfter til 3 stjerner hvor den havde fået 4 såfremt Dell havde taget sagen tidligere.

Antwort von Dell
Dell refuses support for a laptop that crashed on first start-up
I bought a Dell XPS 13 with Linux pre-installed, in order to avoid the usual hassle of installing Linux myself and to have a nicely tuned software-hardware combo. The darn thing crashed on first start-up. Google showed the DELL-SPECIFIC problem was well known (!) but without solution.
I contact Dell and they blankly refused to help. "It's a software problem" - not our problem. Dell: knowingly selling a flawed product and blankly refusing support - never again, thank you.

Antwort von Dell
Jeg havde først en 2 uger lang…
Jeg havde først en 2 uger lang korrespondance med en medarbejder, hvorfor jeg ringer ind fordi han ikke længere svarede. Her bliver jeg mødt af en respektløs medarbejder, som afbrød mig når jeg snakkede og virkede ligeglad. Da jeg så sender billeder af en skade, der er sket i hængslerne som er monteret mellem tastaturet og skærmen "vurdere" han ud fra min billeder at det er selvforskyldt.
Det eneste jeg har fortaget med min computer er at åbne og lukke skærmen på den. Skruerne og hængslerne i venstre side har lystrevet sig og medarbejderne jeg snakkede mente at dette var selvforskyldt. Jeg ved ikke om i har en alternativ måde at åbne skærmen på computeren, men for mig er der kun en måde .

Antwort von Dell
Vi har kun gode erfaringer
Det overrasker at læse, at så mange har haft problemer med Dell. Vi har købt Dell i årevis, siden 2000, og har altid været ovenud tilfredse. Senest købte vi en Dell Inspiron laptop i april 2017 og senere en XPS desktop i december.
Vi har prøvet at have tekniske problemer på nogle af vore tidligere Dell'er, men de er blevet løst hurtigt og fuldt tilfredsstillende. De får 5 stjerner, selvom de er lidt dyre i forhold til varen, men når det er sagt, så virker det bare for os!

Canon support.
Canon support.
Jeg ringede ind til den danske support, og jeg fik inden for 3 minutter hjælp til hvordan get fik mit harddisk frem igen, efter at det var forsvundet efter reinstallering af windows. Ham jeg talte med var sød, høflig og vidste sine ting. Kan kun anbefale dell.
Er super glad for min alienware r2 15 :D

Antwort von Dell
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.