Sidste år surfede jeg rundt på Nettet efter nye vinterdæk til min Opel Corsa. Dem fandt jeg til den helt rigtige pris på daek24.dk Vinterdækkene kom som forventet og derfor bestilte jeg også min... Mehr ansehen
www.daek24.dk
Das sagen Bewerter
meget fin betjening, det virker som om der er styr på tingene dæk24. jeg bestilte torsdag, dækket blev sendt fredag, og kom tirsdag. måske 1 dag forsent men okay det var jo også weekend. priserne er... Mehr ansehen
Fint site, kender ikke så meget ellers til firmaet ,men er tilfreds med den hurtig service jeg fik
Hjemmesiden og ordrebekræftelsen angiver 1-4 dage i leveringstid, men i info mailen sammen med fakturaen stod der 1-2 dage. Der gik 4 dage inden jeg fik mine dæk. Da dækkene blev leveret ti... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Kontaktinformationen
Postbox 1, 8362, Hørning, Dänemark
- -
- info@daek24.dk
- www.daek24.dk
Das haben sich andere Leute angesehen
Super Billig
Tak for hurtig levering og rigtig vare som bestilt Super billig Tusind tak Daek24
super behandling og hurtig levering
rigtig gode priser på gode dæk og hurtig tilbagmelding ved spørgsmål
super service
Hurtig levering, god pris og varer som tilsvarer det bestilte!
Hurtig levering!
Hurtig levering, og produktet var som det skulle være!
god samarbejdspartner
god service god levering god pris
nemt og hurtigt at bestille og hurtig levering.
jeg kan kun anbefale at handle hos dæk24, det er nemt og hurtigt.
Dækkene levede op til forventningen og var hurtigt fremme vil handle der igen
Super nemt at bestille hurtigt og klart en af de billigste sider
noget lang leveringstid uden lige og fortælle det.
Bestilte to vinterdæk og fik afvide de var sendt den 16/10 og de var stadig ikke kommet den 21/10 og skriver en mail til dem. Får dog efter to dage intet svar.
Her den 24/10 fik jeg så de dæk jeg bestilte. Dækkene er billige og det var nemt og handle og finde varen man ville have. Dog finder jeg det meget problematisk med alle disse firmaer som popper op som man ikke kan ringe til.. man kan nemt få en ide om at man er ved og blive røvrendt. Og i bør altså skrive tilbage på jeres mails indenfor en dag. Men fik hvad jeg bestilte til en god pris. Dog med en leveringstid på 8 dage..
Super handel
Jeg har lige handlet hos Daek24.
Både pris, varer, levering og service var tip top.
Billigt, hurtigt og kompetent
Flot service
Det er rigtig god og hurtig service vi har fået. Tak for det, ikke sidste gang vi handler hos jer.
Hilsen
Sv. Åge jensen
God pris, meget hurtig levering
Har søgt priser på vinterdæk på nettet og endte med at handle hos daek24 p.g.a. Pris og udvalg. Modtog dækkene allerede dagen efter.
Super
Varen kom som aftalt og bliv leveret på rette sted. Super
Hurtigt og nemt
Det er nemt og så går det hurtigt,det er meget billigt men god kvalitet :-) prøv det !!!!
God pris, super service og levering som aftalt.
Har handlet der flere gange, og med stor tilfredshed.
Hurtig levering - god sevice
Modtog varerne 2 dage efter bestilling.
Kan klart anbefales.
Hurtig og god service.
Hurtig og god service, ingen problemer.
gode priser og super hurtig fragt
Det er ikke første gang jeg handler her, men bestemt heller ikke sidste gang, især pga. den hurtige fragt og altid konkurrencedygtige priser
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.