Cyberimport Bewertungen 97

TrustScore 4.5 von 5

4.6

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg bestilte en pæn portion perler hos CYBERIMPORT.dk i går. I dag er tingene allerede på min bopæl. DE ER EDDERMAME BÅDE EFFEKTIVE OG HURTIGE! Jeg er helt blæst bagover. De får helt 100% mine varmest... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Desværre kan man ikke betale med MobilePay og desværre benytter de kun forsendelse med PostNord. PostNord har jeg kun dårlige oplevelser med, siden jeg fik dårlig hofte. De afleverer som vinden blæser... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bestilte 2 forskellige slags magnetlåse. Ordren ankom hurtigt. Det viste sig desværre at den ene af låsene var blevet pakket forkert. Jeg skrev en mail til deres kundeservice som svarede tilbage ga... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Altid glad service hvis man kommer derud... Kæmpe stort udvalg.. Billigt og rigtig god kvalitet.. Mit absolutte fortrukne handle sted for smykketilbehør... Kan kun give mine allerbedste anbefalinge... Mehr ansehen

1. Juweliergeschäft

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Perler til Smykker fra Cyberimport – Køb smykker og smykkematerialer online – Blackstone - onyx - stardust - rhinesten - Stort udvalg i sølvsmykker: Halskæder, Armbånd, Øreringe, Fingerringe, Vedhæng, Glas-Smykker. Salg af Honey B og Xman rustfri stål smykker.

4.6

2 Sterne
1 Stern

Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

God oplevelse!

Alt i skønneste orden. Flotte varer - lynhurtig levering og en god indpakning. Tillige er det meget rimelige priser. Jeg vender helt klart snart tilbage.

4. Dezember 2015
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

god side

Stort udvalg, billige priser, nemt at bestille, fik varerne 2 dage efter min bestilling.
De fleste varer levede 100 % op til min forventning, enkelte var dog lidt for billige at se på så dem giver jeg videre til børnene :-)

Vil helt klart handle der igen.

18. November 2015
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ingen kontakt

Da jeg skulle betale for vare med dankort stod med rødt, at man skulle kontakte Cyberimport efter mislykket køb. Desværre er der ingen forbindelse til mobiltelefonen. Gad vide om firmaet er lukket?

3. November 2015

Perfekt

Super handel. Bestilte i går formiddag, og varerne er kommet i dag. Gode priser, fine varer og leveret i flot organzapose. Bestiller helt sikkert der igen.

28. Januar 2015

Lækker kvalitet

Jeg handler meget af mit smykkesjov hos cyberimport.dk
Og aldrig har de skuffet. Får den mængde jeg har bestilt, farverne på det hele er super flotte.
Jeg er super tilfreds med Cyberimport.dk og vil helt klart anbefale dem :)

2. April 2014

Absolut i topklasse!

Helt igennem mit nr 1 sted at handle;) stort bredt udvalg, rimelige priser og der kommer ofte spændende nyheder. Levering er forbløffende hurtig og som oftest får jeg min pakke dagen efter;) der er aldrig fejl i ordren og det hele er pakket fint;) så tusinde tak!
Mvh Laila K

15. Dezember 2013

Helt i top.

Cyberimport.dk er en helt igennem fantastisk net-butik. Deres varer er af god kvalitet til lave priser. Super hurtig leveringstid. Efter min mening den bedste leverandør af smykkematerialer i DK :-)

10. November 2013

Utroligt!

Utroligt, at de fine varer kan sælges så billigt.

Det kan virkelig ærgre mig, at jeg ikke "opdagede" Cyberimport for længe siden!
- og hurtig levering i solid indpakning.

Mange tak!

8. Oktober 2013

Kæmpe udvalg.

Jeg var flere dage om at se hele udvalget igennem og beslutte mig for hvad jeg skulle købe. De har så mange skønne sager. Lave priser og fragt - i forhold til andre steder. Hurtig levering. Jeg er meget tilfreds med mit køb. :-)

25. Juli 2013

Helt fantastisk

Vare kommet dagen efter jeg bestilte, god support fra Super-Lene i telefon og på mail. En velsignelse for en stresset brud der har spildt en masse tid på andre leverandører lige op til et bryllup! :) Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger.

23. April 2013

Så godt :-)

Stort udvalg, lynhutig levering og billigere tror jeg virkeligt ikke det kan gøres :-)

Jeg har handlet en del på nettet til smykke fremstilling og er faktisk rigtigt positivt overrasket over kvaliteten af deres ting i forhold til priserne.

Vil klart anbefalde denne side til alle kreative sjæle :-)

20. März 2013

Anbefales

Fair priser, stort udvalg og lynhurtig levering. Jeg vender helt sikkert tilbage efter mere.

14. Februar 2013

Super

Jeg har handlet med Cyberimport flere gange og er aldrig blevet skuffet. Sidste gang var en vare defekt ved modtagelsen, og jeg sendte en MMS med billede af den defekte vare. Ganske kort tid efter fik jeg svar med en beklagelse, og at varen ville blive sendt snarest - sådan skal det gøres :-)

13. Dezember 2012
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr