Das sagen Bewerter

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Står på sig om att jag ej har klarat nog med poäng sist jag studerade, även när jag har skickat klara bevis för att jag har läst över 1200 poäng senast jag studerade. Dessutom väldigt svårt att... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Denna myndighet är helt frutansvärd på att hantera ärenden och systemet är byråkratiskt och tar inte hänsyn till männsikor, det fattar inte att de försvårar männsikors liv och ger en magsår med deras... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Otrevliga på telefon och nästintill nedlåtande. Ringde nyss för att kolla så att jag förstått deras beslut rätt och snubben ska vara dryg och elak. Det är inte första gången som jag blir dåligt bemött... Mehr ansehen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Staten ger omställningsstudiestöd för de som är mitt i arbetslivet och CSN ser till att du inte får det. Man ringer till de och får som svar "vi hinner inte handlägga alla ansökningar för vi jobbar... Mehr ansehen

1.5

Alle Bewertungen

16 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Reformera hela CSNs personal

Vad för planet är CSN från? Tror dom alla har kollektiv trafik där man bor eller? "ta tåget" okej låt mig göra ett tåg av träd tack.

- Verkar som det är bara robotar som jobbar när man behöver skriva samma svar två gånger om beslut när dom inte fattar.

Arbetsförmedlingen är t.o.m. bättre och jag gillar inte arbetsförmedlingen heller.

Riktigt sega svar när dom väl svarar.

22. Januar 2021

Väldigt otrevlig dryg kvinna

Väldigt otrevlig dryg kvinna! Tänkte fråga om studiestöd och hon sa bara du kan inte få det. Och tänkte fråga några till saker men sen så la hon bara på!!! Hann inte ens prata färdigt! Hur kan man låta sånna människor få jobba med kunder! Stog i kö i över 1 timma, var 390 pers före i kön!

7. Januar 2021

Helt värdelösa

Helt värdelösa. Utnyttjat usla ekonomiska tider och agerar som ytterligare motstånd för de som kämpar för att förbättra sina liv. Man skäms ju nästan att vara svensk.

17. Dezember 2020
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Det tog en termin att få besked om studiestöd!

Jag sökte studiestöd när jag skulle börja studera hösten 2020 och fick besked idag (27 November) att jag inte får något. Det tog en hel terming att ge mig det beskedet. A asså vad f*n sysslar de med... Lustigt nog så ringde jag och frågade igår (26 November) hur det går för dem, om jag får besked någon gång alls. Jag fick svaret att hon inte kunde svara på det, men det ser ut som att det kommer ett besked snart.

Nu har jag slösat fem månader på att plugga (när jag kunde söka jobb istället) och nu kan jag inte avslutat kurserna för att jag måste hitta jobb.

Eftersom jag studerade på heltid så var jag inte tillgänglig för att jobba 100% och då får man inte heller någon hjälp av varken arbetsförmedlingen eller alfakassan.

CSN slogan “Vi gör studier möjligt” möjliggör just för vem som helst (som är svensk medborgare) att utbilda sig för en bättre framtid.

Jag har inte ord för hur dumt det här är. Är alla som jobbar där trötta på livet? Ni kanske ska se över kompetensen, utbilda och byta ut personal? Ingen myndighet (eller vad ni kallar er) i världen kan må bra av denna oseriösa attetyd.

27. November 2020

Usel myndighet att ha att göra med - 450kr i påminnelseavgift för ett par dagar

Haft CSN-lån sedan 2001 och har alltid betalt i tid. Av misstag missade jag inbetalningen och fick 450kr i påminnelseavgift. 450kr!!!!! Och det gick absolut inte att stryka den på något villkor alls även om de såg klart och tydligt att jag alltid betalt. Han undrade bara vad som hänt denna gången. Ja räkningen hade hamnat i fel räkningshög. Jag köper att jag ska betala en påminnelseavgift men inte 450kr. Helt omöjligt att resonera med dem. Tyvärr blir det inga csn-studier för mig nu framöver som jag planerat eftersom jag inte vill ha med dem att göra efter detta. Jag kommer även att lösa resterande lånet för att slippa ha att göra med en myndighet som inte alls är tillmötesgående. Jag ger hellre den räntan till en bank som är mer mänsklig än CSN-myndigheten. Behandla människor som blivit arbetslösa pga Covid-19 och inte fått någon lön på flera månader pga konkurs på detta sätt. Man behöver verkligen inte fler utgifter i ett sådant läge. Typiskt statligt! Min lärdom av att ha blivit arbetslös i samband med att arbetsgivaren går i konkurs är att det finns inget skyddsnät i Sverige, det är bara en falsk fasad.

16. September 2020
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Csn är är riktiga svin jag har gjort…

Csn är är riktiga svin jag har gjort allting men än då ska jag betala tillbaka 20496 fast jag ringde och sa åt dom att nu pluggar jag mindre nej aldrig mera csn i mitt dom som jobbar där är otrelgis uppkäftiga dom är lika stora idioter som försäkringskassan är kommer gå vidare och stämma dessa asen

21. August 2020
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Dåligt bemötande och nedtryckande ord…

Dåligt bemötande och nedtryckande ord från personalen man ringer har inspelat så där har jag bevis spelar in alla samtal inte första gången man försöker göra rätt för sig men de vill inte hjälpa utan själpa
Csn skulle få in mer pengar om de inte gjorde som de gör men måbga väljrr låta gå kronolle för de inte har de pengarna och där får man skuldsanering fler borde gå ihop och börja få in nya lagar hur de igentligen får gå till men vet de räcknat fel med hjälp av en som är insatt men ska överklaga för de ska ej få sätta mig på kronofogden för deras misstag och jag vet jag har rätten på min aoda och jag hoppas många fler gör så men de får folk inte orka när de så nedlåtande m m i telefon men jag tänker inte ge mig så hoppas fler tar tag i och går igenom hur mycket fel de gör hört fler och de slut ändan får betala tillbaka vart enda öre till folket

23. Juli 2020

Angående överklagande

Jag överklagade ett beslut om men fick ändå inbetalningskort. Därför kontaktade jag CSN innan betalning skulle göras för att fråga om jag verkligen ska betala innan förvaltningsrätten avgjort ärendet. Jag fick svar från CSN efter att betalning skulle ha gjorts, och därmed påminnelseavgift. Dessutom dubbel påminnelseavgift (900:-) då CSN verkar vilja ha lånet betalt genom två inbetalningskort. Jag har svårt att se det som något annat än bedrägligt beteende från CSN:s sida.

14. Juli 2020

Kalla, osympatiska människor.

Tack vare dessa människor så måste jag kanske hoppa av min utbildning. Tack så mycket, hoppas att ni mår bra av det ni gör.

23. September 2019

Otrevligt telefon bemötande

Otrevligt telefon bemötande , bittra och arga människor som jobbar där 😠😡
Trivs man inte med sitt jobb så bör man byta jobb, låt inte era frustrationer gå över oss andra som vill komma någon vart i livet . Sämsta skiten man kan tänka sig 👎👎👎👎

17. Juni 2019

Enbart strul med CSN!!

Enbart strul med CSN!!
Sena utbetalningar, missar, krav på återbetalning.
Fruktansvärt dåliga inrutade system som sätter käppar i hjulet på människor.

Jag studerade på komvux i ett år (i övrigt arbetar jag vitt, betalar skatt osv osv). I slutet av året blev jag gravid och behövde en större bostad; sålde lägenhet, gick vinst och med denna betalade jag av CSN-lånet, skatten för vinst till skatteverket och resten gick in i nya bostaden.. nu blir jag återbetalningsskyldig för det bidrag jag mottagit.

Som ensamstående mamma till två som är föräldrarpenning är det en fruktansvärd situation.

Jag går inte på bidrag, jag arbetar och betalar min skatt/mina lån; då är jag inte godkänd för att få csn bidrag i ett år....

26. März 2019
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Hade 3-månaders betalningar och har…

Hade 3-månaders betalningar men valde den 20e i månaden att göra om till månadsbetalningar och Autogiro. Månaden efter fick jag en påminnelseavgift på 450 kronor. Jag ringer då och de säger "oj då, jag vet inte varför banken inte dragit" och jag dubbelkollar att pengar fanns på kortet vid den tiden vilket det definitivt gjorde. De sa att de inte kunde göra något åt saken och att jag var tvungen att betala in avgiften.

Fråga mig inte varför den är på 450 kronor. De verkar agera som trafikverket om man missar en tullavgift. Lurendrejeri och fulspel.

22. Mai 2018
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Hit med stålarna

Väldigt trevliga och professionella i telefon. Det som behövs ändras är dock deras regler om studiemedel. Det är fel att behöva vara beroende av dem samtidigt som de sätter stränga regler på hur ett lån får beviljas. Jag skyller inte på CSN, utan alla lata studenter som har utnyttjat det tidigare systemet för att de inte vill jobba.

27. Februar 2018
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Har studerat i över en månad nu och …

Har studerat i över en månad nu och väntar fortfarand på beslut.
Får sitta i telefonkö i 45minuter innan man får tala med en handläggare. Att få studiemedel idag verkar vara ett heltidsjobb i sig. Hur ska man klara av att studera heltid om man samtidigt måste jaga på sitt studiebidrag varje kursstart?

5. Februar 2018
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr