Min mand og jeg har været 3 uger i Vietnam fra nord til syd. Har brugt CPT før da vi var i Canada for nogle år siden. Vores ønsker om at få skræddersyet en tur som præcis var for os, har vi til fulde... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vores første rejse med Check Point Travel. Til Bali. Vi boede på tre forskellige hoteller. Dejlige hoteller, med det sødeste personale. Det var gode valg. Og transporterne fra lufthavn og til/mellem... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vores første rejse til Thailand og vores første rejse med Check Point Travel. Vi boede fire forskellige steder i Thailand: Bangkok, River Kwai, Khao Lak og Khao Sok. En virkelig dejlig ferie, hvor... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vi havde ikke hørt om tjek point travel, da vi bestilte ferie. Programmet så attraktivt ud. Hele ferien var i virkeligheden ud over vores forventninger. Lige fra mødet m guide i lufthavnen der havde e... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Check Point Travel er store rejser til små priser. Vi er specialister i rejser til USA, Cuba, Hawaii og Asien. Vores rejser er sammensat med stor omhu for at give dig den bedst mulige rejseoplevelse – uanset om du vælger en rundrejse eller drømmer om en eksotisk badeferie.
Vom Unternehmen geschrieben

Hovedgaden 54, 2.th., 8220, Brabrand, Dänemark

Antwort von Check Point Travel
Har som mange andre været ramt af krigen i mellemøsten og derfor hængt fast i Thailand. Jeg kan kun rose og være taknemmelig for den service og hjælp jeg har modtaget fra Kasper Andersen og dermed Check point Travel. Vi har løbende gennem hele forløbet haft daglig kontakt med Kasper og han har været umådelig hjælpsom med, at løse alle problemer vi har været løbet ind i. Stor ros til Checkpoint og speciel til Kasper for hans måde at være tilstede på, som sikrede en god rejseoplevelse trods alle udfordringerne.

Antwort von Check Point Travel
Vores livs ferie godt planlagt af CPT. Suppe hjælpsomme i alle spørgsmål vi havde til rejsen. Vi vil helt sikkert benytte dem igen, næste gang vi skal rejse til Thailand.

Antwort von Check Point Travel
Godt arrangement. God kontakt med rejsekonsulenten

Antwort von Check Point Travel
Vi er hjemkommet efter en perfekt tur til Thailand sammensat med hjælp af Kasper fra checkpoint travel. Stederne og hotellerne var så lækre og levede mere end op til beskrivelserne. Kasper var tålmodig og sød til at besvare på flere mails og spørgsmål ift planlægning af turen.
Halvanden dag før vi skulle hjem fik vi besked fra flyselskabet om at vores fly hjem fra Phuket blev forsinket og vi ikke længere kunne nå vores connection i Paris. Flyselskabet havde så ombooket os til en anden flyver hjem ca. 24 timer senere.
Vi kontaktede straks Kasper dagen efter med bekymring om at lande om natten i Paris super trætte og med børn og først der skulle arrangere hotel med flyselskabet. Kasper sørgede for at løse det med flyselskabet så vi allerede før vi fløj fra Phuket vidste hvor vi skulle tage hen og sove i Paris. Samtidig fik han os også booket om til et andet flyselskab der kunne få os tidligere hjem fra Paris 🙏🏼
Alt i alt super god og tryg oplevelse at rejse med dem som rejsearrangører og kan kun anbefale. Og ekstra stor tak til Kasper for al hans hjælp ☺️

Antwort von Check Point Travel
Yderst professionel vejledning. Lyttede og opfyldte alle mine ønsker til UG. Vores tur til Thailand klappede bare. Kan kun varmt anbefale Check Point Travel

Antwort von Check Point Travel
En helt igennem fantastisk tur til Thailand, hvor alt bare spiller. Man behøver aldrig være bange for, hvad man kommer til, for det er bare i orden.
Mit til enhver tid foretrukne rejseselskab.

Antwort von Check Point Travel
Vi havde en fantastisk rejse, til Thailand, besøgte Bangkok, Riwer Khai og Hua Hin. Rejsen sluttede på Maldiverne. Hele rejsen gik som planlagt.

Antwort von Check Point Travel
Styr på det hele og hele vejen igennem en god oplevelse.
Altid hurtigt svar ved spørgsmål og en vel arrangeret rejse.
Du kan sikkert arrangere en rejse billigere ved selv at booke alt, men for os var det alle pengene værd at benytte Check Point Travel.
Vi kom hjem med fantastiske oplevelser.
Bestemt første sted vi kigger, hvis vi skal på en lignende rejse igen.

Antwort von Check Point Travel
Valgte at rejse med CPT fordi prisen var ok . Alt fungerede tilfredsstillende.

Antwort von Check Point Travel
Fantastisk service og holdt i hånden hele vejen, kan trygt anbefales♥️ Vi har nu brugt dette rejse selskab i 4 år og har netop bestilt ny rejse✈️

Antwort von Check Point Travel
En veltilrettelagt tur og et rart lille hotel. Det hele arrangeret i sidste minut til vores store tilfredshed.

Antwort von Check Point Travel
Det var rejse nummer 8 med CPT og igen en virkelig god oplevelse. Det var en familierejse med deltagere fra 3 til 70 år, så mange forskellige ønsker og behov. CPT var som altid lydhøre og fandt gode løsninger.
Vi kan varmt anbefale CPT

Antwort von Check Point Travel
Vi har netop været en tur i Vietnam, som var planlagt sammen med CPT.
Sidste år i Thailand også med dem som arrangør.
Lige fra første opringning er vi bare blevet læst og forstået. Og alt blev lige som vi kun turde drømme om.
Vi havde masser ændringer undervejs, blandt andet 2 ekstra rejsende - og det blev også mødt uden det mindste bøvl.
På selve rejsen mødte vi kun skønne steder, hoteller og mennesker 👌.
Kæmpe anbefaling af CPT herfra.
Vi rejser helt sikkert med dem en anden gang!

Antwort von Check Point Travel
Det er lidt svært at være sur....
Vi var i Thailand med Check Point Travel. Et fantastisk land og befolkning som gjorde at vi havde en tur ud over det sædvanlige.
Al vores kontakt med Checkpoint Travel var god og oplysende. Opståede spørgsmål inden rejsen blev besvaret positivt. På selve turen klappede alt. Transport fra lufthavn til hotel, og transport imellem de forskellige mål foregik helt uden problemer. De valgte hoteller var over alt forventning.
Vi kommer meget gerne igen.

Antwort von Check Point Travel
God kundeservice. Alt på rejsen fungerede perfekt. Vi bruger gerne jer igen til at arrangere fremtidige rejser

Antwort von Check Point Travel
God og behagelig kommunikation med CPT's konsulenter. God sammensætning af pakkerejse med fin flyforbindelse og et fantastisk hotel på den smukkeste ø.

Antwort von Check Point Travel
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.