Compaya A/S - CPSMS.DK Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har brugt Compaya/cpsms i 6-7 år efterhånden. Først til nogle småting såsom overvågningssystemer m.m., til nu at bruge dem på forskellige websites med SMS-validering. Jeg har aldrig oplevet en SMS... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har brugt Compaya/CPSMS professionelt siden 2007 til forskellige online services, nogle med ret høj volume. Har endda været forbi BulkSMS.com fordi jeg troede de var billigere/bedre på SMS'er worldw... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

We in smartforening.dk have implemented CpSms API to allow our customers (organizations and companies) to send sms through our platform by using their API key and it just work as a charm. The good thi... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super nem tjeneste med mange muligheder. Jeg anvender primært CPSMS til at sende SMS'ere i forbindelse med bookingaftaler. Det spiller. Har dog lige haft en lille teknisk udfordring i mit setup, som... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Telefon- und Internetdienst

Vom Unternehmen geschrieben

CPSMS.DK er et gratis online system til håndtering af alt indenfor SMS afsendelser. Du kun betaler for de SMS’er du sender. Få gratis demologin her. Professionel SMS Gateway til både erhverv og private - Send bulk SMS online med CPSMS SMS Gateway. Gratis oprettelse, intet månedsgebyr og billige SMS direkte fra internettet via vores SMS gateway. Send SMS via Email til SMS eller benyt dig af vores REST API til at integrere SMS ind i dine egne IT systemer. Vi har også en Zapier integration hvis du nemt vil sende SMS fra et af dine eksisterende systemer.

Kontaktinformationen

Alle Bewertungen

3 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Fantastisk service og god udviklings…

Fantastisk service og god udviklings muligheder. De altid lydhøre og arbejder hele tiden på at forbedre systemet. Hvilket vi som kunder godt kan mærke på det fede måde!

TAK for et fantastisk samarbejde!

-------- SVAR --------
5 stjerner får i når de sidste funktioner som flere af jeres konkurrencer har også kommer på jeres platform.
Men kan se på email at de måske er på vej via jeres samarbejde med bl.a. Zapier.

26. September 2019

Hej Holler

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de meget fine ord! Dem sætter vi stor pris på.
Det er rigtig dejligt at høre og selv tak!

Du må endelig lade os vide, hvad der skal til for at vi kan få alle 5 stjerner næste gang ;)

Let at arbejde med.

Let at arbejde med.
Dog kunne jeg godt tænke mig at man kan lægge 2 navne ind på samme tlf. nr.

8. September 2019

Hej Carsten

Tak for din anmeldelse og de 5 flotte stjerner. Dem sætter vi stor pris på.
Du har altid mulighed for at tilføje et ekstra datafelt til dine kontakter når du importere, således at der fremgår 2 navne, når du klikker ind på kontakten.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fungerer perfekt til mit brug.

26. August 2019

Hej Bibiana

Mange tak for din anmeldelse og de 5 flotte stjerner.
Det er vi glade for at høre.

Altid god service

Altid god service, og opfølgning på, at man ikke mangler 'point' for at kunne servicere kunderne; MEGET GODT PRODUKT!!!

6. Juli 2019

Hej

Tusind tak for den flotte anmeldelse og de 5 stjerner. dem sætter vi pris på!
Vi ringer hellere end gerne ud som opfølgning og service, men vi står selvfølgelig også klar ved telefonerne, hvis der skulle blive brug for det.

Nemt og effektivt.

23. Juni 2019

Hej

Tak for den fine anmeldelse og de 5 flotte. Dem sætter vi stor pris på.
Altid dejligt når det bare er nemt og effektivt.

Nemt og enkelt

Nemt og enkelt at sende sms ud til vores medlemmer.
Desværre syntes jeg prisen er til den dyre side.
Det kunne være fedt med en rød markering af deaktiverede numre.

10. Juni 2019

Hej Tue

Tak for din anmeldelse og de 4 stjerner. Dejligt at høre det er nemt og enkelt. men vi er da også lidt kede af du synes det er for dyrt. Du altid har mulighed for at købe større pakker og derved nedsætte SMS stykprisen.

Og tak for forslaget mht. rød markering af deaktiverede numre. Vi sætter altså pris på forslag til forbedring af systemet.

Altid god

Altid god, høflig og effektiv kundeservice. :)

29. Mai 2019

Hej Bettina

Tusind tak for de flotte ord og de 5 stjerner - dem sætter vi stor pris på!
Vi står altid klar til at hjælpe:)

Fin service

Fin service, produktet opfylder vores behov.

29. Mai 2019

Hej Ken

Tusind tak for de fine ord og de 5 stjerner. dem sætter vi stor pris på.

Det spiller max!

Jeg har været kunde hos cpsms i årevis og jeg har været - og er fortsat - enormt glad for deres produkter. Cpsms formår at gøre SMS simpelt og tillader at vi kan koncentrere os vores kernekompetencer mens de koncentrerer sig om deres. Alle varmeste anbefalinger herfra.

12. Mai 2019

Hej Michael

Tusind tak for den rigtig flotte anmeldelse og de 5 stjerner. Dem sætter vi stor pris på.
Det er altid dejligt at høre at det bare spiller!

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

For dyrt men fungerer fint

8. Mai 2019

Hej Kim

Tak for din anmeldelse. det er dejligt at høre du synes det fungere fint, men vi er da også lidt kede af du synes det er for dyrt. Du altid har mulighed for at købe større pakker og derved nedsætte SMS stykprisen.

Fint og overskueligt

5. Mai 2019

Hej

Mange tak for de fine ord og de 4 stjerner.

det er hurtig og nem

1. Mai 2019

Hej Erik

Tusind tak for din anmeldelse og de 5 stjerner. dem sætter vi stor pris på.

Godt og simpelt

Godt og simpelt. Virket altid.

27. April 2019

Hej Steven

Mange gange tak for din fine anmeldelse og de 4 stjerner.

Eneste minus

Eneste minus er, at man ikke kan tegne abonnement uden at oprette et prøveabonnement. Det forvirrede mig. Men en support medarbejder hjalp, venligt og effektivt.

31. März 2019

Hej

Tusind tak for de 5 stjerner, dem sætter vi pris på. Vores support er altid klar til at hjælpe, hvis man har spørgsmål.

Mvh Nicklas L

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Vi er meget tilfredse med…

Vi er meget tilfredse med sms-tjenesten. Det er fjong, at vi kan holde øje og svare vores medlemmer i et brugervenligt system.

18. März 2019

Hej Irina

Det er så dejligt at høre, at i tilfredse med vores tjeneste
Mange gange tak for de 4 stjerner

Som altid

Som altid. God og hurtig betjening

10. März 2019

Hej Helle

Tusind tak for de pæne ord og de 5 stjerner

Aldrig haft problemer.

1. März 2019

Hej Peter

Det er sådan det skal være!
Tusind tak for de 5 stjerner

So funktioniert Trustpilot

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr