Har problemer med udbyderen siden mere end 2 år - nu skal jeg selv holde øje med om der kommer en faktura fra dem af ... Man bliver hverken informeret om firmaændringer, prisstigninger eller yderli... Mehr ansehen
Da vi skal skift udbyder, troede vi Danhost var et spændende bud, set ud fra deres hjemmeside. Men det virkede desværre ikke, flytning af eksisterende domain, var ikke flytte eller aktivt eller... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
I får en stjerne for at smide hele skidtet til UnoEuro og løbe, Ingen besked om prisforhøjelser, ingen besked om funktioner der eksisterede hos jer men ikke kunne tages med over. Folk der er efter... Mehr ansehen
Havde købt domæn på Danhost´s meget ikke brugervenlige homepage. Ringede op, fordi, der er ikke er nok information om setup. Jeg taler med en support medarbejder, der ikke aner, hvad han skal sige til... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Vi leverer alt i webhoteller, domænenavne og serverløsninger - Både til private og erhverv. Hos Danhost får du adgang til fri support på både e-mail og telefon - Husk vi er her for at hjælp dig. Til iværksættere og eksperter, tilbyder vi en mobiloptimeret webshop løsning. Vi hjælper dig og din webshop hele vejen til succes, hvor vi giver gode råd om opsætning, design og markedsføring. I webshoppen er ALT indbygget fra start af. Vi udvikler løbende webshoppen for at give dig og din forretning en fleksibel og fremtidssikret platform! Har din virksomhed brug for IT Outsourcing, tilbyder Danhost bl.a. Hosted Desktop løsninger til optimering af virksomhedens ressourcer. Arbejd direkte på vores sikrede terminal servere fra dit kontor, eller arbejd hjemmefra. Uanset, hvor du befinder dig, har du adgang til dine programmer og dokumenter.
Mirabellevej 11 J, 8930, Randers NØ
- 87 11 87 87
- info@danhost.dk
- www.danhost.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Webshop hos Danhost
Jeg har anvendt Danhost i forbindelse med oprettelse af Webshop, og er godt tilfreds med deres model. Naturligvis er der mange ting man sætte sig ind i, når man bevæger sig ind på et nyt område, men her har Danhost været meget behjælpelige, så alt i alt en god oplevelse.
Fantastisk service
Har Danhost shopsystem og vil rose både deres tekniske setup som kan nok til at det bliver godt, men er simpelt nok til at jeg ikke behøver bruge tid på opsætning.
Der er fine guides og eksempler man kan følge hvis man skal bruge lidt inspiration eller er kørt fast.
Medarbejderne fortjener den største ros. Uanset hvor mange spørgsmål jeg stiller eller forslag jeg kommer med, så bliver jeg mødt med god og venlig betjening og er meget imponeret over alle de tilføjelser der er kommet på det seneste halve år. Glæder mig til at se hvad fremtiden bringer.
I får 5 stjerner på trods af et par irritationer såsom manglende support udenfor kontortid.
MVH
Lars, Silvo.dk
SUPER NEM GOD WEBSHOP
Jeg har været super meget tilfreds med den service jeg har fået hos Danhost, man får hurtigt svar på sine spørgsmål, og deres webshop er meget nemt at gå til.
kan klart anbefale Danhost og er hele vejen igennem blevet mødt af serviceminded personale med smil i stemmen.
Danhost er fantastisk!
Det er meget enkelt, Danhost er fantastisk!. De giver gode råd, rigtig gode 'easy to follow' eksempler i forbindelse med etablering af webshop (alt er online og kommer automatisk frem, når man går i gang med at bygge sin shop), altid god og tålmodig vejledning selvom man ringer 10 gange på en dag, supporten er fri (rigtig god service), dvs. den er inkluderet i abonnementet, så man kan ringe så tosset man vil. De følger op, dvs. man bliver selv ringet op, når der er gået et stykke tid, hvor de spørger til hvordan det går med det hele, og prøver at komme med gode råd og så opdaterer de kontinuerligt webshoppen, så den bliver bedre. Man kan også komme med forespørgsler på opdateringer. Vi er meget, meget tilfredse.
Nem webshop, samt alt den hjælp du ønsker
Skøn og meget nem webshop, også selv om du ikke kan
noget at alt det tekniske, siden er nem at lægge dine egene billeder på skrive tekst, ellers er der en stor billede side som er lige til at gå til, skulle der mangle noget kan du altid ringe eller skrive til kontoret her er der hjælp med det samme og ikke om nogle timer eller dage som der er tilfældet andre steder.
JEG VIL STÆRKT ANBEFALE DENNE WEBSHOP
Stadig ikke support for IE 10 eller 11 når du anvender administrator modulet
Har flere gange forsøgt at få Danhost til at løse deres problemer med manglende support for IE 10 og 11 når der skal uploades etc. i administrator modulet.
Få det fixet
Vh Erik

Fuldt tilfreds.
Har i en del år kørt tre mindre sites. Har ikke haft brug for megen support, men når jeg har, har den været god. Muligvis ikke de billigste på markedet, men til gengæld ekstremt stabile og brugervenlige.
Danhost virker !
Har været kunde hos Danhost igennem mange år. De har en super nem internet portal til at administrere dine services og serverene kører altid.
Danhost kan jeg kun varmt anbefale.
Mvh
Mogens Søholm
Sønderborg
Det fungere og altid god og åben service ved henvendelsr
Jeg har været kunde hos Danhost i mange år. Jeg valgte det dengang, fordi Danhost havde et produkt med mange funktioner, som man ellers skulle betale i høje priser for andre steder. Det har Danhost bevaret. De har et produkt, som er fleksibelt og ikke indskrænkende.
Jeg har gennem de mange år altid fået en god service, når jeg havde et problem eller ønske, der skulle klares - og stort set altid fået både hurtigt og imødekommende svar. Hvis en løsning var mulig, så har Danhost været villig til at finde den.
Jeg har kun et minus. Til hver regning lægger de et administrationsgebyr til på ca 20 kr. Jeg har en del forskellige produkter hos Danhost og fik kunne da få mange opkrævninger, hvor der blev lagt 20 kr på - og også til produkter mellem 50 og 100 kr. Det var en markant prisforhøjelse. Det blev løst ved, at jeg fik samlet mine produkter i én regning, hvad der af andre grunde ikke altid er praktisk. Jeg har svært ved at forstå, at det ikke er en almindelig del af en leverance (produkt), at der skal opkræves betaling. Det bør man ikke skulle betale ekstra for.
Men uanset det, vil jeg gerne give Danhost 5 stjerner. Det er dejligt med et selskab, der leverer mange ydelser i ét produkt, og at man ikke skal betale ekstra for tillægsydelser, der burde være en del af produktet - og for den venlige, hurtige og imødekommende service ved henvendelser.
Til at regne med.
Jeg har været kunde i mange år, og kan kun sige god for produkterne og servicen. Der er altid hurtig hjælp i den anden ende af røret.
Priserne er helt igennem reelle.
Yderst professionelt og meget stabil
Har været kunde i rigtig mange år. Ikke oplevet problemer endnu, kører som det skal og forventes.
Glad og godt tilfreds
Fin service og fin kvalitet på en vare der nok er svær at differentiere fra konkurrenter. Og altid god support når man har behov for hjælp...

Antwort von Danhost ApS
Ingen kundeservice, og ingen forretningsforståelse.
Jeg havde et privat domæne registreret i en virksomhed jeg tidligere var direktør for. Jeg udtrådte så som direktør, og et lille års tid efter min udtræden bliver firmaet opløst. Da jeg skifter arbejde, tænker jeg jo ikke lige over at få overdraget mit private domæne til mig, og ifb. med mit arbejdsskift, mister jeg jo min e-mail adresse, og får således ikke længere mails eller post (Jeg tænker ikke lige over domæner på daværende tidspunkt, og hvem gør også det?). Jeg har derfor ikke set en eventuel opkrævning, for så havde jeg naturligvis reageret, da domænet var mit privat. Nu vil Danhost så ikke frigive mit private domæne, da min tidligere arbejdsplads åbenbart har andre domæner som de ikke har betalt for. Danhost vil så have at jeg personligt skal betale for de domæner. Jeg kan kun sige, sikke nogle fjolser, at forsøge at tage et privat domæne gidsel, er da dårlig kundeservice, og manglende forretningsforståelse, for nu får de slet ingen penge. Så i stedet for to vindere, skaber Danhost to tabere. Jeg kan kun smile, og være glad for jeg ikke har ansatte der driver min forretning på den måde.
Så nu skal man også anklages for at lyve? Jeg ser først Danhostel besvarelse nu, da jeg ikke er blevet gjort opmærksom på, at de har besvaret min anmeldelse. Det er direkte løgn hvad Danhost skriver, og de har på intet tidspunkt ønsket at hjælpe i denne sag. Danhost forretningsmetoder og etik, er så langt fra god kundeservice som man kan komme. Min anbefaling er derfor fortsat, købe jeres domæner et andet sted, hvor kundeservice er en del af forretningen.

Antwort von Danhost ApS
Deres fejl, min bekostning.
Jeg bestilte et domæne ved Danhost med tilhørende DNS service fordi jeg ville pege domænet et andet sted hen. Deres domænefilter viste mig at domænet var ledigt og jeg foretog derfor bestillingen og betalte. Jeg får dagen efter en mail der fortæller mig at domænet er et premium domæne og det er derfor ikke mit.
Jeg tænker at dette kan vel ske og jeg forventer selvfølgelig bare at få mine penge returneret da det virker som det mest logiske oppe i mit hoved. Jeg bliver kontaktet af bogholderiet som ber om mine kontooplysninger og fortæller mig at jeg vil få mine penge returneret udover 50 kr. ex. moms fordi de har oprettet denne DNS service for mig. Jeg får også smidt et link i hovedet hvor det bliver beskrevet hvordan og hvorledes angående de 50 kr. ex. moms.
Jeg er ærligt talt ret så ligeglad med at jeg mister 50 kr. ex. moms, men princippet i at firmaet har ladet mig betale penge for noget, som jeg ikke får, udelukkende pga. deres system ikke er sat ordenligt op er ikke i orden. En ting er at et firma finder på sine egne regler når kunder køber et produkt, det er ikke usædvanligt, men dét at de gemmer sig bag disse regler for ikke at betale en sølle halvtredser tilbage pga. en fejl de har lavet viser mig at firmaet ikke har noget fokus når det kommer til kundeservice eller logisk sans.
Ud fra min korte oplevelse med Danhost vil jeg derfor ikke anbefale dem på nogen måde, for hvis der først går ged i den med noget du/I har købt så skal I ikke forvente det store.

Antwort von Danhost ApS
Alt nede dagen efter skift til danhost!
I går skiftede vi alle vores aktiviteter på et nyt projekt fra en host vi var utilfredse med, blandt andet på grund af nedetid, hvor vi fik dårlige undskyldninger omkring nedetiden. I dag, dagen efter skiftet skal jeg så ind på vores hjemmeside og til min store skuffelse er den nede. Jeg går ind for at tjekke driftstatus på danhost.dk men deres egen side er desværre også nede. Sammen med min udvikler får vi slået andre hjemmesider op som også er hosted på samme server og det viser sig at alle hjemmesider vi kan finde frem til der ligger på samme server som os, er nede.
Det er under al kritik at vores side, og danhost's egen, er nede og det hverken er muligt at få driftstatus eller at man bliver hurtigt informeret omkring denne fejl f.eks. via mail. Der bør da klart være overvågning på og i tilfælde af at en server går ned må der sættes en undersøgelse i gang og gives besked til kunder. Vi kan ikke bruge en host til noget hvis vi risikerer vores hjemmeside er nede i en time hist og her, og uden at vi får/kan få status omkring dette.
Danhost support virker flinke nok, men vi har mere brug for en service der bare spiller.
Vi var ellers meget grundige i vores søgen inden vi valgte danhost fremfor mange andre og nu ser det så ud til at vi alligevel skal på udkig efter en ny host igen. Ærgerligt og spild af tid og penge.
OPDATERING: 18/12 Svar til Danhost!
Skuffende at man skal tilmelde sig en driftstatus e-mail for at blive underrettet, det burde man være fra start af hvorefter I blot informerer om at man kan framelde sig hvis man er ligeglad med at blive informeret når ens hjemmeside er nede, hvilket jeg ikke kan forestille mig de fleste er.
Endnu mere skuffende er det dog at du siger man kan tilmelde sig driftstatus pr mail, men ikke et sted er jeg faldet over muligheden for at tilmelde mig en driftstatus service. Det har ikke stået i en mail fra jer, det står ikke på jeres driftstatus side, hvad end jeg er logget ind eller ej og ved søgning på 'drift' eller 'driftstatus' på jeres support side står det heller ikke.
Og ligeså skuffende er det at der på jeres driftstatus side ikke står noget om det lange udfald i går. I har 3 kolonner "Åbne "Planlagte" og "Løste", hvorfor er der i "Løste" ikke information om udfaldet i går, varigheden og hvornår det blev løst og hvorfor det skete osv.? Hvis I har den, så brug den ellers er det da misvisende og fremstår som om der ikke har været udfald og os der har oplevet kan ikke se infoen på jeres side!

Service i særklasse!
Min webshop har fungeret upåklagelig de måneder jeg har haft den, men mest af alt har supporterne været yderst hurtige og kompetente til at guide mig, det er overraskende god service I har tilbudt min virksomhed.
Gebyr på 19 kr, for en opkrævning på 15 kr.
Jeg har haft Danhost i mange år og er sådan set tilfreds.
Har så bestilt exchange til 15 kr. om måneden og kan så se man skal betale et administrationsgebyr på 19 kr.
Det er helt hen i vejret og jeg kontakter dem og får at vide så kan jeg vælge en 12 mdr. aftale det gør jeg så men kan se der stadig er administrationsgebyr på.
Forretningsmæssigt er det helt hen i vejret at tage gebyr for at man som kunde kan betale sin regning.
Skulle jeg så også på alle de fakturaer jeg sender til mine kunder opkræve gebyr. De kan jo bare give mig en alternativ mulighed for at betale online eller andet.
Det er ikke sådan lige at flytte domæne og site, men jeg kommer helt klart til at opsige mine aftaler hos dem.

Hurtig og rigtig hjælp
Kunne ikke få adgang til deres smtp server. Havde svar og adgang til server inden for 8 timer. Rigtig fin service :-)
Folk med respekt for sit arbejde
Samtlige af mine domæneer bliver administreret af danhost. Jeg bliver decideret mere og mere imponeret over hvor søde og venlige men vigtigst; hvor dygtige de er hver gang jeg ringer ind til kundeservice, især Michelle som uheldigvis for hende altid ender med at betjene en besværlig kunde som mig:-)
Idet jeg rejser meget ofte, har jeg flere gange oplevet at komme hjem til rykker fra diverse andre regninger, men med danhost er det aldrig tilfældet. De sender en meget venlig påmindelse og venter gerne med deres regning indtil jeg er hjemme igen uden rykkergebyr.
Jeg kan kun anbefale danhost! De er virkelig folk med respekt for sit arbejde og har Danmarks bedste kundeSERVICE
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.