Jeg havde mistet mit dykker certifikat. Super nemt at bestille et nyt på Danish Divers hjemmeside, og hurtig levering med post.
Ved valg af produkter blev der ydet en super god service både pr. telefon og email. Selve købsprocessen forløb uden problemer, og varerne blev leveret dagen efter bestillingen. Da der viste sig... Mehr ansehen
Jeg købte et undervandshus fra Ikelite til et Canon S90. Alt var perfekt, og forsendelse virkede som det skulle. De spørgsmål jeg havde blevet hurtigt besvaret. Jeg savnede dog en afsendelses ma... Mehr ansehen
Handler man hos Danishdivers får man den varer man bestiller, her er ikke noget slinger i valsen. Varen bliver leveret til døren og kan følges hele vejen. Prisen er i orden, og i mit tilfælde... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
DANISH DIVERS sælger udstyr til undervandsfotografering samt relevante dykkegadgets. Vi gør alt hvad vi kan for at levere den bedst tænkelige kundeservice, så du får en god oplevelse ved at handle hos os. Husk at du altid er velkommen til at ringe til os, eller skrive en mail. Vi vil hellere end gerne hjælpe dig :)
Vandmanden 16A, 9200, Aalborg SV
- 3689 4100
- shop@danishdivers.com
- www.danishdivers.com
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Cannon Powershot S110 med Ikelite undervandshus
Hurtig iog effektiv ekspedition. Ved afsendelse var SD kortet udsolgt, det blev hurtigt eftersendt.
Perfekt service
Super god håndtering og lyn hurtig tilbagemelding, da jeg akut havde brug for reservedel til mit Ikelite dykkerhus - leveringen kom omgående.
Leveringen klappede perfekt
Bestilte nogle reservedele til mit UV-kamerahus. Udover diverse O-ringe skulle jeg også bruge batteridæksel til ekstern blitz og en difuser.
Alle dele var på lager og jeg havde varerne 2 dage efter bestilling - og oven i købet en lille ekstra pose med chokolade :)
Levering efter aftale og til beskrevet tid!
Super kundeservice via telefonen - og hurtig opfølgning på mails henvendelser!
nemt hurtigt og effiktivt
har idag bestilt et filter til mit dykkerhus, modtog det allerede dagen efter.
internetsiden var nem at finde rundt i og servicen god.
kan varmt anbefale denne webside
Gode og TÅLMODIGE:-)
Jeg skulle bruge lidt dele til mit dykkerkamera og sendte bare et billede til dem hvorefter de sendte mig en liste med varenumre på de dele jeg manglede- så nemmere kunne jeg ikke få det :-)
Tak for nogle hyggelige snakke og god service
Super
Hurtig levering selv om der stod 4-10 dage gik der 3 :-)
Det fungerer bare
Nem bestilling. Hurtig levering.
Kan det være nemmere? :-)
Professionelle folk
Tog en instruktør evaluering i SSI gennem danish divers og det var et super godt kursus med professionelle og kvalificerede instruktører.
Fin Service
Rigtig god vejledning fra Jesper, hvilket også resulterede i at selvom jeg ikke købte kamerahuset, så købte jeg lyset hos Danish Divers.
Leveringstid en smule længere end lovet, men mindre detalje.
Anbefales herfra.
Let og hurtigt
Overskuelig hjemmeside, det kom hurtigt.
Hurtig levering, produktet som beskrevet, fin kommunikation
Købte noget udstyr til mit kamera hos Danish divers. Jeg var først i tvivl om tingene passede sammen og til mit kamera, så jeg skrev en mail til dem. Jeg fik hurtigt svar tilbage at tingene passede sammen men at der var nogle ting jeg skulle være særligt opmærksom på. Jeg bestilte tingene og fik mine varer i løbet af et par dage.
En fin oplevelse og jeg ville ikke have nogle problemer med at handle hos Danish divers igen.
Gør det de skal
Jeg fik det jeg havde bestilt hurtigt, og forsvarligt indpakket. Med chokolader til!
Lynhurtig levering
Vi havde brug for en hurtig levering, hvilket vi fik.
Alt efter planen
Købet forløb som jeg forventede det. Efter en uge havde jeg min vare i hånden.
Godt og effektivt sted at handle!
Fin service. Fik mine ting inden for kort tid...
Forvirrende hjemmeside men god kundeservice!
Jeg skulle genbestille et mistet kort og det var ret svært at finde ud af, hvordan jeg kunne gøre dette. Jeg skrev mine oplysninger det forkerte sted, men fik lynhurtigt en mail med det rigtige link. Havde desuden et par spørgsmål til kundeservice som blev besvaret indenfor få minutter. Leverancen kom meget hurtigere end reklameret.

Antwort von DANISH DIVERS
Gode råd, professional hjælp og hurtig ekspedition!
Snakkede med dem hos Danish Divers sent den ene dag, og næste dag havde jeg undervandshuset i hænderne! Hvis du har brug får råd og vejledning er de virkelig parate til at hjælpe.
Fin og høflig betjening
Alt i orden. Ingen problemer her.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.