Behagelige sælgere. Der kunne handles lidt. OK pris. Vi blev ringet op med bekræftelse om leveringstidspunkt. God stil. Fin oplevelse.
Danbo Møbler
Danbo Nibevej Aalborg. Har indenfor det sidste år købt over to gange for rimelig mange penge. Elendig levering på adressen, ridsede døre og sofa efterladt i gang, desuden blev nøglen efterladt sidd... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vedr. Danbomøbler Farsø Rigtig god udvalg af møbler. Super service. Imponerende overskud med os som ubeslutsomme kunder og ikke mindst vores børn. Hyggelig snak med personale. Absolut et sted v... Mehr ansehen
Jeg har i dag været ude og kigge ny sofa i Dan Bo's afdeling i Aalborg.. Mine forældre og jeg gik rundt og kiggede og fandt en vi kunne lide. Vi kontaktede en rådgiver for at høre med farver og le... Mehr ansehen
Toftegaardsvej 16, 8370, Hadsten
- +45 86 98 24 00
- www.danbo.dk
Das haben sich andere Leute angesehen
Dårlig oplevelse
Vi bestilte en sofa som vi som vi selv designede. Da vi bestilte fik vi at vide, at det var en dansk produceret sofa, det viste sig senere at det blot var dansk design. Efter ca. 6 uger blev vores sofa leveret, det var hurtigere end forventet, så vi blev rigtige glade. Desværre kom sofaen i en HELT anden farve end vi havde bestilt. Vi havde bestilt en SORT sofa, vi fik en BEIGE! Efter at have kontaktet butikken, fik vi oplyst at det var dem der desværre havde opgivet den forkerte farvekode, og at der derfor skulle laves en ny sofa til os, og nu var ventertiden længere end da vi bestilte første gang, for fabrikken der lavede sofaen lå nu i udlandet. Vi fik ingen kompensation for den fejl de lavede, og heller ingen undskyldning! Vi vil ALDRIG købe noget hos Danbo møbler igen, og vi vil bestemt ikke anbefale dem til nogen!

Jarvig i Maribo, super service
Super service, har flere gange købt møbler her, og det fungerer rigtig fint med service og levering, de tager affald fra møbler med når de har leveret dem og samler også gerne møblerne for dig :)
Dårlig markedsføring
Har lige haft en dårlig oplevelse i Randers. Et skrivebord er sat til salg til pris nu 1995 kr. - meget småt- Der er en stor gul stjerne på skiltet, hvor det fremgår, at bordet, som er en udstillingsmodel sælges til -20 % - fratrækkes ved kassen. På grundlag af skiltet forventede vi at kunne købe bordet for 1.596 kr. Det fik vi nej til, da den skiltede pris efter sigende var prisen efter nedslag !!! Det må i hvert fald siges at være udtryk for vildledende skiltning og overtrædelse af markedsføringsloven.

Antwort von Danbo Møbler
nye møbler, så er det her du skal kigge
god side til inspiration.
Fik samlet alle mine møbler :-)
Dejlig service, kan andbefales
Danbomøbler
Det er en super god forretning, og jeg købte et sofasæt med stol i Roskilde afdeling, og servicen var helt i top og prisen rimelig, når man ser på kvaliteten
Meget dårlig service
Danbo Nibevej Aalborg.
Har indenfor det sidste år købt over to gange for rimelig mange penge. Elendig levering på adressen, ridsede døre og sofa efterladt i gang, desuden blev nøglen efterladt siddende i fordøren. Sofaen gik i stykker efter kort tid, men den blev hurtig rep af en dygtig fagmand.
Købte spisebord med 2 ekstra bordplader, købt og betalt 4. nov med levering 1. dec.Ved levering var det uden plader og en demo model. Rigtig dårlig kunde service efterfølgende, Velvidende der ikke kunne skaffes de rigtige plader solgte man bordet,

Lækker kvalitet
Som privat køber anbefaler jeg stærkt denne virksomhed pga. den meget høje kvalitet og lækkert design
Et engagement som rækker ud over det normale.
- sådan føler jeg det - når jeghar handlet i Kolding eller Vejle. Kvalitet til rimelige priser - og det kommer fra mig - gift med en snedker. Trust your pilot - i den sag her!
Kanon service og kvalitet
Hos Danbo Brovst oplevede jeg en kanon service, og kvalieten af deres møbler kan der slet ikke slåes tvivl om
Lidt for dyrt og meget forsinket
Købte en sofa der blev flere uger forsinket
Danbo Nykøbing Mors
Firma med meget meget stor udvalg af flotte møbler. Personalet er dygtige og meget hjælpsomme. Mange forretninger kunne lære noget af et besøg i Danbo Møbler, Nykøbing Mors. Jeg giver dem gerne min bedste anbefaling, - en ting er sikkert! Næste gang jeg køber nye møbler bliver det hos Danbo Møbler, Nykøbing Mors!!!!
Kundeservice!
Vi har købt nye madrasser, har været i jydsk, hvor man jo ofte er til besvær, hvis man har den frækhed at spørge om noget!
Hos Danbo i Hillerød, fik vi rigtig god kundeservice, de havde tid til at forklare, vise modeller osv. Er efterhånden en sjældenhed.
Grundet kun de 4 stjerner, er at leverings tiden blev forlænget med yderlige 14 dage...
Dårlig oplevelse
Dårlig og uforskammet service, handler aldrig hos dem igen !

hurtige og venlige
det er et rigtig godt sted at købe møbler hos. de er venlige god service og hurtige til at komme med møbler.
Betjening
Der er altid en ansat der kan svare på ens til tider tåblige spørgsmål
God kvalitet til de bedste priser på market.
Har igennem 2 år kun købt møbler hos danbo, eftersom de har de bedste priser og en god kvalitet og rigtig god vejllednig i butikken.
Har købt 2 sofaer, seng, reoler, spisebord, sofabord - alt blev leveret tid tiden.
ILVA og IDE havde mange af de samme varer til priser der var langt højere end Danbo. Så tjek Danbo før i køber møbler andre steder
Intet jeg klager over!
kan klart anbefales!
Nedtur!
Yderst ubehagelig oplevelse går aldrig in i en danbo butik igen
Jeg er rigtig gald for mit køb af sofa, sofabord og tv bord hos Danbo Møbler i Grenaa, god og venlig service, samt hurtig lervering af møblerne
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.