Största bluffsida har skrivit till kundtjänst flertal ggr för att få hjälp radera sidan men inget svar och dem man tjattar och ska på dejt dyker ingen upp jo men så klart dem vill ju att man köper kr... Mehr ansehen
När man väl hittat någon och skall växla adress samt mobilnr och mailadress, så raderar denna dejtingzonen allt som innehåller dessa saker. Vad man då vill göra kan upplevas som hot, så det behålle... Mehr ansehen
Jag är en nyskild översättare som är extremt bra på språk, och har några allvarliga synpunkter: Alla svar man får från "tjejerna" har exakt samma kommatering och språkbruk. Pinsamt och väldigt tydli... Mehr ansehen
Bara chatoperatörer som pratar runt runt... En kan ju hoppas att dom stackarna får ett bra CV när dom slutar... "Har lurat folk så det står härliga till som chatoperatör. Jag har dom generna och k... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Vom Unternehmen geschrieben
Vi har sen 2018 förmedlat massor med relationer. Hos oss är alla välkomna!
Schweden
- www.dejtingzonen.se
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Spännande upplevelse och tack till…
Spännande upplevelse och tack till Dejtingzonen för att jag och TSVictoria25cm kunde träffas. Webbsidan ni har är enkel och väldigt bra för att prata på. Tyvärr blir det ingen mer träff för oss då gnistan inte riktigt slog till. Stort tack för att ni gjorde detta möjligt för oss.
Var på en riktigt bra dejt i helgen…
Var på en riktigt bra dejt i helgen bara för dejtingzonen. Trodde hon bara skrev då jag får många sådana meddelanden. Men valde att svara och det gjorde jag rätt i. Trodde jag aldrig, så jag får väl tacka!
Fick inbjudan för över en månad sedan
Fick inbjudan för över en månad sedan. Men just då kunde jag inte berätta om min upplevelse. Men nu kan jag och kan verkligen ge dem full pott! Tina på kundtjänsten är jätte trevlig och hjälper till med allt och har nu lyckats gå på två dejter genom dejtingzonen.
Varför ligger er server nere?

Väldigt bra
Väldigt bra! Trodde inte på det först men hade en lyckad dejt igår. Väldigt bra förmedlat av er. Lite besviken på att väldigt många inte har stad, därav 4 av 5 men det finns väl någon tanke med det också.

Fungerar bra för mig
Fungerar bra för mig, slipper få meddelanden från oseriösa vilket jag tycker är skönt.

Träffade min kärlek.
Träffade min kärlek i onsdags på en fika. Jag trodde inte på Dejtingzonen först, men nu efter en fika öga mot öga med min kärlek och en helg inbokad nu i helgen så vet jag att er tjänst fungerar. Tack!

Antwort von Dejtingzonen
Bara plus till den här sidan
Bara plus till den här sidan, träffat många och nu även min älskare här igenom.
Äntligen!
Har testa de flesta dejting sidor, de flesta som är gratis men på dem har jag också bara hittat oseriös personer tyvärr som är rätt kränkande mot kvinnor. Här kostade det lite, men OJ vilken skillnad på folk. Så värt det!
Dejtingzonen har räddat hela min vinter!
Dejtingzonen, har räddat hela min vinter!
Blev medlem i augusti och har aldrig känt mig så levande sedan jag gick med. Framförallt när jag själv kan välja än att stå hopplös på krogen.
Än så länge har jag bara träffat en…
Än så länge har jag bara träffat en person inne på dejtingzonen. Jag får se om det kan ge mer framöver. Överlag så är jag nöjd med sidan, enkel, smidig och säker.
Var rätt så skeptisk till en början…
Var rätt så skeptisk till en början när jag blev medlem, kändes lite som att det skulle vara något lurt. Men efter att ha läst villkoren så gav jag det ett försök. Jag är lärare så läser allt jag ger mig in på.
Hade jag inte gett mig in på detta så hade jag inte träffat min dröm. Har verkligen haft kul tillsammans med henne! Vi kanske inte kommer bli tillsammans men jag har skaffat mig en vän för livet.
Tack dejtingzonen
Med Vänlig Hälsning
En nöjd kund!

Antwort von Dejtingzonen
Testade denna sida efter att en vän…
Testade denna sida efter att en vän hade rekommenderat den. För mig som är lite upp i åren och inte så teknisk var denna sida super lätt. Det är väldigt lätt att komma i kontakt med andra människor som delar samma tankar och värderingar som en själv. Jag är väldigt positivt överraskad. Och skulle absolut rekommendera den till mina andra vänner. Jag är kär, det säger ju en hel del :D

Jag kom ut och är glad.
Läste på denna webbsida och klickade i användarvillkoren och jag är väldigt nöjd att jag gick med. Tack vare Victoria vet jag nu att jag är bisexuell då Victoria är transexuell och jag föll för henne. Jag har kommit ut ur garderoben och det känns skönt. Pratade bara med kvinnor först och var absolut nöjd med det, men när Victoria skrev till mig förändrades allt.

Antwort von Dejtingzonen
Härligt att jag fann denna sida
Härligt att jag fann denna sida, här kan jag prata om allt och leva ut mina fantasier (ej olagliga fantasier) och jag kan även skicka allt jag vill när det gäller bilder och jag blir inte blockad, spärrad och anmäld som jag blir på facebook, Instagram osv utan här är det högt i tak inom lagens ramar och jag kommer fortsätta hänga här och prata om mina fantasier osv.

Antwort von Dejtingzonen
Pratade med några tjejer på sidan och…
Pratade med några tjejer på sidan och hittade tillslut rätt, vi fick till en dejt och kilar idag stadigt så tack dejtingzonen! 🙏🏼

Bara plus från mig!
Gick på dejt i fredagskväll med en man jag pratat med ett tag. Kvällen var jättebra och vi ska träffas igen i veckan! Har haft tinder och badoo tidigare men en dejt där har aldrig lett till flera, så är oerhört tacksam till dejtingzonen för att jag äntligen träffat någon det klickar med :) Tack också till supporten som hjälpte mig när jag fick hotfulla meddelanden av en annan profil och såg till att de upphörde genast.
🌸🌸🌸

Antwort von Dejtingzonen
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.