Jeg købte en højseng til lige omkring 10000 kroner til min datter. Da den ankom var flere papæsker revet i stykker, poserne med madrasserne var meget beskidte og de remmer der var rundt om... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Efter at have bestilt bord og stole hos Dansk Restlager, blev vi kontaktet to dage efter med besked om hvilken dag varen ville ankomme. Fra vi bestilte til vi modtog varen gik der 6 dage - hvilket e... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vi købte for nogle år siden en rigtig god køjeseng model Josefine hos Dansk Restlager. Da børnene blev store, pakkede vi sengen ned. Nu skal den så stilles op igen, og så mangler vi nogle specielle sk... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Dansk Restlager er en familieejet virksomhed som blev grundlagt tilbage i 1999. Den gang købte vi restlagre fra Danske møbelproducenter, hvilket vi stadig gør. Virksomheden har dog udviklet sig en del siden, så den i dag handler med mange førsteklasses møbler, laver køjesenge og madrasser i eget design og tilbyder hynder og madrasser på specialmål til f.eks shelters, både, campingvogne, bænke og meget andet.
Rantzausmindevej 111 A, 5700, Svendborg, Dänemark
- www.danskrestlager.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Das haben sich andere Leute angesehen
Mega dårlig service
Har meget dårlig erfaring med service fra Dansk restlager.
Alene tiden på at få ordnet deres reklamationer på deres varer er
li med ikke eksisterende har nu haft ventet i over 8 uger på at tingene skulle bringes i orden så gir ikke meget for deres service over for deres kunder
super service sålænge man ikke reklamerer dårlig kvalitet
vi købte bord + stole sæt.
super service og hurtig ekspedering.
der stod på hjemmside at stole blev leveret samlet, men viste sig ikke at være tilfældet. vi samlede stole og bord. superglad for det og passede perfekt ind i vort nye køkken.
allerede efter 2 uger var 3 stole begyndt at flække i de samlinger. Dansk restlager ville give os 200 kr for svie og smerte og så var den løst... men vi ville ikke acceptere det for så stod vi uden reklamationsret. Det var de noget sure over.Vi fik tømrer til at se på det og han mente, at stolen simpelthen var svage i samling og han ville ikke anbefale at reparere på dem, som Dansk restlager foreslog.
Stole blev sendt retur til fabrik, som valgte at kreditere os. Fra vi sendte stole retur og til vi fik et svar gik der over 2 måneder og jeg måtte selv rykke for svar flere gange. I den periode sad vi på havestole...
Efter kreditering fik jeg sur mail fra dansk restlager, som påstod at det var vores egen skyld, at stolene var flækket. De havde lavet en liste over alle de kunder, der havde køb tilsvarende stole og at vi var de eneste, som havde haft problemer med dem. Underforstået at det var vores egen skyld!?
Og bordet ville de ikke tage retur, da der ikke var fejl på dette.
Men det var jo ligesom købt som et sæt, så nu står vi så tilbage med et bord!
De holdt på købloven, at de ikke var forpligtiget til at tage noget retur, som ikke var defekt og desuden kunne de jo ikke bruge bordet til noget?!?
Her køber jeg så ikke igen!
Ikke særligt imponerende.
Særdeles fin service
Jeg har handlet 2 gange. Første gang en etageseng og to springmadrasser. Anden gang et klædeskab i massivt fyrretræ. Alle varer var i topkvalitet og fint emballeret. Kontakten med firmaet (såvel telefonisk og pr. e-mail) var venlig og imødekommende. Alle aftaler vedrørende levering blev overholdt til punkt og prikke. Helt igennem kompetent service. Et firma jeg virkelig kan anbefale og hvor jeg gerne handler igen.
Jens Bang
Lejre
Fin service
Skulle bruge et par special syede topmadrasser. Fandt firmaet på nettet og kontaktede dem. Fik hurtig respons og rådgivning. Varen blev leveret som aftalt, og jeg skulle først betale efter leveringen. Kan fint anbefale firmaet.
Super kunde service
Jeg gav dem et hurtigt kald.Skulle bruge en ny madras inden weekende. Jysk skulle brug en uge på at levere en spring madras. Her skulle der kun bruges 2 dage, og prisen var lidt billiger hos restlager (ikke meget dog). Selvom de skrev på hjemmeside at deres syet topmadrasser tog en uge at lave fik jeg haste gennemført en topmadras. No probs. Og jeg blev ringet op og fik et par gode råd. Begge varer kom om torsdagen. En god oplevelse.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.