Havde søgt på oplysninger omkring varmepumper luft/luft på nettet. Det medførte fluks reklamer fra Daikin på fb med opfordring til at besøge deres showroom. Og det var faktisk lige hvad jeg havde b... Mehr ansehen
Virkelig god præsentation af Daikins luft til vand varmepumper samt beregning af kapacitet og økonomi. Vi fik et godt overblik over muligheder for installation, samt driftsøkonomi og teknik. Godt gået... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vi havde et godt og informativt besøg i Daikin Experience Centret. Det gav en stor tryghed i forbindelse med vores valg af varmepumper, da vi havde nogle bestemte ønsker til f.eks. støjniveau, energ... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jeg har modtaget reklame med mit navn og adresse på, hvor der skrives: "Jeg skriver til dig på vegne af Daikin, fordi din bolig i dag opvarmes med gas og samtidig ligger i et område, hvor udrulningen... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Daikin har været på det danske marked siden 1968. Fra august 1985 varetog BKF-Klima A/S eneagenturet af hele Daikins produktsortiment i Danmark, indtil Daikin Denmark A/S selv overtog driften og distributionen i april 2024. Al salg og distribution varetages af et landsdækkende netværk af KMO-godkendte, autoriserede forhandlere i tæt samarbejde med Daikin Danmark. Daikin er kendt og værdsat i branchen for vores faglige niveau og enestående service.
Ringager 2B, 2605, Brøndby, Dänemark
- 70 26 56 66
- www.daikin.dk
Hat 91 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Das haben sich andere Leute angesehen
Der en meget god service.
Der en meget god service.

Antwort von Daikin Danmark
God modtagelse og god snak og hjælp

Antwort von Daikin Danmark
Havde en fin oplevelse med Christian
Havde en fin oplevelse med Christian, som rådgav og fandt god løsning til mit hus trods udfordring med installatios pladsen.
Det giver en god mavefornemmelse at vælge Daikins løsning til mit hus.

Antwort von Daikin Danmark
Jeg havde en udmærket oplevelse
Jeg havde en udmærket oplevelse ifm. et besøg hos Daikins Experience Center i Brøndby.
Blev mødt af en engageret medarbejder som viste mig, vores muligheder for luft til luft og luft til vand - varmepumper som vi havde brug for i vores sommerhus.
Efterfølgende har den lokale el-installatør kontaktet mig, og han har nu været forbi vores sommerhus.
Sidegevinst - fandt ud af at Daikin er japansk og ikke kinesisk, som jeg egentlig troede :-)

Antwort von Daikin Danmark
posative og flot show room,gode pricer…
posative og flot show room,gode pricer på producter.

Antwort von Daikin Danmark
Jeg var på besøg på det nye…
Jeg var på besøg på det nye Daikin-center på åbningsdagen. Selvom det kun var næsten-færdigt var rådgivningen kvalificeret og grundig og der var god tid. Fik indtryk af, at Daikin laver kvalitetsprodukter, som jeg gerne vil købe.

Anbefalelsesværdigt besøg hos Daikin
Jeg har sammen med min hustru besøgt det nye Daikin center. Jeg havde brug for en gennemgang af Daikins varmepumper mhp en ny varmepumpe til sommerhus. Vi blev godt modtaget af Christian og fik en rigtig god gennemgang i forhold til vores behov. Et besøg, hvor man både kan se og høre varmepumperne i funktion, kan varmt anbefales.

Positivt besøg hos Daikin i Brøndby
Jeg besøgte i oktober Daikins nye Experience Center i Brøndby for at få et overblik over Daikins varmepumper, umiddelbart det eneste sted hvor man aktuelt kan se og til dels høre produkterne. Jeg blev modtaget af Christian som med sin VVS-baggrund hurtigt satte sig ind i mit varmepumpe behov og efterfølgende viste rundt i den flotte udstilling. En helt igennem positiv oplevelse.

Antwort von Daikin Danmark
Jeg bestilte tid hos Daikin's nye…
Jeg bestilte tid hos Daikin's nye Experience Center i Brøndby og fik en rigtig fin gennemgang af de forskellige varmepumpe produkter af meget venligt personale. Det er smart at jeg kan se de forskellige modeller førend jeg tager endelig beslutning. Der er både inde- og ude-dele samt luft-til-luft og luft-til-vand modellerne udstillet, og så var der også tid til at besvare nogle af mine principielle spørgsmål i forhold min boligform og grund, afstand til skel osv. Nu er jeg lidt bedre klædt på til at gå videre med min VVS'er.

diking…
Jeg fik købt og installeret en diking varmepumpe luft til vand inden for de første to år har jeg fået skiftet vandtank på grund af at den var utæt og nu i mandags kom der en opdatering til systemet 12/8-2024 og efter opdateringen af min varmepumpe gå i stå og kan ikke startes op der sker ikke en skid Jeg har kun koldt vand i hanerne på fjerde dagen men det vil diking åbenbart skide på de Rider Ikke den dag de sadler så Hold jer væk fra diking man køber katten i sækken Daikin Altherma 3, 6 kw - luft-vand varmepumpe
Jeg må tilslutte mig de dårlige…
Jeg må tilslutte mig de dårlige anmeldelser. Havde jeg dog bare læst Trustpilot inden køb af luft til vand varmepumpe. Det er mig umuligt at få hjælp til opsætning af wi.fi forbindelse. Her dog fået en brugsanvisning på dansk, der oplyser at man skal iagtage småkagerne. Hvad det så måtte betyde. På nette findes et utal af forslag, ingen virker, og fremgangsmåde passer ikke med min varmepumpe eller app. Forhandleren kan/vil ikke hjælpe. Han svarer ikke på mine henvendelse. Skulle der vær en der kunne hjælpe, vil jeg være evigt taknemmelig.
Der gives en stjerne
Der gives en stjerne, fordi vores varmepumpe virker formidabel hvergang den stakkels underleverandør har fyldt kølemiddel på, 4 gange på 22 måneder den sidste gang skiftede han også alle rør, så har der ingen tvivl været om der er utæthed i yderdelen, daikin som sælger et af det dyreste produkt på marked slås lige nu med vores montør, de vil ikke give en ny yderdel, men vil fremsende ham dele så han kan lave reparation af deres fabriksfejl, det er mig ufatteligt at man kan sælge så dyrt uden bedre service og ansvar for produkt, hvis vi havde købt en varmepumpe i jem og fix til en fjerdedel havde vi fået en ny uden spørgsmål.
Kan ikke give mere end en stjerne for så ringe service.
Hvor vi i kolde januar måned afventer store daikins svar om vi skal fryse videre eller de forbarmer sig over os, som varmer sig med flere varmeblæser imens.
kan kun tilslutte mig kritikken om…
kan kun tilslutte mig kritikken om daikin, min luft til luft varmepumpe holdt i 6 år og 2 måneder, kontakt direkte til daikin er umulig skal foregå gennem en forhandler, fatter ikke de vil lægge navn til det.
Har haft Daikin i 2 vintre nu og kan…
Har haft Daikin i 2 vintre nu og kan ikke anbefale produktet..varmer ikke som det burde..står på 23 grader i app og kommer til et sommerhus hvor der er 8 grader.når vi forlader huset sættes varmen på 14 så vi er sikker på det holdes frostfri men sjældent det har den varme når vi ankommer..køber aldrig daikin igen.
Fik 2021 monteret et luft til vand…
Fik 2021 monteret et luft til vand anlæg. Ingen som helst service, ikke fra firmaet der solgte anlægget, og slet ikke fra importøren, der har ansat en dame i telefonslusen til at genere mennesker der har været så tåbelige at investere i et Daikin produkt.
Har henvendt mig mange gange gennem det sidste år, nu nærmer fyringssæsonen sig igen, og jeg ville da gerne have anlægget indstillet korrekt.
Kan ikke få hjælp noget steds. Man fortvivler.
Har nu haft en Daikin luft til luft…
Har nu haft en Daikin luft til luft varmepumpe i knapt 1 år. Vi valgte Daikin efter anbefaling af montøren, men må på nuværende tidspunk sige at det har vi inderligt fortrudt. Varmepumpen sidder i vores sommerhus og vi har wifi tændt hele året for at kunne styre og holde øje med temperaturen. Men den logger af hele tiden og vi tror desværre det er i forbindelse med de opdatering Daikin laver. Hver anden gang vi vil skrue op for varmen i forbindelse med at vi skal i sommerhus er der noget galt og vi kan ikke appstyre pumpen. Håber de snart får styr på tingene.
Man tror det det er løgn at en…
Man tror det det er løgn at en virksomhed her i 2021 ikke er i stand til opdatere deres egen app, uden at brugerne bliver smidt fuldstændig ud af systemet, det er bare så amatøragtigt. Vi befinder os flere hundrede kilometer fra den varmepumpe som vi styrer med Daikins app, det gør vi så ikke længere fordi Daikin uden varsel har slettet alt indhold i vores app. Tænk hvis det var sådan alle steder, feks med mobilpay, eller kreditkort, så vil verden hurtigt bryde sammen. Elendige amatører.
Den ringeste service jeg nogensinde har…
Den ringeste service jeg nogensinde har oplevet fra Daikin. Troede jeg købte et kvalitetsprodukt, har investeret i luft til vand og havde en forventning om at det ville holde mere end blot 5år og 6 måneder inden varmtvandsbeholderen gik i stykker i svejsningen.
Nu står jeg med et ubrugeligt fyr som daikin ikke vil tage ansvar for da garantien kun dækker op til 5år og jeg skal købe et nyt fyr til 35.000kr. Plus montering, da man ikke kan skifte varmtvandsbeholderen i det.
Samtidig er jeg dybt rystet over den arrogante kommunikation de udviser overfor deres kunder.
Så for guds skyld hold jer langt væk fra daikin.
Mvh Martin Petersen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.