Dangate.dk Bewertungen 313

TrustScore 4.5 von 5

4.6

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har tidligere købt en ir lygte som jeg er rigtig glad for, super kvalitet til fornuftig pris. Man kan til denne lygte skifte led enheden ud så har denne gang købt en en almindelig "hvid" led enhed... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Havde 2 SPYPOINT jeg ikke kunne få til at virke. Kontaktede Dangate der hjalp med opsætningen igen - proff - hurtig og meget hjælpsom vejledning. 💪👍 Opdate : 22.1.23 Da det viste sig at, det ene... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Gode priser. Fremragende udvalg. Levering med det samme. Kanon service, og meget flinke, uanset om man ringer, skriver en mail eller køre forbi forbi deres lager/butik. Jeg er fast kunde, og har b... Mehr ansehen

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Jeg købte en rigtig dyr lokke and som skulle kunne styre over mobil. Da jeg modtog lokken anden viste det sig at man kun kan få appen til iPhone og ikke play. Der stod ikke noget på hjemmeside om... Mehr ansehen

1. Jagdsportgeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

Danmarks største udvalg af jagtudstyr, bla. fleksible jagtstiger, skydestokke, vildtkameraer og meget mere. Stort udvalg af lokkefugle, skjul og lokkekald. Når jagt skal være en oplevelse!

4.6

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Virkelig god servise

Virkelig god servise. Ringede for at for ekstra information og fik en god behandling.

8. September 2022

Hej Allan

Vi er glade for at høre at du har haft en god oplevelse hos os! Det er vigtigt for os at vores kunder er tilfredse og det er kundeservice selvfølgelig en stor del af. Så du er altid velkommen til at ringe

Fint og hurtig levering

6. September 2022

Hej Søren!

Vi er glade for at høre at du har haft en god oplevelse hos os og at dine vare er kommet hurtigt frem! Det er vigtigt for os at vores kunder får deres grej til tiden

god oplevelse -

1. September 2022

Hej Ole!

Vi er glade for at høre at du har haft en god oplevelse hos os! Det er lige sådan det skal være her hos Dangate 😊

Tak for de 5 stjerner og knæk og bræk derude

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

superb betjening og venligt personale…

superb betjening og venligt personale som er til rådighed med vejledning osv.

2. September 2022

Hej Carsten!

10/10 Super virksomhed

Mega flinke mennesker, der yder en super service. Jeg har haft en fed oplevelse med Dangate, og håber selvfølgelig på endnu flere.
10/10 mega fan!!

6. September 2022

Hej Danni

Mange tak for din flotte anmeldelse og de 5 stjerner. Vi er rigtig glade for at du har haft en god oplevelse ved at handle hos os!

Vi håber selvfølgelig også på at "se dig i butikken" en anden gang.

Knæk og Bræk

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Dangate giver en fantastisk…

Dangate giver en fantastisk kundeservice samt hurtigt levering på det bestilte. Kan kun give mine varmeste anbefalinger til andre som skal handle hos Dangate.

5. September 2022

Hej Henrik

Mange tak for din flotte 5 stjernede anmeldelse. Vi er glade for at du har haft en god oplevelse, med at handle hos os!

Knæk og Bræk

Alt var super….

Alt var super…udvalg, levering, kvalitet.

30. August 2022

Hej Bo!

Tusind tak for den 5 stjernede anmeldelse. Det sætter vi stor pris på! Vi er glade for at høre at du havde en god oplevelse hos os!

Knæk & Bræk

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Nem og smidig handel.

19. August 2022

Hej Karl Erik!

Tusind tak fordi du valgte at skrive lidt om din oplevelse hos os - det sætter vi stor pris på. Vi er glade for at høre at du har været tilfreds!

Hvad kan vi gøre bedre for at få den sidste stjerne med? 😀

super god service

super god service, har haft en del problemer med et spypoint kamera, som de ikke kan gøre for, men der har de været hurtige med tilbagemelding på mails og bare hele forløbet igennem.

17. August 2022

Hej Patrick!

Hej Lars!

Tak for de 5 stjerner og fordi du tog dig tiden til at skrive lidt om din oplevelse hos os. Det sætter vi pris på.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Rigtig god betjening og altid nogle…

Rigtig god betjening og altid nogle gode produkter.
Gode skydestiger, lokkeænder og vildtkameraer i super kvalitet.

22. Juli 2022

Hej Søren!

Tak for den flotte anmeldelse og de 5 stjerner - det varmer! Vi introducerer en masse nyheder i løbet af efteråret, så hold endelig øje med hjemmesiden!

Vi ser frem til at se dig igen på Dangate.dk

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Købte fjernbetjening til lucky duck .I…

Købte fjernbetjening til lucky duck .I følge hjemmesiden kunne den betjene alle Wind duck og ikke kun en . Fik en fair aftale med Tina /dangate .Har før handlet med dangate uden problemer .Dangate har straks rettet fejlen så 5 stjerner herfra

14. Juli 2022

Hej Torben!

Tak fordi du tog dig tiden til at skrive lidt om din oplevelse hos os og selvfølgelig for de 5 stjerner. Det sætter vi stor pris på!

Knæk & Bræk!

Vi ser frem til at se dig igen på Dangate.dk 👍

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtig levering og god rådgivning før…

Hurtig levering og god rådgivning før køb. Men det som gør Dangate unikke er en tålmodig og kompetent support når man har fået varen leveret. Så jeg kan kun give Dangate min bedste anbefaling.

13. Juli 2022

Hej Henrik!

Tusind tak for de flotte ord og selvfølgelig de 5 stjerner! Det betyder meget for os at vores kunder får en rigtig god oplevelse hos os. Det indebærer selvfølgelig også al den support og rådgivning der skal til.

Hurtigt og god betjening 😊

Fra jeg bestilte og til varen kom, gik der kun et døgn.

6. Juli 2022

Hej Niels

Mange tak for dine 5 stjerner, det sætter vi stor pris på 😁
Fedt at du fik din vare med det samme og at alt har levet op til forventningerne - Lige som det skal være

Nyd din dag

Har 2 styk bolyguard

Har 2 styk bolyguard, og nu også 2 simkort fra Dangate da jeg havde udfordringer med andre sim-kort udbydere.
Efter super god og tålmodig hjælp pr tlf en fredag eftermiddag virker alt nu, og billederne sendes til mig når der går vildt forbi i sommerhuset.

5. Juli 2022

Hej Thomas

Tak for din flotte anmeldelse! Den sætter vi stor pris på 😃 Vi er glade for at høre, at du har fået den nødvendige hjælp med dine vildtkameraer, og at alt nu virker efter hensigten

Hav en god dag

Godt arbejde

1. Juli 2022

Hej Klaus

Mange tak for den flotte anmeldelse ! Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse hos os, ligesom det skal være 😁

Hav en god dag

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Altid god og hurtig behandling og super…

Altid god og hurtig behandling og super gæstfrie når man kigger forbi :)

29. Juni 2022

Hej Mads

Tusind tak for de 5 stjerner! Vi er glade for at høre at du kan lide at handle hos os, du er altid velkommen på matriklen 😁

Hilsen hele Dangate

Fantastisk

Fantastisk. Venlig. Imødekommende. Super service.

25. Juni 2022

Hej Gert!

Tusind tak for de 5 stjerner! Vi er glade for at høre at du fik imødekommende service fra vores medarbejder - Lige som det bør være! 😁

Varen kom hurtigt

Varen kom hurtigt, ingen problemer

18. Juni 2022

Hej Bo

Tusind tak for de 5 stjerner! Vi er glade for at høre at du havde en god oplevelse hos os og fik varen hurtigt - præcis som det bør være! 😁

Hilsen Team Dangate

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr