Davids Køreskole Bewertungen

TrustScore 5 von 5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det var en super god oplevelse og de tager sig god tid til at forklare hvad man skal gøre og hvordan. Der er plads til sjov og hygge snak men ogs spørgersmål til de forskellige ting og de spørg ger... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Efterhånden mange år siden man sidst sad på skolebænken. Frygten for om man nu var blevet for gammel blev hurtigt gjort til skamme. Brian var en fantastisk dygtig kørelærer og et sjovt og dejligt menn... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har lige afsluttet mit forløb med at tage trailerkort (B/E) og det har virkelig været en fornøjelse! Brian er virkelig dygtig og kompetent, som gør alt for at man føler sig tryg, samtidig med a... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fik gjort det hele i første hug og kunne ikke have gjort det uden de seje kørelærere på skolen. Virkelig en fantastisk oplevelse. Undervisning var ikke for tung da der var mulighed for snacks og drikk... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Fahrschule

Vom Unternehmen geschrieben

Davids Køreskole ligger i Slagelse & Næstved Vi tilbyder Kørekort til Bil, både med Manuelt og Automatgear. Kørekort til Motorcykel vi har alle 3 MC størelser, A1, A2 & A. Kørekort til Trailer B/E Om Davids Køreskole Davids køreskole er stiftet i 2015 af David Kousgaard. David har tidligere været ansat og været med til at drive en anden køreskole. I forbindelse med lukning af denne køreskole, så David det som en oplagt mulighed, for at starte sin egen køreskole. Her på køreskolen stræber vi os meget efter, at alle eleverne har det godt, at alle kan være med og forstå undervisningen. Det er vigtigt for os, at alle er motiveret, derfor skal der også være plads til at grine og have det sjovt. Vi er rigtig gode til, at tilpasse os den enkle elev, så alle lære mest muligt, på kortest tid. At tage kørekort er selvfølgelig en alvorlig ting, men for mange er det også en speciel tid, derfor er det vigtigt, at alle føler sig tilpas hvergang der er teori eller kørsel. Du er altid velkommen til at ringe, hvis du har nogle spørgsmål. Det er dog altid nemmere at sende en mail, da telefonen ikke besvares når der er undervisning :-)

Kontaktinformationen

Alle Bewertungen

128 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg kan klart anbefale at tage køre…

Jeg har haft en super oplevelse med at tage trailer kort hos Brian ved Davids køreskole
Brian har været super godt til at vejlede og ikke mindst undervise
Han har været meget fleksibel med hvornår vi kunde have køre timer hvilken har været super

23. Juli 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kan helt klart anbefale Davids…

Kan helt klart anbefale Davids køreskole til alle tog selv mit kørekort der og med en travl hverdag med fuldtidsarbejde og familie ved siden af var tiden der ikke meget til kørekortet med de hjalp virkelig med hele vejen igennem og var der altid vis der var noget som helst der opstod
Så kan helt klart anbefale Davids køreskole 🚗🚗

Fantastisk oplevelse

Super fed oplevelse med fyldt med latter og læring, jeg er taknemlig for at have lært så meget at jeg bestod både teori og køreprøven i første forsøg.

Trailer kørekort

Jeg har haft en god oplevelse både i teoritimer og køretimer har lige afsluttet kørekort til trailer Brian Nygård er rigtig god til at forklare om det man nu lære og er god til at forklare når man laver en fejl så man kan ratte op på det

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har taget trailer kort hos Brian

Har taget trailer kort hos Brian, utrolig god og hurtig service. Hele forløbet var nemt overstået på to uger fra start til slut.
Fantastisk oplevelse, nemt og lærerigt..

God kørerskole

Jeg kan varmt anbefale denne køreskole. Jeg har haft en rigtig god oplevelse hele vejen igennem. Der har været plads til at lære i sit eget tempo og til at blive udfordret, så man udviklede sig som bilist.
Undervisningen har givet en god forståelse for både teorien og den praktiske kørsel ude på vejene. Kørelæreren er tålmodig, hjælpsom og god til at forklare tingene, så man føler sig tryg bag rattet.
Alt i alt en virkelig god oplevelse, og jeg kan klart anbefale køreskolen til andre, der skal tage kørekort.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

David er en skide sjov fyr

David er en skide sjov fyr, der gjorde teorien sjov.

Han har lækre biografsæder, slik og sodavand, gode motorcykler der spiller 100.

Bestod både teori og køreprøve første gang.

Kæmpe anbefaling herfra.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg ville klart anbefale Davids…

Jeg ville klart anbefale Davids Køreskole, da det er en god blanding af noget professionelt, men der er også tid til sjov. Det er nogen rigtig gode mennesker der arbejder der, og de alle vil kun en det bedste.

11. Juli 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Et køreskoleforløb, der fortjener topkarakter

Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger.

Jeg har netop taget trailerkørekort hos Brian Nygaard og hele forløbet har været en rigtig god oplevelse. Undervisningen var professionel, rolig og meget pædagogisk, så jeg følte mig godt forberedt hele vejen frem til prøven.

Brian er tålmodig, dygtig til at forklare og skaber en tryg stemning, hvor der er plads til at stille spørgsmål. Det gjorde, at jeg gik til prøven med en god mavefornemmelse – og bestod i første forsøg.

Hvis du overvejer at tage trailerkørekort, kan jeg varmt anbefale Brian. Du får en engageret kørelærer, som virkelig går op i, at du lærer det, du skal, og føler dig sikker bag rattet.

Tusind tak for et rigtig godt forløb!

8. Juli 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg skulle have trailer kort og David’s…

Jeg skulle have trailer kort og David’s køreskole gjorde det til en super god oplevelse der var lærenem og sjov.

Kan varmt anbefale at tage kørekort hos David’s køreskole.

Kørelærer Brian gør det super nemt at forstå og lære tingene selvom han køre i el bil 🤪 uanset om man har haft kørekort længe eller lige fået det gør Brian det nemt og forståeligt

Kunne jeg give mere end 5 stjerner ⭐️ så ville jeg.

Hilsen Casper J. T

6. Juli 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg kan varmt anbefale Davids Køreskole…

Jeg kan varmt anbefale Davids Køreskole til alle, der leder efter en professionel og tryg køreuddannelse.
Fra første dag blev jeg mødt af dygtige, venlige og utroligt tålmodige kørelærere, som altid tog sig tid til at forklare tingene grundigt. De skaber en rolig og positiv atmosfære, hvor man føler sig godt tilpas bag rattet.
Undervisningen er både professionel, struktureret og engagerende, og man kan tydeligt mærke, at de brænder for at uddanne sikre og ansvarlige bilister. De er gode til at motivere, give konstruktiv feedback og tilpasse undervisningen til den enkelte elev.
Jeg er meget glad for mit forløb og vil uden tvivl anbefale dem til andre, der skal tage kørekort.

25. März 2026
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr