Jeg må erkende vores sidste ophold og efterfølgende service har gjort, at vi nok ser os om efter et andet ferieophold næste gang vi skal afsted. Da vi ankom til feriehuset stod der muggen, som i... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Unternehmen hat geantwortet
Andre året vi har ferien vår her. Vi er godt fornøyd med service og personell. Akivitetssenteret er fott og allsidig. Det var ganske stor forskjell på hyttene når det gjelder utstyr. Var desverre mind... Mehr ansehen
Flotte leiligheter og flott senter med bra badeland og mye å gjøre for barna,spille minigolf,bordtennis,babnington,bowliing eller biljard i sportsbaren.Det var også 3 spisesteder og det var mu... Mehr ansehen
Vi hadde en meget fin 10-dagers tur til Dayz Seawest. Leiligheten vi hadde var ren og godt utstyrt, praktisk innredet og hadde god plass til fem. Vi hadde kort vei til senteret der det var stort bade... Mehr ansehen
Når du vælger Landal GreenParks er du sikret en ferie på skønne feriecentre – beliggende tæt på strand og hav. En ferie på Landal GreenParks er aktiviteter, oplevelser, velvære og afslapning – året rundt!
Gl. Kærvej 15, 6800, Varde
Veldig kjekk plass å feriere med ungene! Vi kommer gjerne igjen :)
god lejlighed måske midt for mange møbler. dejlig naturskønt område. fantastisk badeland. gode spisesteder. vi var så heldige at der var em i fodbold og så var der arrangeret storskærm dejlig oplevelse.
Mange kjekke aktiviteter og ellers rent og pent over hele området
This was fantastic, so much fun for the children to do 😀. We will be back 👍😆
Vi havde 3 overnatninger uden for feriesæson så der var ikke vildt mange mennesker. Fine hytter med det man har behov for. Vi havde en med på 2år og han hyggede sig fint med både lege- og badeland. Vi kommer igen senere på året.
Flott fra start til slutt.....slutten kom for fort.
Helt igennem godt sted med hensyn til bolig og faciliteter.
Pizzariaet og betjeningen trækker nedad -- det må være deciderede sæsonarbejdere, som man har ansat.
Styringen manglede en del og virkede som om der ikke var nogle overordnede til kontrol/Betjening.
Vi havde to overnatninger i fiskerhytte bc. Dejligt hus, flot udsigt og man var ikke generet af naboerne.
Legeområdet og badelandet var et hit for vores 2 årige datter, så det kan helt sikkert anbefales.
Det eneste lille minus var maden, ville ønske at restauranten havde åben mere en 2 dage i ugen. Ellers var det et skønt sted, med fantastisk personale! Helt sikkert er sted vi kommer igen!
Stor glæde med børnebørn på 4-6-8 og bedsteforældre
Rent og pænt overalt
Vi kommer helt sikkert igen
Vi hadde 5 flotte dager sammen med våre barnebarn. Det var flotte omgivelser inne og ute. Servicenivået var veldig bra med flinke og hyggelige ansatte.
Viser til anmeldelse vedrørende Dayz Søhøjlandet skrevet av Jørn Olsen. Vi var en av familiene han refererer til i anmeldelsen sin, som hans familie reiste sammen med. Vi hadde opphold på Dayz Søhøjlandet fra 21-27 juni 2016. Vi kom derfor til feriesenteret noen dager senere enn den andre familien.
Vi hadde allerede ved booking av ferien gitt uttrykk for at vi ønsket å bo ved siden av Jørn Olsen sin familie. Dette ønske fikk vi oppfylt og var glade og fornøyde da vi ankom. Selve området var flott og idyllisk.
Vi startet med å gjennomgå leiligheten som vi i utgangspunktet syntes hadde bra standard og et gjennomført inventar. Da jeg kom inn på soverommene oppdaget jeg at sengene var veldig slitt og skitne. Det var til om med sand under overmadrassene. Det var også veldig mangelfullt og tilfeldig utstyr på kjøkkenet. Vi ga umiddelbart beskjed om dette og vi fikk etterfylt det vi påpekte. Det kom også en representant fra Dayz med to nye overmadrasser som så helt like ut som dem vi hadde. Jeg viste henne sanden og skitten under madrassene. Hun sa da at hun beklaget men at det ikke var hennes jobb å rengjøre under madrassene. Jeg spurte henne da om jeg skulle gjøre dette. Hun responderte med at anlegget var gammelt og eierne tenkte å selge leilighetene og derfor ikke ville skifte ut sengene. For å få en god start på ferien tok jeg ikke den kampen videre men gjorde det beste ut av det.
Vi oppdaget raskt at det var en institusjon som hadde leid alle leilighetene i samme kvartal med unntak av vår og Olsen sin leilighet. Dette undret vi oss over da de hadde et høyt støynivå, sloss åpenlyst og røykte utenfor vinduet vårt. Barna våre reagerte og følte seg til dels utrygge når de var utenfor for å leke. En av lederne kom til og med bort for å beklage oppførselen deres. Jeg forstår at de må kunne feriere på Dayz på lik linje med andre, men jeg mener Dayz har gjort en slett vurdering når de plasserte oss sammen med dem. Heldigvis reiste de bare får dager etter vi kom derfor klaget vi ikke til betjeningen. Da de reiste tenkte vi at det ville komme andre familier i naboleilighetene. Til vår store overraskelse skjedde det samme en gang til. Denne gangen kom det ungdommer fra en Høgskole som åpenbart skulle feire avslutning av skoleåret. Ingen av lederne deres bodde der men andre steder på området. De hadde derfor ingen kontroll med dem. De overtok hele fellesområdet med grilling, festing, løping fram og tilbake og var høylydte til langt på natt. Da dette skjedde tok jeg kontakt med betjeningen. De tok veldig lett på det og sa at det var fullt på anlegget. Jeg følte ikke at jeg ble tatt på alvor. Jeg vil også støtte meg til Olsen sin kritikk av mangelfulle aktiviteter på området. Min datter hadde blant annet gledet seg til hesteridning, men denne tjenesten var nedlagt.
Jeg vil avslutte anmeldelsen med å si at Dayz Søhøjlandet i utgangspunktet er et idyllisk sted, men at vi fikk ferien vår delvis ødelagt fordi vi ikke ønsket å oppholde oss i hagen eller i umiddelbar nærhet til leiligheten da vi følte den var okkupert av ungdommer til enhver tid. Når vi var inne var gardinene trukket for. Dayz Søhøjlandet har mye å lære når det gjelder service og planlegging når de plasserer sine gjester. Det ble derfor dessverre ikke helt det oppholdet vi hadde håpet på og vil nok mest sannsynlig velge noe annet enn Dayz Søhøjlandet neste gang. Helt ærlig mener vi at Dayz burde ha gitt oss en kompensasjon for en dårlig opplevelse som kunne vært unngått !

Antwort von Landal GreenParks - Danmark
Har i dag, sammen med min familie været gæster på Seawest, hvilket ikke var en ubetinget fornøjelse. Først var vi i wellness, hvor saunaen med lyd og lys var lettere defekt, kun den ene plade med lys virkede og der var ingen lyd. 20 min inden lukketid samlede personalet de udleverede håndklæder og morgenkåber sammen til vask...det gjorde bestemt ikke at vi følte os velkomne.. "Restauranten" v ar en oplevelse for sig. Intet var der styr på, fx blev brødet sat frosset ud x 2, softice maskinen løb tør, der var mildt sagt mangelfuld opfyldning alt skulle vi be om og gøre opmærksom på. Rengøring og afrydning var ikke eksisterende, da vi gik efter 2 timer var der stadig ikke ryddet af de borde der var fyldte med opvask da vi kom.

Antwort von Landal GreenParks - Danmark
Fantastisk venligt og behjælpsomt personale! Vi skulle en tur på skadestuen i Farsø med et fritidsklub barn. Farsø ligger ca. 20 km fra feriecenteret. Taxiselskaberne i Løgstør og Ranumi havde ingen ledige vogne, men så trådte Dayz Rønbjerg manager lynhurtigt til. Han tilbød spontant at køre os frem og tilbage! Det må kaldes at være en helt fantastisk g enestående service! Tak for det!!
Udover det så er Dayz Rønbjerg et særdeles børnevenligt center med masser af spændende aktiviteter! Husene er i rigtig fin stand.
Det er vores første ophold på Dayz Rønbjerg, men vi kommer helt sikkert igen!

Antwort von Landal GreenParks - Danmark
Vårt opphold var fra 17-25 juni 2016 og vi bestillte rett etter påske i år.
Vi hadde sett frem til et hyggelig og rolig opphold på Dayz Søhøylandet siden vi hadde fått det anbefalt av andre og også hadde invitert med oss 3 andre familier med barn fra 6-11 år. dagen etter vi kom så ble leilighetene rundt oss fylt med 20-25 ADHD ungdomer på tur og de røkte, sloss, ropte flyttet våre benker og stilte seg opp for å stirre inn til oss mens vi spiste eller prøvde å slappe av. De to siste dagene/nettene kom en folkehøgskole for å ha avsluttning. De bodde på alle bortsett fra to av enhetene der vi og en av våre familier bodde. Det ble ingen soving den siste natten vår siden de løp rund, ropte, sang, spilte football helt til jeg gikk ut en siste gang kl 0530 og virkelig fortalte hva jeg mente. Vi snakket med deres ledere dagen etter og de hadde ikke bodt der men I hus lenger borte.
Da resepsjonen endelig åpnet og jeg snakket med de der så var det ingen unnskyldning eller forklaring på hvorfor de hadde plassert oss midt i dette. Betjeningen var ikke interessert i noen dialog og var nedlatende i kommentarene til vår opplevelse. Det var mange ledige boenheter på andre steder enn der vi bodde. Det eneste vi fikk som en unnskyldning/forklaring var at ingen hadde ansvar for dette og om vi var interessert s kunne vi få en is som plaster på såret. I tillegg til plasseringstabben til Søhøylandet så er informasjonen om aktivitetene missvisende. Ensete som var åpent var badeanlegget( der det gjerne kunne vært ansatt noen til å rengjøre i dusjenei løpet av dagen), kiosken var kun åpen i helgene, Klatreparken var nesten borte av råte, utleige av pil og bue etc. var ikke åpent, ridingen var ikke åpen. Jeg vil ikke anbefale Søhøylandet til noen en gang til.

Antwort von Landal GreenParks - Danmark
Etter en veldig uheldig leie-opplevelse med et annet firma,fikk vi en fin og ren leilighet på kort tid,i pinsen,selv om resepsjonen var stengt.
Godt renhold og hyggelig sted,bra wifi.Dog bassenget er litt utdatert, så var det et fint opphold med kort vei til strand og fårup sommerland.

Øer Maritime i pinsen...
Vi havde søgt på et ferieophold med fri WiFi.. og finder så ud af ved ankomst det er nærmest ikke eksisterende.. Står med rødt i ankomstbrev.. Men der er vi jo ankommet.... var aldrig kommet, såfremt vi vidste det hjemmefra.. Og det er jo ligesom ikke nyt, og pludseligt..
Men så kan vi jo se Melodi Grandprix, bare lige den udfordring at det gamle Dantax tv ikke ville starte op.. :-(
Og det er ved at være mørk, så lyset skal tændes... men kun lys i halvdelen af pærerne..
Badeland næste morgen... på døren står det kniber med varmt vand i bruserne når der er mange.. pyt - der er jo kun 4 ud over os.... men ak... det er åbenbart mange.. pisse kold bruser....
Hjem på terrassen... nå ja.. man kan vel ikke forvente andet... den ene stol er trebenet.. og går så lige en tur til vandkanten... føj hvor ulækker... totalt fyldt med brune alger der absolut mest af alt ligner afførring.
Vi fik ved afgang en kompensation, af det flinke personale... men der er rigtig lang vej til at det skal blive en ferie vi vender tilbage til...

Antwort von Landal GreenParks - Danmark
Det var en god oplevelse at være i det dejlige troubadour
MEN jeg følte mig meget ( nøgen )udstillet, da jeg stod i omklædningsrummet. Her mangler der en sluse ved døren, som fører ud til poolområdet. Når hensynsfulde mødre holder døren for deres poder. Ja, så står man til frit skue for forbi passerende herre. Ikke særlig hensynsfuldt.

Hej
Jeres feriecenter er som sådan fint nok. Fantastisk naturområde, hvor man kan gå dejlige ture. Dejlig hytte at bo i. Mere nåede jeg desværre ikke at prøve...
Jeg forstår ikke, at I har lov til, at have den skibakke åben. Jeg er en ret habil skiløber, men et mindre "styrt" resulterede i en brækket hånd. Både den lokale læge i Gjern og hospitalet i Viborg rystede på hovedet da jeg kom, fordi rigtigt rigtigt mange mennesker, har brækket deres hænder på netop den bakke. (Hænderne sidder fast i hullerne mellem børsterne).
Da jeg dagen efter går ned i receptionen for at spørge efter en slynge til armen, siger receptionisten: "Det var da sjovt - Der var også en der brækkede tommelfingeren for to uger siden".
Jeg ved ikke med jer, men jeg kan ikke se det sjove i brækkede hænder, som skyldes jeres skibakke.
Hvor mange flere skal komme til skade, før i gør noget ved det? Ifølge hospitalet taler vi nok flere hundreder mennesker, der har brækket hænder gennem tiden..?
Jeg håber i vil tage lidt ansvar og gøre noget ved dette!
Men indtil da, vil jeg gerne advare alle om at prøve bakken.

SeaWest
Kvaliteten helt i orden, huset vi havde bestilt levede helt op til forventningerne. Aktivitetshuset var bare så perfekt med dejlige og velholdte faciliteter og rengøringen i top. Personalet utroligt hjælpsomt og behagelige, altid et frisk og glad smil, godt gået, vi havde en fortrinlig Påske i SeaWest det kan anbefales.
Familien i 138H

Antwort von Landal GreenParks - Danmark
Har tilbragt påsken i søhjlandet. Huset var ikke gjort ordenligt rent ved ankomst. Tandpasta på vandhane, sorte fodpaneler og en total klam beskidt toilet børste og støv i lange baner. Der var ingen støvsuger (måtte bede om en) ingen fejebakke, knive var sløve og kunne næste ikke skære. Ingen orden i køkkenskabe og alt var blandet af forskelligt porcelæn.
Hovedpuder hvis de kan kaldes dette var slidte og flade.
Dvd virkede ikke og tv med en rungende lyd.
Personalet i receptionen var søde og forstående for klager men kunne forså at vi ikke var de eneste der klagede over rengøringsniveauet.
Badelandet er slidt og trænger til opgradering lige fra bruser til lege tilbehøret i selve badelandet.
Kvaliteten her følger slet ikke prisen og slet ikke 4 stjerner ud af 5. Derfor kun 2 fra os. Huset vi havde valgt skulle forestille at være luksus men opfylder på ingen måder dette

Antwort von Landal GreenParks - Danmark
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.