Bij de kassa werd mij een product aangerekend dat niet eens in de buurt was. Decathlon geeft daar een draai aan: die kassa's kunnen best wel eens heel gevoelig voor zijn. Er waren vervolgens drie me... Mehr ansehen
Een probleem met een fietsdrager werd vakkundig opgelost door Audry van Decathlon Antwerpen. Analytisch en zeer rustig ging ze te werk. Leuk om mee te maken na een zoektocht naar hulp in Decathlon.
3 keer op 3 weken belde ik met dezelfde vraag over een e bike, 3 keer konden ze niet antwoorden, 3 keer zeiden ze dat ze zouden terug bellen, 3 keer niks, nougabollen, nada! Die willen precies mijn... Mehr ansehen
Très déçu du service en ligne de Decathlon. Ma commande contenant des barres de céréales a été livrée en pleine période de fortes chaleurs (environ 30 °C) et le colis a été laissé en plein soleil con... Mehr ansehen
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Online Dienst van Decathlon: verschrikkelijk
Ik heb ik via de online winkel van Decathlon een paar sportschoenen besteld tijdens het bestelproces heb ik duidelijk gekozen voor levering aan mijn thuisadres in Antwerpen, niet voor afhaling in een afhaalpunt.
Tot mijn grote verbazing ontving ik meerdere e-mails van Decathlon waarin werd vermeld dat mijn bestelling klaarlag voor afhaling in Sint-Niklaas. Ondanks deze fout, kreeg ik vandaag – 7 augustus – opnieuw een e-mail met de mededeling dat mijn pakket tussen 10:40 en 12:40 aan huis zou worden geleverd. Helaas is er niets bij mij thuis geleverd.
Kort daarna kreeg ik nog een e-mail waarin werd gesteld dat ik mijn bestelling niet heb afgehaald, en dat het pakket terug is gebracht naar het afhaalpunt in Sint-Niklaas. Dit is een grote fout van jullie kant: ik heb gekozen én betaald voor levering aan huis, en heb geen enkele stap gezet om het adres te wijzigen naar een afhaalpunt.
Bovendien heb ik meerdere keren contact opgenomen met jullie klantendienst, maar telkens kreeg ik geen correcte of behulpzame informatie. Men bleef herhalen dat mijn bestelling in Sint-Niklaas ligt, zonder enige erkenning van jullie fout of voorstel tot oplossing.
Online bestellen lukt gewoon niet
slecht voorraadbeheer en levering
Decathlon heeft echt vaak een slecht stockbeheer. Artikel niet op voorraad in de winkel, bestelbaar op de website maar dan weer niet gratis ophaalbaar in de winkel. Thuislevering pas gratis vanaf €50.
Bij een relatief kleine aankoop zoals ik nu nodig heb, komt er €4,99 bij. En als ik het vandaag 30/7 bestel, is de levering verwacht voor 5/8!!!!! Dat is die prijs echt niet waard!!
Atelier trottinette
Nous avons déposé une trottinette. Réception de la trottinette tout à été fait correctement. Nous avons été informé qu il y avait d autres frais à prévoir pour la sécurité de mon fils . La personne nommée Enzo c est occuper de la remettre en ordre directement sur place . Super agréable. Poli et patient tout en s occupant d autres client. Il es vraiment agréable d être servi comme cela ..decatlon mons service atelier
Een elektrische step gekocht via…
Een elektrische step gekocht via decathlon, toen de band plat was gebeld voor om te laten herstellen zeiden dat we binnen en buitenband zelf moesten meebrengen.
Deze besteld en afspraak gemaakt om deze te vervangen, maar toen we in de winkel kwamen met de step werd ons gezegd dat ze deze niet herstellen.
Hij was wel besteld bij decathlon maar niet VAN decathlon.
We moesten hem brengen waar we hem vandaan hadden. Tja een retourtje China of zo plannen dan.
Als ze deze niet herstellen moeten ze deze ook niet via hun verkopen OF dat duidelijk erbij vermelden.
Nu iemand anders gevonden die de herstelling doet , maar gebruikt zijn eigen banden.
Dus hebben ze ons ook nog kosten laten maken voor niks.
Nee tevredenheid 0,0.
Herstelling koersfiets
Diederik en Stach uit Decathlon Oostende, hebben me enorm uit de nood geholpen!!! Iets wat een professionele fietsenmaker niet kon in 4 dagen tijd (ben de fiets dan niet hersteld gaan halen bij die fietsenmaker) hebben ze in 20 minuten opgelost en met een glimlach, meer nog ze hebben me geholpen de fiets uit de wagen te halen en er opnieuw in te steken. Wat een service! Ik raad iedereen Decathlon aan! Zeer klantvriendelijk, dikke pluim!
Pure oplichting om volk naar de winkel…
Pure oplichting om volk naar de winkel te trekken!
Als je een fiets wil verkopen kan je enkel het merk, jaartal, staat van het artikel en originele prijs ingeven. Dan krijg je een bedrag die je normaal zou moeten ontvangen van Decathlon maar bij aankomst in de winkel vragen ze doodleuk "is er iets van carbon aan de fiets?, zo ja kunnen we de fiets niet aanvaarden." !?! Dit werd niet gevraagd bij het ingeven van de gegevens! Een rit voor niks en mij zien ze daar zeker niet terug!
French "partner company" doesn't want your retour
Wanted to return SUP board, you can't because French "partner" company sends wrong Chronopost retour-label which can't be scanned in by DPD.
I have sent at least 10 emails and calls, all in vain, they will send a new one (yeah right)...
Lesson learned, cheap store = cheap customer care.
Mécontentement
Bonjour,je viens de me rendre chez decatlon charleroi pour l achat d un tapis de marche,de courses,nous attendons plus de 45 minutes après avoir demandé par 2fois un responsable rayon pour nous conseiller,on vous envoie quelqu un....personnes n est jamais venu alors sommes sortis sans achats
De véritables escrocs
J'ai commandé un pack de pressothérapie début juin.
Il y avait 2 tailles sans mention des dimensions.
J'ai reçu mon colis mais la taille ne m'allait pas.
J'attends depuis le 26/06 (soit 3 semaines) que le service client m'envoie le bon de renvoi.
Le service client ne répond plus.
Le service client est lamentable, fait l'autruche et ne répond plus malgré mes nombreuses relances. (Retour endéans max 30 jours car je n'avais même pas vu que c'est un partenaire qui vend via le site de Decathlon)
J'ai perdu + de 240€ dans cette histoire.
Soyez prudents ! Ne commandez pas chez Decathlon !
Je compte écrire au SPF Économie pour dénoncer leurs pratiques et je ne peux que vous inciter à en faire de même si vous êtes vous aussi des victimes de Decathlon.
De goedkope plooi stoeltjes van…
De goedkope plooi stoeltjes van Decathlon lijken fantastisch. Slechts 13€ /st en zeer aangenaam zit comfort. Bovendien 0% PVC dus alle punten van de groene jongens, toch? Wel, het probleem is dat deze 0% pvc stofjes niet echt UV bestendig zijn. Na een week of 4 in de zon scheuren ze aan stukken. De aluminium constructie is echter prima dus ik vind het zo’n zonde dat ze in de vuilbak moeten. Maar ja, voor Decathlon een reuze zaak want: ze zijn 0% pvc, en je hebt er 4 nodig om de zomer door te raken. Mooi toch?
2 elektrische stadsfietsen gekocht in…
2 elektrische stadsfietsen gekocht in decathlon oostende,maar laten leveren in Gent.
Oostende Tim en zijn team topteam,vriendelijk,behulpzaam geen vraag teveel .
Nette overzichtelijke winkel.
Top team Tim doe zo verder
Vriendelijke service medewerker met veel ervaring in Decathlon Olen.
Al 2 x decathlon Olen bezocht voor uitleg en aankopen te doen in verband met trekking materiaal, degelijke en nuttige informatie gekregen van iemand met veel ervaring, Jochen ! Dankjewel hiervoor !!
Elektrische fiets zonder batterij!!
4 weken geleden bestelde ik een batterij voor een elektrische minifiets. De winkel in Turnhout zou ze gewoon laten overkomen van de winkel in Hasselt...a peace of cake zou je denken. De man in Turnhout vertelde me dat deze met bpost maximum over 2 dagen in Turnhout zou zijn. 4 weken en een tweede poging om te bestellen later heb ik de batterij nog niet. Wat loopt er hier toch allemaal mis? Ik zit inmiddels in Spanje met heel wat hoogtemeters "elektrisch" te fietsen zonder batterij... Dank je wel Decathlon.
I have ordered the same product twice - not delivered
I have ordered the same product twice - and had to cancel two months after no delivery both times. Decathlon blames the delivery company Agediss, which may very well be true but they cannot operate with such an unreliable partner. I will never buy anything from this company again!
SAV des très mauvais qualité
SAV des très mauvais qualité, descriptif du matériel mensonge. Et quand ils vous envoient un mail pour donner votre avis sur vos achats et que celui ci ne plait pas, ils suppriment vos commentaires, lamentable!
Slechte fietsen van Decathlon merk rockrider
Fiets gekocht op 29-09-2024 nu 9 maanden later is fiets al helemaal op!
Fiets merk rockrider slechts 9 maanden oud heeft nog geen rock gezien en nu al versleten!
Medewerker zegt dat ik de fiets eerder voor service had moeten brengen🫣 wordt je er niet bij verteld dat een nieuwe fiets al binnen 9 maanden onderhoud moet krijgen
Eindoordeel 0 service
0 garantie
Fiets versleten remmen voor en achter
Balhoofd heeft speling
Ketting versleten
Kettingkast versleten
Voorste en achterste derailleur versleuren
Speling op voorvering
Al met al prima fietsje zou ik zeggen bah bah bestel me wel een fiets op AliExpress is van betere kwaliteit dan daar
Ik heb een product onlıne gekocht…
Ik heb een product onlıne gekocht .GORILLA SPORT dacht dat duurzame was.Het was ook duur.Na 6 dagen kapot gegaan.Maıl doorgestuurd zeggen ze naar wınkel gaan om nıuewe krıjgen maar het word nıet verwısseld.ık gooı het ın vuılbak nooıt gaan ıets kopen van DECATHLON
Een 1 op 5 is eigenlijk nog te veel…
Een 1 op 5 is eigenlijk nog te veel voor de service van de fietsen. Tot 3-maal toe terug moeten gaan omdat er een onderdeel miste, voorvork stond los, het stuur stond scheef, banden plat… Er was ook een gebrek aan elementaire beleefdheid van enkele medewerkers. Enkel de man bij fietswerkplaats was vriendelijk. Niet aan te raden!
I enjoy shopping at Decathlon
I enjoy shopping at Decathlon. I buy both children clothes and adult clothes. The quality is good. I love the last pair of shoes that I bought at a nice discount offered at the cashier desk by Mounir (Decathlon Evere). Great shopping and customer service!
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.