Dangate.dk Bewertungen 313

TrustScore 4.5 von 5

4.6

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har tidligere købt en ir lygte som jeg er rigtig glad for, super kvalitet til fornuftig pris. Man kan til denne lygte skifte led enheden ud så har denne gang købt en en almindelig "hvid" led enhed... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Havde 2 SPYPOINT jeg ikke kunne få til at virke. Kontaktede Dangate der hjalp med opsætningen igen - proff - hurtig og meget hjælpsom vejledning. 💪👍 Opdate : 22.1.23 Da det viste sig at, det ene... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Gode priser. Fremragende udvalg. Levering med det samme. Kanon service, og meget flinke, uanset om man ringer, skriver en mail eller køre forbi forbi deres lager/butik. Jeg er fast kunde, og har b... Mehr ansehen

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Jeg købte en rigtig dyr lokke and som skulle kunne styre over mobil. Da jeg modtog lokken anden viste det sig at man kun kan få appen til iPhone og ikke play. Der stod ikke noget på hjemmeside om... Mehr ansehen

1. Jagdsportgeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

Danmarks største udvalg af jagtudstyr, bla. fleksible jagtstiger, skydestokke, vildtkameraer og meget mere. Stort udvalg af lokkefugle, skjul og lokkekald. Når jagt skal være en oplevelse!

4.6

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Foto svarer til varen

Foto svarer til varen. Siden er hurtig og overskuelig. Prisen er langt under hvad det koster andre steder. Min vare blev leveret efter 2 dage. 5 ting der bare funger. Derfor 5 stjerner fra mig.

17. August 2023

Hej Wicky
Tusind tak for dine 5 stjerner. Vi er meget taknemmelig, over at du har taget dig tid til at skrive en anmeldelse. Go dag til dig :-) Vh Henrik

Fast kunde 🦆🦌🤠👍

Gode priser.
Fremragende udvalg.
Levering med det samme.
Jeg er fast kunde, og har bl.a købt alle mine lokker, kald, en beavertail jagtpram, en masse af mit jagttøj og tasker hos dem. Der har aldrig været problemer, og de er meget hjælpsomme med det hele 🤠👍

29. August 2023
Bewertung ohne vorherige Einladung

Antwort von Dangate.dk

Hej Thomas. Tusind tak for din flotte anmeldelse, har vist den til alle på kontoret, det gør os da glad :-) Vi er meget taknemmelig for at du har taget dig tid til det. Go dag. Vh Henrik

Super service de leverer

Super service de leverer! Har handlet flere gange og bruger ikke andre end dem til at handle inde til andejagt.

21. Juli 2023

Antwort von Dangate.dk

Hej Sebastian. Tusind tak for den flotte 5 stjernet anmeldelse :-) Det er vi meget taknemmelig for..Knæk og bræk når vi kommer til d 1. Vh
Henrik

Danmarks bedste kundeservice

Danmarks bedste kundeservice

Jeg manglede en forlænger pind til en motor and for Lucky duck som Dangate forhandler. Jeg har søgt nettet tyndt efter en pind der passer, søgt efter udstyr til telt og campingvogne men ikke fundet noget som jeg synes var egnet.

Jeg skrev derfor til Dangate kl. 21:30 om aftenen, og spurgte om de mon havde en forlænger selvom det ikke fremgik af hjemmesiden.

Næste formiddag fik jeg svar: "det har vi, jeg skal lige se hvor mange".

Jeg bestilte 4, og skrev at det ikke hastede med at få dem sendt, bare de lå klar inden 1/9.
Tina som jeg havde korrespondancen med havde nemlig ferie.
Hun tog alligevel forbi lageret for at sende min ordre afsted med det samme.

Hvis man kunne få 6 stjerner, så fik i det. Det er bare fremragende at handle med jer.

25. Juli 2023
Bewertung ohne vorherige Einladung

Antwort von Dangate.dk

Hej Simon. Tusind tak for den super fine anmeldelse. Det var det første jeg viste til Tina da hun mødte ind i dag. Hun blev utroligt glad for den. Dejlig start på en regnfuld og kold dag :-) Vh Henrik

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super godt produkt og service samt…

Super godt produkt og service samt hurtig levering. Vil handle her igen

28. Juni 2023

Hej Hanne

Vi er rigtig glade for at høre, at du har haft en gennemgående god købsoplevelse hos os - Det er lige sådan det skal være ⭐⭐⭐⭐⭐

Det er også super fedt, at du tog dig tid til at dele din oplevelse med andre. Tak for det

Vi håber at se dig på shoppen igen og ønsker dig en god sommer

Hej Stinne

Tak for at du lavede denne anmeldelse af din oplevelse hos Dangate. Vi er glade for at dine vare kom hurtigt frem, og at købet var til 5 stjerner ⭐⭐⭐⭐⭐

Vi håber at kunne byde dig indenfor på shoppen igen en anden gang

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Levering

Levering: 5 stjerner, Fik den dagen efter bestilling!
Stigen : nem at transportere , men lidt for lav og kæntrer for let.

30. Mai 2023

Hej Poul

Fedt at du har hat en god oplevelse hos os og også dejligt at høre at du har fået din stige til tiden

Hvilken model er et du har købt ? For er det en HS-40 eller HS-45, så har vi forlængerben til den, til dem som ønsker den lidt højere. Dem kan du finde på Dangate.dk og ellers kan du altid skrive eller ringe til os for at få hjælp

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg kan kun give jer 1 stjerne.

Jeg kan kun give jer 1 stjerne.

Jeg kan ikke anbefale jer

For når jeg skriver at pakken skal sættes på terrassen eller garasen ved bilen og den ikke bliver det.

Og at jeg skal kører 10 km hen til købmanden efter pakken.

Jeg er på kontanthjælp så jeg har ikke råd til at kører så langt på en kontanthjælp.

Så der for kan jeg ikke anbefale jer

28. Mai 2023

Hej Benny

Jeg er ked af at høre, at din oplevelse hos os ikke har været tilfredsstillende - Det er selvfølgelig ikke sådan det skal være hos os

For at GLS må stille din pakke på din adresse, uden du er hjemme, skal du lave en GLS-fuldmagt (på deres hjemmeside) eller aktivt have hængt en seddel op til dem, når de kommer med din pakke

Det vil altså sige, at vi ikke kunne have gjort meget mere, for at leveringen gik som du ønskede, og derfor syntes jeg også at 1 stjerne, er lidt lavt bedømt, hvis alt andet var som det skulle være

Vi har selvfølgelig fuld forståelse for din situation og ønsker kun glad kunder - Derfor kontakter jeg dig pr. mail, så vi kan finde en passende løsning til dig

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ualmindelig god og hurtig service

Ualmindelig god og hurtig service.
Udstyr som forventet. Levering på adressen 19 timer efter bestilling.

24. Mai 2023

Hej Claus

Sikke en dejlig anmeldelse at møde ind til en mandag morgen - Den er vi super galde for

Vi er også glade for at du har oplevet vores service, som noget ud over det sædvanlige. Det er nemlig noget vi går rigtig meget op i på Dangate ⭐⭐⭐⭐⭐

Vi håber at du bliver glad for stigen og ønsker knæk og bræk

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk kundeservice og god…

Fantastisk kundeservice og god vejledning i produkter 😉

25. Mai 2023

Hej Lasse

Tak for at dele din købsoplevelse med os og andre, det sætter vi meget pris på!

Jeg er glad for at høre, at er tilfreds med vores kundeservice og at produktvejledningen var som den skulle være - og at det kastede en buk af sig 😉

Vi håber at kunne byde dig velkommen igen, engang i fremtiden

Hej Jørgen

Tak for at du har lavet denne anmeldelse af din oplevelse hos os - Det er vi rigtig glade for

Ligesom vi også er glade for at, du har fået dine varer til tiden og i den forventede kvalitet ⭐⭐⭐⭐⭐

Perfekt

Perfekt, uden problemer

16. Mai 2023

Hej Jesper

Mange tak for at give din oplevelse hos Dangate videre - Det sætter vi pris på 💪

Vi er glade for at høre, at der ikke har været noget at sætte en finger på, i forbindelse med din ordre - Lige som det skal være

Vi håber at se dig på shoppen igen en anden gang

Med Venlig Hilsen

Dangate har højt niveau

Har handlet jagt-kamera flere gange hos Dangate. Serviceniveau er second to none. Afvikling af ordre er altid hurtig og korrekt! Derfor er jeg trofast kunde!

21. Mai 2023

Hej Michael

Super fedt at du har taget dig tiden til, at skrive den flotte 5-stjernet anmeldelse ⭐⭐⭐⭐⭐

Hvor er vi glade for at høre, at du er en glad og trofast kunde, som er tilfreds med vores service - Det er nemlig noget af det, vi går allermest op i

Vi håber at vi i fremtiden, kan byde dig indenfor til flere gode handler

super support til mit Vildtkamera

super support til mit Vildtkamera, god og venlig vejledning.

16. Mai 2023

Hej Henning

Mange tak for at du tog dig tid til at skrive denne anmeldelse, af din oplevelse hos os. Det er vi rigtig glade for ⭐⭐⭐⭐⭐

Vi er også glade for at du har har oplevet den gode service, hos en af vores medarbejdere. Det er nemlig noget vi går rigtig meget op i her hos Dangate

Vi håber at kunne tage i mod dig, igen i fremtiden

Hej Frank

Tak for at du har taget dig tid til, at skrive denne fine anmeldelse af din oplevelse hos os 😀

Vi er glade for at du har haft en 5-stjernet oplevelse, med din handel på Dangate.dk - Sådan skal det være

Vi håber at se dig på shoppen igen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Tak for super hurtig levering

Tak for super hurtig levering. Stigen virker meget handy og solidt bygget.
Dog er længden lidt kort for min smag, da jeg gerne vil bruge den som stationær stige. Som mobil stige virker den perfekt.

1. Mai 2023

Hej Jais

Fedt at du har hat en god oplevelse hos os og også dejligt at høre at du er fint tilfreds med stigen

Rasmus fra Dangate

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr