Vi har netop været i butikken og købt to fjernsyn. Fik en meget fin information og ved efterfølgende levering på vores bopæl, blev begge fjernsyn installeret og opdateret, vi var meget tilfredse med s... Mehr ansehen
Center Radio/TV - crtv.dk
Bose mobile in-ear-headset. Svarer helt til forventningerne. Varen var ikke på lager da den var ny, men blev sendt samme dag den blev modtaget i forretningen. Forinden mails fra forretningen med info.... Mehr ansehen
Købt Pioneer DVR-LX61D til en super pris hos CRTV. Super fin hjemmeside hvor det er nemt at finde rundt og gennemføre bestillingen. Desuden masser af oplysninger mht. pris, fragt, lager status, gar... Mehr ansehen
bestilte Panasonic microanlæg tirsdag formiddag hos crtv.dk og allerede onsdag morgen kom pakkeposten med det lille vidunder som nu sender skønne lyde ud i mit hjem - så gad jeg nok se den netshop de... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Center Radio/TV er certificeret Panasonic Center, hos os finder du et stort udvalg af Panasonic produkter. Vi er også godkendt BOSE forhandler. Center Radio/TV blev startet i 1993 af Per Nielsen. Du kan også handle i vores butik som ligger i Farsø Rådhuscenter i Farsø - Nordjylland.
Th. Eriksens Vej 20, 9640, Farsø
- info@crtv.dk
- www.crtv.dk
Perfect
Levering lige som det var lovet og helt opdateret på hjemmme siden.
Super godt
God service hurtig levering absolut anbefalelses værdi, vil til hver en tid købe der igen.
Super
Billigt og hurtigt, enda med overraskelse i pakken.
Lidt stor pakke, til nogle ørepropper, men det udligner overraskelsen ;-)
Utrolig hurtig levering ;-)
Skal du købe tv udstyr så handel i Center Radio
God venlig og hurtig service
Køber gerne hos CRTV.dk en anden gang.
Bedste pris - omgående levering
Den absolut bedste pris - bestilt søndag, leveret tirsdag
super service
Super betjening, hurtig besvarelse på henvendelse og mit nye Panasonic G6 kom hurtigere end ventet! Og priserne var tæt på de engelske og tyske!
Ingen overraskelser
Første gang jeg handler her. Hurtigt levering. ingen problemer.
Alt i orden
Bestilte, kom 1 dag før lovet, prisen iorden
Præcis levering til tiden
Perfekt
Den korrekte varer ankom mindre end 24 timer efter bestilling - det kan ikke gøres bedre.
God information
Forudbestilte en Panasonic DMR-BCT820 Recorder til levering i maj. Da CRTV vidste den ikke kom i maj måned som de troede, informerede de fint om forsinkelsen. Besluttede mig så til at købe 720-modellen som de havde på lager. Bestilte lørdag og tirsdag kom den, endda vedlagt en pose slik :-)
Giver ikke topkarakter kun pga god info og hurtig levering, derfor kun 4 stjerner.
Super fin service og hurtig levering
Købte et sæt BOSE sei2i hovedtelefoner og dagen efter kom posten med dem... Der var tilmed en pose super piratos med i pakken .... Kan kun varmt anbefale CRTV
Lynhurtig levering
Bestilte en harddiskoptager 29. apr. 2013 kl. 1556, Modtag varen den 30. apr. kl. 0953.
Det vil være svært at overgå.
Service som forventet...
God service og intet at udsætte på forløbet af handelen, ganske som forventet når et firma har god omtale på TrustPilot. Firmaet kan kun anbefales...
Nemt og hurtigt
En god oplevelse. bestilte varen om aftenen, fik dagen efter besked på den var på vej samt et følgenummer så jeg kunne trace pakken. Fik leveret dagen efter og mit headset er helt i top. og intet forsendelsesgebyr. Vil klart handle der igen.
Kanon god oplevelse
Jeg bestilte en HD/DVD optager søndag aften - efterfølgende tirsdag formiddag havde jeg den i hånden. Jeg modtog kort efter ordreafgivelse e-amil information, således at jeg kunne følge forsendelsen. Det er sådan det skal gøres! Kan bestemt anbefale firmaet.
Ikke første klasse - nej det var luxusklasse
Hurtigt effektivt og med suveræn service. Dette er det bedste jeg har været udsat for på nettet. jeg kommer igen og anbefaler af hele mit hjerte. Jeg kommer tilbage som kunde. Helt sikkert.
Venlig Hilsen Peter Lund Madsen
PS Se venligst bort fra facebok linket. Det er en teknisk fejl fra min side som jeg ikke kan korrigere. :)
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.