Decathlon Belgium Bewertungen

TrustScore 2 von 5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bij de kassa werd mij een product aangerekend dat niet eens in de buurt was. Decathlon geeft daar een draai aan: die kassa's kunnen best wel eens heel gevoelig voor zijn. Er waren vervolgens drie me... Mehr ansehen

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Positief: ik vind het materiaal van decathlon over het algemeen (zeer) goed en zeer ruime keuze. Negatief: de security-agent aan de ingang van decathlon Gent is ronduit bruut. Hou er rekening mee d... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

3 keer op 3 weken belde ik met dezelfde vraag over een e bike, 3 keer konden ze niet antwoorden, 3 keer zeiden ze dat ze zouden terug bellen, 3 keer niks, nougabollen, nada! Die willen precies mijn... Mehr ansehen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Attendre une communication téléphonique pendant 1 heure pour s'entendre raccrocher au nez et à la barbe,ensuite une personne du personnel pendant 30 minutes parlé avec un autre client au guichet.decat... Mehr ansehen

Mangelhaft

Alle Bewertungen

123 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Malheureusement

Malheureusement, je dois laisser un avis négatif. J’ai commandé une raquette spécifique et Decathlon Belgique m’a envoyé un modèle complètement différent, qui ne correspond absolument pas à celui que j’ai payé.
C’est vraiment frustrant de recevoir un produit qui ne correspond pas à la commande, surtout quand on attend quelque chose de précis et qu’on paie pour cela.

Maintenant, je me retrouve à devoir perdre du temps avec le retour et toute la procédure, alors que l’erreur ne vient même pas de moi. Je m’attendais à beaucoup plus d’attention et de contrôle de leur part.
Honnêtement, une expérience décevante : j’espère au moins que l’échange ou le remboursement sera traité rapidement, car dans ces conditions, ce n’est vraiment pas acceptable

19. November 2025

Triest retourbeleid

Bij aankoop van Docksides (waarschijnlijk met fabricageprobleem) krijg ik geen nieuw paar alhoewel deze nog op de website staan van Decathlon.
Ik koop deze al jaren lang , en nog nooit problemen met deze schoenen gehad.
Het excuus is dat deze van een partner komen . Zainshop genoemd.
Voel me echt bestolen.

3. November 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

bijna nooit iets in voorraad in de winkels

telkens, maar ook telkens ik wat wens te kopen, en ik zoek het op bij decathlon website omdat ik denk dat het wel in hun gamma valt en ik er wel zou willen gaan shoppen, is kortbij . Dan staat het op de website wel, maar altijd niet in voorraad niet in voorraad, wat is dan nog het verschil met online, dan kan ik het gelijk waar bestellen, je verliest je meerwaarde van een fysieke winkel te hebben, waar bijna niks in voorraad is van het aanbod, tja . Ben het een beetje beu. Mss meer kijken voor online, is nog goedkoper op de meeste plaatsen dan.

28. Oktober 2025

Koop niet van Decathlon partner Rebike

Ik heb een speed pedelec stromer st1 gekocht via Decathlon en partner Rebike. De fiets werd snel geleverd maar bij levering bleek de batterij defect. De batterij zou nagekeken/vernieuwd zijn en er zou 2 jaar garantie op zitten. Ik heb dit onmiddellijk gemeld. Van een normale service zou je verwachten dat de batterij verstuurd moet worden en dat na nazicht van de batterjj er een nieuwe of desnoods gereviseerde werkende batterij wordt terug gestuurd. Niets van dit alles: de communicatie met Decathlon en/of Rebike verloopt heel stroef en na 28 dagen is er nog niets gebeurd! Omdat de retourperiode slechts 30 dagen is, en er geen duidelijkheid wordt geboden, zal ik de fiets retourneren.

23. Oktober 2025

0 star rating

I ordered a work out bench online four weeks ago. Until now, neither the bench was delivered nor the money is returned. When I tried to post a negative review on decathlon.be website, it was rejected by the administrator claiming that the review is not pertinent. Does this mean that only positive reviews are validated and posted? What kind of transparency and customer service is this? Honestly, would give 0 stars, as even 1 star is too much.

28. September 2025

Slechte service

Ik heb mijn elektrische fiets binnen gedaan voor onderhoud en vervanging buitenband, Voor ze hier aan begonnen hebben ze een week gewacht om dan te zien dat ze geen buitenband hebben. Hier nog bijna een week op moeten wachten om te horen dat er een ander kleur band zal opgaan omdat ze de andere vergeten bestellen zijn. Bij het onderhoud moest de ketting vervangen worden en hebben ze dit ook gedaan. Dan maar fiets gaan halen met een andere kleur band en rij ik er mee buiten om te horen dat de fiets nu kraakt en rare geluiden maakt. Direct terug naar binnen, fiets weer kwijt en dan weer wachten tot ze deze gaan maken, krijgen we daarna de melding dat het niet meer te vermaken valt en dat de fiets waarschijnlijk niet lang meer zal meegaan maar dat ze het op zo een goed mogelijk manier hebben opgelost. Ik haal mijn fiets op om te zien dat de bak waar de motor inzit nieuwe gaten heeft en grotendeels openstaat. Waarbij ik dus wel verwacht dat ze deze op een juiste manier vermaken. Dit gingen ze mij nog laten betalen ook. Natuurlijk heb ik een klacht ingediend en ter compensatie van het lang wachten en het 'vermaken van de fiets' heb ik een cadeaukaart gekregen. Met de mededeling hopelijk gaat deze nog even mee. Dit is een 3 tot 4 weken geleden en deze fiets kraakt aan de motor.

23. September 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik heb een fiets niet van declaton…

Ik heb een fiets niet van declaton moest.
Nieuwe band hebben fietsenmaker in de buurt.kon of wilde niet helpen. Naar hasselt gegaan en met de glimlach gemaakt.
Zeer vriendelijk en behulpzaam.
Volgende zeker van daar.

14. Oktober 2025

Herstelling fiets

Ik liet mijn mountainbike herstellen. Ze moesten nieuwe versnellingskabels steken en de versnellingen regelen. De kabels zijn niet veranderd en de versnellingen waren geregeld maar na 1 keer fietsen waren ze terug slecht. Veel te veel betalen voor slechte herstelling. Nu binnen gedaan bij een fietswinkel en de kabels zijn vervangen en versnellingen inorde gezet en het kostte mij de helft minder dan bij decathlon en het is veel beter gedaan. 1 ster voor de herstelling bij decathlon is nog te veel

1. Oktober 2025

Retour problemen

Retourtje gedaan maar ze storten wel 250 euro te weinig! Besteld rond midden augustus en de betaling is nu nog steeds niet in orde (we zijn ondertussen oktober)

9. Oktober 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Decathlon Glaze

Echt een fantastische winkel, vol met lieve werkers en ze hebben exact wat ik nodig heb

1. Oktober 2025

Zeer slechte ervaring

Zeer slechte ervaring. Fiets besteld die bij ontvangst defect bleek. Bij contact werden we gewoon afgescheept naar de fabrikant, terwijl de verkoper wettelijk verantwoordelijk is voor garantie. Dagenlang geen enkele communicatie gehad, daarna een extreem onbeleefde medewerker aan de telefoon die me niet eens liet uitspreken. Uiteindelijk zelf de firmware moeten updaten om het probleem op te lossen. Wij kopen hier NOOIT meer. Decathlon toont nul respect voor klanten en ontkent zelfs hun wettelijke garantieplicht.

25. September 2025

Catastrophe

Catastrophe. Nous avons acheté une trot sur le site. Elle ne fonctionnait pas. Décathlon est venue la rechercher le 21 août et Rien! Et pour toute réponse un robot qui dit je comprends et au début sous quinzaine et maintenant au plus vite. Je crains que Décathlon m’a escroqué de 359euros

8. August 2025
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Visite ce samedi au decathlon de Namur…

Visite ce samedi au decathlon de Namur et ressorti sans faire d'achat. J'ai cru que j'avais remonter le temps tellement la mode actuelle chez eux le fait penser aux années 50/60. Comment cela a-t-il pu être validé par les responsables. De plus on est loin de la qualité/prix d'il y a quelques années.

20. September 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Zijn net bij decathlon in Hasselt…

Zijn net bij decathlon in Hasselt geweest het alarm ging af bij iedere klant toch moesten we terug gaan. Kasticket was al weggegooid en toch alles opnieuw moeten betalen. We gaan terug buiten piepte het weer echt een schande

12. September 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Na een spontaan bezoek met een platte…

Na een spontaan bezoek met een platte band kregen we te horen (na 10 minuten, want eerst werden er duidelijk belangrijkere telefoontjes gepleegd, zonder even aan te geven dat we opgemerkt waren) dat er op dat moment geen plaats is, ok, kunnen we een afspraak maken? Ja via de website... 'Kunnen we dat hier meteen doen?' Er wordt op de computer ingelogd, snel doorgeklikt, eerste afspraak binnen 2 dagen... Raar want tegelijk kijken we online en er is plaats in de namiddag...
Er wordt nog iets onduidelijks gemompeld over een expresdienst, maar hier wordt niet verder op ingegaan.
Na een paar ongemakkelijke minuten wordt het gesprek beëindigd met:'Ja dan, zie maar' ...

8. September 2025

2nd hand MTB return… Hoax

Very unpleased with the 2nd hand return process of a Rockrider MTB bibcycle. I got a quote from Decathlon for 47Euro for a 15 year old bike which I marked as Good (the least option above broken). Then I wait 45 minutes in the shop in Kortrijk BE where somebody tells you there are more costs than the worth of the bicycle. Ofcourse that's a fact for every +10 year old bicycle! Decathlon, please do not waste people's time with return proposals which can't be met. DO NOT LET CUSTOMERS RETURN ITEMS ABOVE 5 YEARS -> solved.

5. September 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr