Jeg bestilte 3 forskellige varer med leveringstid op til 5 dage. Efter utallige mails og efterladte telefonbeskeder, har jeg annulleret ordren. Det er fint nok, at de ikke hæver pengene før afsend... Mehr ansehen
Cyclingpower
Danke, dass Sie Trustpilot besuchen. Leider können auf dieser Seite vorübergehend keine neuen Bewertungen abgegeben werden. Bitte kontaktieren Sie uns, wenn Sie Fragen haben.
Jeg fandt tilfældigvis hjemmesiden ifm. behovet for en Thule cykelholder til bilen. Da prisen var yderst attraktiv var sagen klar. At der så også vare gode priser på andet cykeludstyr, herunder cykelt... Mehr ansehen
Et ønske om nye hjul til min Trek 5.9 fik mig til at kikke på cyclingpowers hjemmeside. Valget faldt på Mavic Cosmic SL - til en rigtig pris. Ordreafgivelse kl 22 onsdag aften - opringning fra Cycling... Mehr ansehen
Bestilte 2 varer 6. juni og først 10. juni blev varerne afsendt. Det er ikke godt nok set gennem min optik, når jeg er vant til at andre netbutikker afsender bestillinger samme dag eller dagen eft... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Cyclingpower er grundlagt i 2003 som en Dansk internetbutik. Cyclingpower vision er at leverer high-end produkter til den kræsne cykelrytter af god kvalitet og til en konkurrencedygtig pris. Cyclingpower tilstræber at leverer alle ordre indenfor 1-3 arbejdsdage fra eget lager og danske grossister.
Kirkestien 56, 7100, Vejle
- +45 53 54 55 90
- salg@cyclingpower.dk
- www.cyclingpower.dk
Das haben sich andere Leute angesehen
Solid behandling
- overblik og sammenligning af produkter på hjemmeside: middel
- køb: god og enkel proces
- leverance: hurtigt og uden problemer
Super netbutik
Super netbutik med mange fede ting/dele. Kan klart anbefales
skidt
man bestille en bandana i RØD OG FÅR EN I SORT,,
det er skidt man ik kan se forskel på farverne

Antwort von Cyclingpower
Upåklageligt
Cyclingpower har levet fuld op til hvad de lovede - leveringstid samt kvalitet.
super service og hurtig levering
Ekstremt hurtig leverance og ingen problemer med bestillingen
Ikke sidste gang jeg bruger Cyclingpower
Superb!
Bestilte bremseklodser og de kom meget hurtigt frem.
Skole eksempel på hvordan en netbutik skal drives!
Perfekt
Det skulle du prøve - de levere endda tidligere end lovet
fint
slanger købi 80 m/m ventil er virkelig gode
, og en god pris
Som forventet fra en prof. netbutik
Fungere perfekt, varerne kom hurtigt og ved returnering ligeså.
Ingen beklagelse overhovedet
varen er ikke kommet
den vare jeg har betalt er ikke kommet endnu.bestilte varen den 20-04-2012 er ikke kommet.

Antwort von Cyclingpower
Super god og hurtig handel
No problemos, en hurtig og nem handel
Perfekt
Har handlet med Cycklingpower siden 2008, cykel, tøj, briller, stumper mm. Afhenter på lager efter aftale, eller får tilsendt.
Hurtigt svar hvis man sender spørgsmål på mail. Betjening der virker.
Fin behandling
Selvom Cyclingpower er en on-line butik er der en adresse man kan hente varen på. Bestilte en ting og kunne afhente det samme dag.
Hurtig og korrekt levering 1 gang - til langsommelig, men korrekt levering 2 gang.
1. gang i 2012 : Alt i orden, hurtig og korrekt leving.
Fik hurtigt tracking nr til pakke.
2. gang i 2013 (juli).
Igen benyttede jeg siden, da jeg ville bestille et par mere fra samme mærke, som året før. Alt i alt, tog det sin tid +3 uger.
Efter ca. 1,5 uge skrev jeg til dem om den forventede leverings dato - fik intet svar.
Anden uge skrev jeg igen - heller ikke noget svar.
Var godt inde i 3 uge, da jeg fik en email, om at pakken var sendt og på vej.
'
Fik det rigtige produkt og en god pris - ingen problemer der.
Men selv om det måske var i "ferie-tiden" så burde de have svaret på min email, om at det ville tage 2-3 uger for at få den leveret og jeg ville have givet dem 5 stjerner som sidste år. Men når de ikke svarer, så trækker det altså ned.
Vil dog stadigvæk anbefale firmaet og handle med dem igen.
Enkelt, nemt og gode produkter
Overskuelig hjemmeside, gode priser og hurtig levering.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.