Decathlon Belgium Bewertungen

TrustScore 2 von 5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bij de kassa werd mij een product aangerekend dat niet eens in de buurt was. Decathlon geeft daar een draai aan: die kassa's kunnen best wel eens heel gevoelig voor zijn. Er waren vervolgens drie me... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Een probleem met een fietsdrager werd vakkundig opgelost door Audry van Decathlon Antwerpen. Analytisch en zeer rustig ging ze te werk. Leuk om mee te maken na een zoektocht naar hulp in Decathlon.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

3 keer op 3 weken belde ik met dezelfde vraag over een e bike, 3 keer konden ze niet antwoorden, 3 keer zeiden ze dat ze zouden terug bellen, 3 keer niks, nougabollen, nada! Die willen precies mijn... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Très déçu du service en ligne de Decathlon. Ma commande contenant des barres de céréales a été livrée en pleine période de fortes chaleurs (environ 30 °C) et le colis a été laissé en plein soleil con... Mehr ansehen

Mangelhaft

Alle Bewertungen

125 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Loopband

Een loopband besteld bij decathlon en ben er voorlopig tevreden mee. Alles is netjes verlopen. Je moest wel maken dat je thuis was om de levering te ondertekenen (wat normaal is voor zo een product). Voorlopig werkt de loopband uitstekend. Je kan hem plooien en onder je zetel plaatsen. Je hebt een bijhorende app dat je calorieën bijhoud. Het motiveert je om meer te sporten. Je kan direct van snelheid 3 naar 6 of 9. Er is plaats om je tabled of smartphone op te plaatsen + waterfles. Je kan je bluetooth linken met je apparaat zodat het geluid uit je loopband komt

1. April 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

750e de commande ,tu commande le lundi…

750e de commande ,tu commande le lundi ,ils vous disent que c'est livrer 2j après, mais finalement les 2j c'est le temps que le service de livraison récupère le colis, après tu attends encore en amont, c'est du grand nimporte quoi, qu'ils soient clair et au lieu de faire rêver les gens

28. April 2025

Make an account

I don’t like having to make an account for an single online shopping. “Oh, you’re going to order what’s in your basket? Make an account!” I find this super unnecessary. This might not be only Decathlon Belgium’s problem but I’ve experienced this throughout their website.

28. April 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Nooit online iets bestellen!!!

Nooit online iets bestellen!!!
Het duurt een eeuwigheid voor bevestiging, daarna weer een uitstalling en tenslotte een annulering. Het terugbetaalde bedrag kwam niet eens overeen met het betaalde bedrag. Schande! Zonder uitleg, boe of ba. Slechte service!!!

24. April 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Je suis toujours dans l'attente de mon…

Je suis toujours dans l'attente de mon colis en transit depuis le 31/03/2025.
Malgré mes différents rappels, Decathlon refuse de me rembourser ce colis, soit 369,00 €.
La société Ups chargée de la livraison à perdu la trace de celui-ci depuis le 07/04/2025. Decathlon me demande de patienter et se rejette la faute avec son partenaire de vente.
N'achetez surtout pas chez Decathlon au risque de vous faire arnaquer tout comme moi !

15. April 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Prise de rdv pour déposer un velo mais pas pour le réparer... !

Apres avoir achete un velo a 2000 eur. J ai voulu instaler une selle telescopique que j ai commande 10 jours avant la coufse de mon fils .
On m a dit d attendre que la piece soit arrivee en magasin pour prendre un rdv atelier . Consequence ce rdv ne sert qu a depoqer son velo pas a faire le travail de montage qui lui sera programme avec un delai d une semaine ... soit bien apres la course ... si j avais déposé mon velo le jour de la cde , avec le delai d une semaine tout aurait été réglé...
Prendre rdv ,sur le net uniquement, pour déposer son velo c est allucinant ...
Je l ai donc monté moi meme ...
Quel service ...

10. April 2025

JOMA mauvaise marque

Achat JOMA raquette padel
Il a suffit d’une seule utilisation pour que la couleur de celle-ci s’éclate. Le vendeur de cette marque par internet (car Decathlon décline tout problème et dit ne rien avoir avec eux) me dit que ça n’entre pas dans la garantie 😜🥳
Dommage que je ne puisse joindre des photos.

4. April 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Nieuwe fiets besteld voor ons…

Nieuwe fiets besteld voor ons dochtertje, werd thuis geleverd met een kras, na 6! Telefoontjes met decathlon kregen we steeds loze beloftes, tot zelfs de belofte van een cadeaubon die we zouden krijgen. (Ook niet dus)
Na 3 weken nog steeds geen nieuwe fiets ontvangen.
NOOIT MEER

18. März 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ik ging terug met slechtwerkende…

Ik ging terug met slechtwerkende smartwatch ok niet duur maar tot daar.leg dat uit aan bazige dame en haar commentaar:
Moet steeds bluetooth laten aanstaan.
Werkt met bluetooth verder dan 10 meter zegt ze.gsm ligt NL in keuken en ik slaap op eerste verdieping met vier deuren tussen
Moet regelmatig verbinden zegt ze.wil ik wel maar lukt niet!
Gsm vinden via Atch....lukt niet.
Brol horloge niet kopen dus en voor vriendelijke hulp zeker niet naar Roeselare gaan horloge ligt ondertussen al in containerpark.ps was aangekocht augustus 2024 maar als ze horen van garantie ho maar.ik zei ook nog dat ik ze best wilde inruilen en geld opleggen voor duurder model maar die schijnbare Big Boss van decathlon keek alsof ik vuil was.voor mij niks meer van .....

5. März 2025

Winterhandschoenen

Super tevreden met deze winterhandschoenen,die voor mijn zonen zijn. Daar ik er al ooit vroeger gekocht had. Heb nog nooit slecht materiaal gekocht bij Decatlon. Prijs kwaliteit is goed .👌

4. Januar 2025

Elektrische fiets gekocht online

Elektrische fiets gekocht online, via een partner van Decathlon. Absoluut niet aan te raden, fiets heeft maar 3 weken gereden, herstelde fiets ontvangen die enkel achteruit kon rijden omdat de aandrijving fout werd aangesloten. Fiets werd aangekocht op 26/11 vandaag zijn we 13/03, geld nog steeds niet terug gekregen, kapotte fiets ophalen blijkt een hele moeilijke opdracht te zijn. SCHANDALIG dat zo'n groot bedrijf dit niet sneller kan oplossen.

13. März 2025

FOUTE LABELELING DOOR DECATLON

we kochten 3 broeken waarvan 2 x XL en 1xL althans zo stond op het kartonnetje dat aan de broeken hing.
De broek in L werd gepast in grijs maar aangekocht in blauw. Bij thuiskomst, werd de broek gewassen en de labels verwijderd. Om te zien welke dat de XL en welke de L was, legde we de broeken op elkaar. Wat bleek dat de L een XXL was ipv L. De Label die decatlon aan de broek hing, was L maar de label in de broek was XXL. Ik ging terug naar Declaton om de broek te ruilen maar werd geweigerd omdat de labels verwijderd waren. Normaal gezien te verstaan maar hier is Decatlon in de fout gegaan omdat zij de broek zelf fout gelabeld hadden. Volgens de verkoopster moeten wij als klant goed nakijk of de label aan de broek overeenkomt met de label in de broek. Nu de label in de broek is zo goed als onleesbaar. Je hebt een vergrootglas nodig om dat te kunnen lezen. Verder vraag ik mij af welke verkoopster bij Decatlon een label in de broek gaat vergelijken met de het label aan de broek.
Ik vind dit ongepast en indien ze deze broek niet willen ruilen zien zij mij niet terug bij Decatlon.

11. März 2025

Slechte dienst na verkoop

Producten aangekocht via Decathlon website. 1 toestel kwam van een " onderaannemer " , toestel beschadigd geleverd! Klantendienst onbereikbaar enkel via mail, na 5 weken eindelijk retour genomen. Echter nog geen nieuw toestel ontvangen , ook geld niet terug gestort!
Slechte dienst na verkoop

6. Februar 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Décathlon pas au niveau d'Amazon

N'achetez pas chez un partenaire (ici Vermarc) via le site Decathlon, le service client est lamentable. Aucun moyen d'effectuer un retour facilement. La taille ne correspondant pas je veux renvoyer l'article. Pas de chance, l'onglet pour une retour facile sur le site décathlon ne fonctionne pas. Veuillez réessayer plus tard. Mais durant toute la semaine, cela ne fonctionne pas. Je contacte donc le partenaire (Vermarc) par e-mail. Pas de réponse. Second e-mail, toujours pas de réponse. Quand finalement j'obtiens une réponse par téléphone, après plus d'un mois de tergiversation, pas de retour possible, le délai est dépassé. La faute à qui???? Si Decathlon veut se la jouer Amazon, il faut avoir un site web et un service client à l'hauteur...

23. Dezember 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Slechte klantenservice, geld nog steeds niet terug voor retour fiets

Heb een fiets gekocht voor mijn dochter. Werd de volgende dag wakker met een mail van Decathlon 'oops valse start'. Zogenaamd een fout met de betaling. Prima, fiets opnieuw besteld. Krijg ik de fiets de volgende dag toe, zonder handleiding, zonder sleutels of instructies. Ik heb verdomme niet betaald voor een Ikea fiets maar goed. Zie ik dat er 2x hetzelfde bedrag van mijn rekening gegaan is. Krijg ik dag later nog een fiets aan de deur, die ik weiger. Fiets is retour bij hun gekomen op 21 februari. Het is nu 3 maart ik heb NOG STEEDS mijn geld niet terug. Bellen, mailen, genegeerd worden. Nooit meer dat ik koop bij Decathlon.

17. Februar 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Beaucoup de poudres aux yeux

Beaucoup de poudres aux yeux ! Cette carte décathlon est une véritable arnaque : vous avez des points mais ne pouvez les utiliser que par tranches de 5 €. Alors Messieurs les marketeurs : Keep It Simply Stupid et prenez exemple sur la concurrence : plus simple, plus claire.
J’allais dépenser mon pognon ce soir chez décathlon mais non, je repars aussi vite après avoir vu l’arnaque de la carte…

26. Februar 2025
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Tevreden met aankoop MAAR...

Ik ben tevreden over de online aankoop van een cadeaubon die ik naar mijn schoonbroer stuurde. Alles is in het Nederlands gebeurd, bestelling, betaling. Maar zowel ik als mijn schoonbroer kregen een Franse mail. Ik met mijn bestelbevestiging en hij met zijn bon.
Gelukkig wist hij dat hij de bon mocht verwachten, anders was de mail gegarandeerd in de prullenbak beland.

22. Februar 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr